Λάθος posts ...

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

να σου πω, περυσι που πέταγα απο Ροδο για Αθηνα (μετά απο πενθήμερη εκδρομή) τόσο πράσινο δε ήταν για να το αποκαλέσω σμαραγδένιο
τύφλα να έχει η Ιρλανδία :D

(πλάκα κάνω, μη το πάρεις κατακαρδα, ωραίο νησακι η Ρόδος)
 
Re: Aegean ξανά με ATR72

Ο "Πολιτισμός" με ελικοφόρα? καταδέχτηκαν να βάλουν προπέλα? αυτο ειναι οντως ειδηση.
 
Re: Aegean ξανά με ATR72

Πολλά τα λεφτά...Άρη.
 
Re: Easyjet στην Ελλάδα

Exw mia aporia giati to El. Venizelos den thelei na afeisei tin Easy na kanei vasi stin Ellada? Poio einai to provlima tous? Makari kapoios na mporouse na ixere. Alla apo oti fenete ta symferonta xana den theloun na tis afeisoun na erthei.
 
Re: Aegean ξανά με ATR72

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ AIRLINERS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΕΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ATR 72 ΤΗΣ AEGEAN ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑΥΛΟΥΣ ΚΤΛ ,ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΗΜΝΟ,ΚΑΒΑΛΑ,ΣΑΜΟ,ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΑ AVRO.
 
Re: Aegean ξανά με ATR72

aakunz":3a9zuhvb said:
Ήδη έχουν αρχίσει και ενημερώνουν τον κόσμο και τα ταξιδιωτικά γραφεία για τροποποιήσεις στα ωράρια πτήσεων. Να σημειώσω ότι -όπως συνέβη και με την ΟΑ- στις διαθεσιμότητες πτήσεων με τα ATR αναφέρεται ότι η πτήση γίνεται με αεροσκάφος/πλήρωμα άλλης εταιρείας. Στο σύστημα της Α3, αυτό είναι ξεκάθαρο, στην ιστοσελίδα πάλι...

SUN 20SEP09 ATHENS /SAMOS *A3
1 ATH SMI 0720 0820 A3 240 Y4 B4 M4 K4 W4 S4 H3 L2 X1 O1#AT7 E
DESIGNATED NON-SMOKING SERVICE
AIRCRAFT OPERATED BY SWIFTAIR
2 ATH SMI 1410 1510 A3 244 Y4 B4 M4 K4 W4 S4 H4 L4 X3 O1#AT7 E
DESIGNATED NON-SMOKING SERVICE
AIRCRAFT OPERATED BY SWIFTAIR
>AM*A3 ·

Επίσης, σύμφωνα με κάποια κοινοτική οδηγία, ο αερομεταφορέας που διαθέτει την πτήση (marketing carrier) είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τον επιβάτη για την ταυτότητα του πραγματικού αερομεταφορέα (operating carrier).

Κανονισμός 2211/05 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Δεκ.05

Η ταυτότητα του αερομεταφορέα ή των αερομεταφορέων οι οποίοι πράγματι εκτελούν το δρομολόγιο, αποτελεί ουσιώδη πληροφορία προς τον καταναλωτή.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας/Διεύθυνση αερ/κης εκμετάλλευσης), έχουν τεθεί σε εφαρμογή από 16 Ιουλίου 06 τα άρθρα 10, 11 και 12 του ανωτέρω Κοινοτ. Κανονισμού που αφορούν την ενημέρωση του επιβάτη σχετικά με την ταυτότητα του πραγματικού αερομεταφορέα. Να επιστήσουμε την προσοχή στο άρθρο 11, παρ.4 :

Ο αερομεταφορέας ή ο ταξιδιωτικός πράκτορας, κατά περίπτωση, εξασφαλίζει ότι ο σχετικός συμβαλλόμενος για την αεροπορική μεταφορά πληροφορείται την ταυτότητα του πραγματικού αερομεταφορέα αμέσως μόλις αυτή γίνεται γνωστή, ιδίως σε περίπτωση αλλαγής της εν λόγω ταυτότητας.
Ναι αλλά στο site της Α3 δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ πως η πτήση πραγματοποιήται με ξένο πλήρωμα. Απλώς αναφέρεται ATR72 και τίποτα άλλο.. :rant:
 
Re: Elite Airlines

Τα τρία ολόλευκα Fokker 50 που είναι παρκαρισμένα δίπλα στο Β747 της Elite έχουν καμία σχέση μαζί της ή τυχαία τα έχουν σταθμεύσει εκεί;
 
Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΧΩ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΞΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΩ Η ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ Κ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ?
 
Re: New York New York !!!!!!

Καλυσπέρα σε όλους, προκειται να ταξιδέψω τα χριστούγεννα στην Νέα Υόρκη με DELTA ξέρει κανείς
αν τα Β767 έχουν PTV'S?
 
Top