LGAL/AXD Alexandroupolis "Dimokritos"

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η φωτο που εχω τραβηξει ειναι μεσα απο φραγμενη περιοχη της πολεμικης αεροποριας...Αν ομως σκοπευεις να ερθεις ως εδω τοτε επικοινωνησε μαζι μου και αν βολεψει και εμενα τοτε θα σε βαλω να ακουμπησεις τα αεροσκαφη!!
d.louloudakis@hotmail.com
 
Ρε παίδες....! Ξέρει κανείς σε ποιο site μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τα αεροσκάφοι(που φτάνουν) στο LGAL????

Παιδιά εγώ τώρα γράφω εξαιτάσεις!!! Αλλά μόλις τελιόσω θα πάω τρεχάτος στο LGAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

Βασικά ώς τώρα ήμουν να πάω να μην πάω(γιατί πρωσγειώνοντα μόνο B737 και κάνα ATR-72 που και πού)! Αλλά τώρα με τα ΝΕΑ πάω με 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!

;)

Ελπίζω τα αεροσκάφοι να είναι τπτ Α330! ΄Η κάτι τέτοιο!!!!!!!!

Καλό plane spotting λοιπόν και στο LGAL!!!!!!!!!!!

[Είμαι από Αλεξανδρούπολη....]!!!!!! :D
 
Φίλε μου για οποιαδήποτε πληροφορία δεν έχεις παρά να επισκευτείς την επίσημη ιστοσελίδα του Αερολιμένα : http://www.alxd.gr/
 
Ρε φίλε πες μου ότι είσαι από Αλεξανδρούπολη…! Καιρώ ψάχνω ένα τέτοιο άτομο που να είναι κοντά στην ηλικία μου! (17χρονών είσαι έτσι??? Καλά είναι)!

Λοιπόν φίλε Adrea την σελίδα αυτή εννοείτε ότι την ξέρω! Αλλά βλέπεις ξέχασα να την δώ!!! Ρε σύ όμως δεν λέει κάτι για το μόναχο!!!! :? Και φυσικά ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ Real Time πληρωφορίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Α και ρε συ Λευτέρη αύριο δεν θα μπορέσω να έρθω!!! :(

Θα το δώ όμως από το σπίτι μου!!!!!! :cool:
 
Αν θες να δεις κάθε πότε υπάρχει πτήση από και προς Μόναχο δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του MUC και να ρίξεις μια ματιά στο πρόγραμμα πτήσεων. http://www.munich-airport.de Θα υπάρχει σίγουρα στο πρόγραμμα η Αλεξανδρούπολη.
 
Τι δίνεις και σου ρε Αντρέα το link έτσι ξερo? :p Εδώ είναι το πλήρες πρόγραμμα για Αλεξανδρούπολη. ;)
 
Ωραίος. Δυστυχώς δεν έχω εξερευνήσει και τόσο την σελίδα του MUC. Ευχαριστώ πάντως για την ενίσχυση.Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ενημερωμένος ο δικτυακός τόπος. Μακάρι να χαμε τέτοιες ιστοσελίδες για τα ελληνικά αεροδρόμια. Τουλάχιστον κανα χάρτη του αεροστεθμού. Γιατί τα δρομολόγια τα δείχνουνε και ξένες ιστοσελίδες.
 
πρωτη πτηση για μοναχο στις 19.06.2007

πρωτη πτηση για μοναχο στις 19.06.2007 :D
 
Πωπω.. Πολλές νέες πτήσεις από Ελλάδα.. Ποτε θα προλάβω να τις δω όλες? Και το γεγονός ότι γίνονται με ελληνική εταιρεία με έχει κάνει κομμάτια λέμε! Είναι βεβαια χαρμόσυνο γεγονός. Διότι είναι τα μονα MD με έδρα την Ελλάδα που έρχονται στην πόλη μου! (λέω να κάνω αφιέρωμα)


Ελπίζω η ειρωνεία να έχει γίνει αντιληπτή...
 
Top