LGAL/AXD Alexandroupolis "Dimokritos"

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Thank you ρε Μακεδόνα για το Link σου! Πολύ κατατοπιστικός! Ένα μέλος μου πρότεινε την http://www.flightstats.com για όσους δεν την ξέρουν είναι πολύ καλή!!!! Και δίνει έγκυρες πληροφορίες! Ευχαριστώ φίλε!! ;)
 
air_boy":25ar9ung said:
Ένα μέλος μου πρότεινε την http://www.flightstats.com για όσους δεν την ξέρουν είναι πολύ καλή!!!! Και δίνει έγκυρες πληροφορίες! Ευχαριστώ φίλε!! ;)

Δε θα έλεγα ότι είναι πολύ έγκυρο τουλάχιστον όσον αφορά στους τύπους αεροσκαφών που δίνει... Πολλές φορές δεν ενημερώνεται με τις τελευταίες αλλαγές των εταιρειών
 
Ξέρεις Jerry αυτό είναι το καλύτερο που έχω βρει μέχρι τώρα! ’μα ξέρεις κάτι καλύτερο πες το μου Ok? Και όποιος άλλος ξέρεις ας μου πει!

Thanks
 
Το timetable του Vnukovo δίνει αυτή την πτήση:

AXD->VKO πτήση 9614 Airlines 400 11:25 - 14:00 -----6- 30.06-29.09.2007
 
Τελικά τι έγινε με τις πτήσεις από Μόναχο??????????? :rolleyes: Δεν έχω δει ακόμη πτήση από ή προς Μόναχο :cry:

Μην μου πείτε ότι τελικά δεν θα γίνονται οι πτήσεις..........
:shock: :mad: :cry:
 
προς το παρον αναβαλλονται.Κοιταξε το Real time του αεροδρομιου του Μοναχου δεν υπαρχει τιποτα.Επισης αυτες οι πτησεις μονο για την Αλεξανδρουπολη θα πραγματοποιουνταν καθε 15 μερες! και οχι εβδομαδιιαια.Πρεπει να το ψαξουν το θεμα εκει στον Εβρο και να δουν τι ακριβως φταιει και φετος ισως γινεται μια μονο πτηση τσαρτερ απο τη Ρωσια,αν γινεται κι αυτη.
 
Αυτη τη χρονια δεν υπαρχουν πτησεις για το εξωτερικο με εξαιρεση λιγες charter για Γερμανια που ίσως γίνουν τον Αύγουστο
 
Το νέο terminal φαίνεται σχεδόν έτοιμο! Από την περασμένη Δευτέρα ως σήμερα πρόσεξα να έχουν μπει οι επιγραφές Αναχωρήσεις - Αφίξεις. Ξέρετε πότε πρόκειται να λειτουργήσει;
 
Re: LGAL/AXD Alexandroupolis Dimokritos

Απόψε βρέθηκα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα στο νέο terminal. Λοιπόν... απογοητεύτηκα! :( Ένα απρόσωπο, ψυχρό, άσπρο κουτί χωρίς παράθυρα, με λίγες -σχετικά- θέσεις για τον κόσμο (τουλάχιστο μου φάνηκαν λιγότερες από το παλιό) και στα δεξιά λίγο πριν τα check-in desks το... τείχος του Βερολίνου! Ένας άσπρος τοίχος από κάποιο πλαστικοποιημένο υλικό περίπου 2-2,5 μέτρα ψηλός που χώριζε το χώρο των επισκεπτών από εκείνο των επιβατών (το ταβάνι ευτυχώς είναι αρκετά ψηλότερα). Μέσα στο χώρο των επιβατών πρέπει να έχει τζάμια αλλά τι να το κάνεις αν δεν ταξιδεύεις; Αλήθεια, ξέμειναν από ιμάντες αποσκευών και ο παλιός -από το προηγούμενο κτίριο- συνεχίζει το έργο του και στο καινούριο; :? :twisted: Το μόνο καλό είναι ότι περιόρισαν τους καπνιστές σε ένα μικρό χώρο δίπλα στο κυλικείο. Πάντως από όσα είχα ακούσει λίγες μέρες νωρίτερα σε τοπικά μέσα, όταν θα ολοκληρωθεί και η ανακατασκευή του παλιού κτιρίου (το οποίο έχει κατεδαφιστεί, απ' όσο μπόρεσα να δω πίσω από τις λαμαρίνες) στο υπάρχον θα είναι μόνο οι αναχωρήσεις και στο άλλο οι αφίξεις. Αν είναι να το κάνουν όπως αυτό πάντως, ας το ξανασκεφτούν, είναι το αντίστοιχο της Μαρίας της άσχημης σε... κτίριο! :wall:
 
Top