seven4seven
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Airside
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KLM
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- VHHH
Ρε παιδιά, κατ΄αρχήν ποτέ δέν "κατέβασα καντήλια" σε κανέναν. Ούτε επέβαλλα απόψεις. Επιμένω, βέβαια, οτι όποιος συμφωνεί με την ολική καταστροφή ενός ιστορικού αεροδρομίου σάν το LGAT, ναι, καλύτερα να πάει στο http://www.dragster.gr ή στο http://www.demenoiazountaeroplana.org . Σάν κάποιους που έλεγαν οτι δέν χωνεύουν το Concorde, σάν κάποιους που δεν τους νοιάζει άν κάνουν το ΟΑΒ κατσαρόλες, κλπ κλπ κλπ. Ελάτε, τώρα, μαζί τα διαβάζαμε. Τέσπα, σαφώς και θα ρίξω κι εγω τους τόνους (΄΄΄΄΄΄΄), απλά δέν μπορώ ν αφήνω ασχολίαστα πράγματα που ακούω (και διαβάζω) και μ ενοχλούν.
Μπάκ του δε τόπικ, λοιπόν, κάπου το ξαναείπαμε ρε παιδιά οτι στο ελληνικό ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ να γίνει πίστα Φ1 με τις προδιαγραφές που θα ήθελε ο Εκλεστον κλπ κλπ κλπ.
Επίσης, να δαπανηθούν τόσα λεφτά για κάτι που θα χρησιμοποιείται ουσιαστικά μιά φορά το χρόνο, το θεωρώ βλακεία. Έχουν που έχουν εκεί τα άχρηστα ολυμπιακά έργα που έχουν γίνει σάν τεράστιοι κουραμπιέδες απο τη σκόνη, ασ μήν επιβαρύνουμε άλλο την περιοχή!
Για να μήν σκεφτώ τί θα γίνουν τα αεροπλάνα που βρίσκονται εκεί εάν αποφασιστέι να γίνει πίστα ή οτιδήποτε άλλο. Νομίζω κανείς δέν θέλει να το φανταστεί,ε? Καλά δέν νομίζω?
Αυτά.
Ά, και ένα τελευταίο:

Ναί φαίνεται και απο την υπογραφή σου, που έβαλες λίγο μετά την δικιά μου, εντελώς τυχαία.no frills":1cznclph said:απλώς τα ενδιαφέροντα μου διαφερουν από τα δικά σου.
Μπάκ του δε τόπικ, λοιπόν, κάπου το ξαναείπαμε ρε παιδιά οτι στο ελληνικό ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ να γίνει πίστα Φ1 με τις προδιαγραφές που θα ήθελε ο Εκλεστον κλπ κλπ κλπ.
Επίσης, να δαπανηθούν τόσα λεφτά για κάτι που θα χρησιμοποιείται ουσιαστικά μιά φορά το χρόνο, το θεωρώ βλακεία. Έχουν που έχουν εκεί τα άχρηστα ολυμπιακά έργα που έχουν γίνει σάν τεράστιοι κουραμπιέδες απο τη σκόνη, ασ μήν επιβαρύνουμε άλλο την περιοχή!
Για να μήν σκεφτώ τί θα γίνουν τα αεροπλάνα που βρίσκονται εκεί εάν αποφασιστέι να γίνει πίστα ή οτιδήποτε άλλο. Νομίζω κανείς δέν θέλει να το φανταστεί,ε? Καλά δέν νομίζω?
Αυτά.
Ά, και ένα τελευταίο:
Και η κουτσομούρα και το υποβρύχιο, διέπονται απο τις ίδιες αρχές της υδροδυναμικής.no frills":1cznclph said:επίσης έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις πως η κουτσομούρα έχει τόση σχέση με τα υποβρύχια όση η φ1 με την αεροδυναμική των αεροσκαφών