LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μόλις άκουσα στο liveatc.net ότι ο 21L είναι κλειστός "λόγω διαμαρτυρίας". Ξέρει κανείς τι παίζει?

Μάλλον κάποια συγκέντρωση των της ΟΑ θα έγινε......

Ά, μάλιστα. Υπέθεσα ότι οι συνδικαλιστές οργανώνουν υποδοχή για τον Τσίπρα που επιστρέφει σήμερα από Βενεζουέλα.

Ξέρετε αν περνάνε από τα μηχανήματα με ακτίνες τα φιλμ;Θέλω να ξέρω αν πρέπει να πάρω ειδικό σακουλάκι ή όχι.Έστειλα ένα ερώτημα μέσω της σελίδας το ΕΑΑ αλλά απάντηση δεν έχω πάρει...Θα είναι σε χειραποσκευή μαζί με τη φωτογραφική μηχανή.

imaginas":1fu2q73j said:
Ξέρετε αν περνάνε από τα μηχανήματα με ακτίνες τα φιλμ;Θέλω να ξέρω αν πρέπει να πάρω ειδικό σακουλάκι ή όχι.Έστειλα ένα ερώτημα μέσω της σελίδας το ΕΑΑ αλλά απάντηση δεν έχω πάρει...Θα είναι σε χειραποσκευή μαζί με τη φωτογραφική μηχανή.
2 φορές που μου έχει τύχει κάτι ανάλογο,1 φορά με ακτινογραφία και άλλη 1 με τη φωτογραφικη μου μηχανη,δεν υπήρξε πρόβλήμα , απλά με έβαλαν να την λύσω και να τους δείξω οτι βγάζει φωτογραφίες κτλ.Δεν είναι καμια σοβαρή ταλαιπωρία ειδικά αν τους εξηγήσεις φαντάζομαι θα δείξουν κατανοήση.
Σε κάθε περίπτωση πάντως δε θα πάθει τίποτα το φιλμ σου ακόμα και να περάσει , καθώς είχα ξεχάσει να βγάλω το φιλμ από τη μηχανή μου την περίοδο της ολυμπιάδας στην Αθήνα και πέρασαν φιλμ και μηχανή απ΄ το ειδικό μηχάνημα χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα!

Δε θα έχω-μάλλον-φιλμ στην μηχανή,αλλά θα έχω αρκετά μαζί μου στην τσάντα.

imaginas":3h9pp3tl said:
Δε θα έχω-μάλλον-φιλμ στην μηχανή,αλλά θα έχω αρκετά μαζί μου στην τσάντα.

Μεχρι 1600 ASA δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Απο εκει και πανω, ρωτα το προσωπικο ασφαλειας.

Τεταρτη 12/12 το Ελ. βενιζελος κλειστο λογω απεργιας

Τεταρτη 12/12 το Ελ. βενιζελος κλειστο λογω απεργιας

προ λιγου με πηραν απο την Aegean Airlines... πετουσα κανονικα με Α3 12/12/2007 προς FRA..Μου αλλαξαν την κρατηση και πεταω αυριο 11/12/2007 με LH στις 13.30!!

Οποιος μαθει περισσοτερα ας ενημερωσει τον κοσμο.. εγω τρεχω να φτιαξω τα πραγματαμου γιατι στις 12/12 εχω ανταποκριση FRA-JFK!!!! Φανταστειτε να μου το λεγανε πιο μετα και να ειχανε γεμισει οι πτησεις προς Frankfurt!!

Οπως και να'χει, η συμπεριφορα της ΥΠΑ να ενημερωσει τις αεροπορικες τελευταια στιγμη ειναι απολυτος ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ![/b]

Μόλις άκουσα απο την ΝΕΤ, στίς ειδήσεις των 21.00, ότι όλες οι πτήσεις
τής Ολυμπιακής καθηλώνονται για 24 ώρες την Τετάρτη...
Άρα και τής Aegean...

Ρωτήστε για καλό και για κακό, για οποιαδήποτε πτήση
και με άλλες εταιρίες.. (απεργίες προσωπικού αεροδρομίων κ.λ.π.)

Τηλεφωνικό Κέντρο "Ελ.Βενιζέλος" : 210 - 35 30 000

Επιβεβαιωνω οτι ΟΑ και Α3 δεν πετουν πουθενα αυριο.