LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Sorry, αλλά όταν "'εκλεισαν" τα Parking του Cargo (μπάρες και κάρτες) συνάδελφός στην εταιρεία που εργάζομαι δοκίμασε το Parking του ΙΚΕΑ.

Όταν επέστρεψε βρήκε ένα εντονότατο γράμμα στο "pare-brise"... ελληνικά ανεμοθώρακας (δηλαδη παρμπρίζ):

"... Ιδιωτικός χώρος... καταγραφή αριθμού... επόμενη φορά μήνυση..." και άλλα χαριτωμένα.

Δεν ξέρω αν Leroy, Kotsovolos, Factory ή Everest είναι τόσο τυπικοί...

Το τραίνο δεν σε βολεύει;

Μήπως να μην πας με ΙΧ;;; :roll:
Αν πας με ΙΧ, πληρώνεις. Αλλιώς ή επιλέγεις να το αφήσεις κάπου αλλού κοντά με ρίσκο να μην το βρεις όταν επιστρέψεις ή πας με το Express, τον προαστιακό, το ταξί.

george1971":t3dpjref said:
Sorry, αλλά όταν "'εκλεισαν" τα Parking του Cargo (μπάρες και κάρτες)

πότε έγινε αυτό? πάνω από 3μήνο που έφυγα από την DHL δε είδα τέτοιες μπάρες.

θα ερθω απο επαρχια, ειτε το αφησω καπου στην Αθηνα και παρω το μετρο ειτε το αφησω καπου στο αεροδρομιο το ρισκο ειναι το ιδιο για μενα.Μαλλον θα το παρατησω καπου στον Κωτσοβολο κι οτι γινει ας γινει!

Άποψη μου είναι να προτιμήσεις να το αφήσεις σε κάποια περιοχή που εξυπηρετεί το μετρό ή τα λεωφορεία του αεροδρομίου (Πλακεντίας, Κατεχάκη, Γλυφάδα, Πειραιά κλπ). Μην ξεχνάς πως το αυτοκίνητο θα βρίσκεται κάθε βράδυ σε ένα τεράστιο αφύλακτο χώρο, κάτι που το κάνει εύκολη λεία για τον όποιον "ενδιαφερθεί". Επιπλέον, αν το πρώτο βράδυ σου αφήσουν μήνυμα οι του Κωτσόβολου, ΙΚΕΑ, Leroy κλπ, τι τους εμποδίζει το επόμενο απόγευμα να φωνάξουν την τροχαία να σηκώσει το αυτοκίνητο. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ιδιωτικό χώρο, όχι δημόσιο.

ΜΑΝΟΣ ΖΥΓΟΤΕΓΟΣ":1w9ekx3b said:
θα ερθω απο επαρχια, ειτε το αφησω καπου στην Αθηνα και παρω το μετρο ειτε το αφησω καπου στο αεροδρομιο το ρισκο ειναι το ιδιο για μενα.Μαλλον θα το παρατησω καπου στον Κωτσοβολο κι οτι γινει ας γινει!
Και γιατί δε δίνεις 50€ για να σταθμεύσεις στο χώρο στάθμευσης "μακράς διάρκειας" του αεροδρομίου από 4 μέχρι 7 ημέρες;
Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
http://www.aia.gr/parking_calculator.as ... 2&langid=1

Thanasis_U2":piuf20a6 said:
πότε έγινε αυτό? πάνω από 3μήνο που έφυγα από την DHL δε είδα τέτοιες μπάρες.

Ο συνάδελφός μου μου το είπε πριν από 1 μήνα και το είδα και εγώ πηγαίνοντας για το Leroy την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν επίσης τόσα πάρκινγκ στην Αθήνα όπου μπορείς να το αφήσεις (υποθέτω και με λιγότερο από 50€) και να πας με ένα μετρό ή ένα λεωφορείο στο αεροδρόμιο. Ή και να το αφήσεις κάπου κοντά σε μια στάση/σταθμό λεωφορείου/μετρό στην Αθήνα.

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.Μαλλον θα προτιμησω καποιο παρκινγκ σταθμου μετρο

Γνωρίζει κανείς γιατί στον δορυφορικό σταθμό κάποιες θέσεις (gates αεροσκαφών) είναι αποκλεισμένες και περιφραγμένες?
Γίνονται κάποια έργα?