LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

Ενδιαφέρον... Πάντα είχα την απορία αν τα φωτοβολταϊκά δεν προκαλούν πρόβλημα στους πιλότους αντικατοπτρίζοντας το φως του ήλιου. Δεδομένου ότι τα βάζουν κοντά σε αεροδρόμιο μάλλον όχι ε....?

Aκόμη ένα βραβείο για το almost hub απο το Doha Aviation Summit
:arrow: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1899148

Απ' τη μια βραβεύσεις και απ' την άλλη πεσμένα νούμερα. Δύσκολο το σταυροδρόμι...

Τι γίνεται με την απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη; Τετάρτη ταξιδεύω για Μαδρίτη, δεν νομίζω να έχω κανένα δυσάρεστο...

ATH airport iPhone application

Εδώ και λίγες μέρες, είναι διαθέσιμη στο AppStore η εφαρμογή του ΔΑΑ για iPhone, iPod Touch και iPad. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και "τρέχει" σχετικά καλά (δεν έχει τα χάλια της εφαρμογής της OA). Μεγάλο πλεονέκτημα η πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις και οι χρήσιμες πληροφορίες για τη σύνδεση του Αεροδρομίου με την Αθήνα (όταν δε γίνεται της Πόπης με τις απεργίες). Η εφαρμογή διαθέτει επίσης το αγαπημένο μας Parking Calculator. Αναζητήστε το ως ATH Airport.

Με αυτή την ευκαιρία, αξίζει να δοκιμάσετε δύο ακόμα εφαρμογούλες:
CPH Airport: το καλύτερο application αεροδρομίου που έχω δει μέχρι τώρα
havaalani: application με πληροφορίες αφίξεων και αναχωρήσεων των μεγαλύτερων τουρκικών αεροδρομίων (αναφέρει μέχρι και ιμάντες αποσκευών για τις αφίξεις και πύλες για τις αναχωρήσεις).

Re: ATH airport iPhone application

aakunz":dcm9lji8 said:
... iPhone, iPod Touch και iPad. ...

Υπάρχουν και Blackberry ενημερώστε τους! Και μάλιστα τα χρησιμοποιούν σοβαροί επαγγελματίες για τη δουλειά τους γιατί είναι "επιχειρηματικά τηλέφωνα"! Στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς δηλαδή;;; :mrgreen:

Το ευχάριστο είναι πάντως ότι η δωρεάν πλοήγηση στο ίντερνετ έχει αυξηθεί στα 60' από τα 45' που ήταν πιο πριν. Το κακό είναι ότι αν παρέλθουν τα 60', τότε πρέπει να πας στους κοινόχρηστους "υπολογιστές" (ακόμα είναι δωρεάν λόγω διαφήμισης) ή στο business centre (επί πληρωμή). Θυμάμαι ότι παλαιότερα υπήρχαν και καρτούλες για ανανέωση του χρόνου σύνδεσης που πούλαγε ο Παπασωτηρίου. Στη σχετική ενότητα, δεν αναφέρονται πλέον.

Μου ήρθε πριν απο λίγο (όπως και σε όλους τους δημοσιογράφους) απο τον Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλο...
Το θέμα έιναι "Συνάντηση για την ηχορύπανση του Ελ. Βενιζέλος"

"...Να φύγετε...να πάτε άλλού..." :mrgreen:

Attachments

• OP_DT_260111_O_M.Tremopoulos_se_syzitisi_gia_to_aerodromio_El.Venizelos.doc
    204 KB · Προβολές: 165

( Αν και δεν μου ανοιγει , τεσπα φανταζομαι το " πνευμα " του θεματος )

Να απαντηθει στον κυριο οτι το αεροδρομιο δεν κανει θορυβο , τα αεροπλανα φταινε , να διαμαρτυρηθει στους κατασκευαστες κινητηρων :twisted:

" Ολα τα 'χε η μαριορη .... " :mrgreen:

Σε εμένα πάντως ανοίγει κανονικά και απ οτι είδα και σε άλλους.

η σύνδεση με υπέργεια γέφυρα του κύριος αεροσταθμού με τον δορυφορικό ποτε θα ξεκινήσει ή μας έμειναν τα σχέδια λόγο τις κρίσις?