LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

alex96":1x7t6uwo said:
Αμόρφωτοι,Ανιστόρητοι,Αγεωγράφητοι...

Θα ξέρουν όμως πολύ καλά Αγγλικά :twisted:

Μάλλον,ναι!
Άμα κάνουν κιόλας το south βόρειο και το nothern νότιο,μάλλον έχουν λόουερ!
(Δε θα βάλω τη Ρεπούση στη συζήτηση :lol: )

Και ο συντάκτης θα δηλώνει όλο καμάρι "δημοσιογράφος" (αλίμονο!)

Κάθε φορά που ταξιδεύω από εκεί κλαίω τους φόρους που έχω πληρώσει...

επειδη σε μια εβδομαδα θα βρισκομαι για ενα 6ωρο στο Ελ. Βενιζελος ξερουμε μετα τα 60 λεπτα δωρεαν ιντερνετ τι γινεται? Υπαρχει καποιος αλλος χωρος με δωρεαν διαδικτιο ή εστω με πληρωμη (σε λογικη τιμη βεβαια).

Προς τα gate Β(7? Αριστερά, τα τελευταία με τα jetbridges) πιάνει ανοιχτό WiFi από κάποιο lounge.

Captain911":pn010xok said:
επειδη σε μια εβδομαδα θα βρισκομαι για ενα 6ωρο στο Ελ. Βενιζελος ξερουμε μετα τα 60 λεπτα δωρεαν ιντερνετ τι γινεται? Υπαρχει καποιος αλλος χωρος με δωρεαν διαδικτιο ή εστω με πληρωμη (σε λογικη τιμη βεβαια).

Λογικά αποσυνδέεσαι και δοκιμάζεις ξανά.Αν δε σε αφήσει,δοκίμασε να καθαρίσεις cookie,cache από τον browser σου.Δεν ξέρω όμως αν στις αίθουσες αναμονής πριν τον έλεγχο έχει σήμα.Έχει σίγουρα κοντά στις πύλες εξόδου.Πάντως είναι κάποια μαγαζιά που έχουν δωρεάν wifi.Πάρε έναν καφέ και κάτσε όσο σου επιτρέπει να σερφάρεις.
Στην Κρακοβία,στο terminal 2,έχει απεριόριστη πρόσβαση στο ίντερνετ,ακόμα και στη μικρή αίθουσα αναμονής,με τέλειο σήμα,και μάλιστα στο χώρο της καφετέριας είχε και ρεύμα!Βέβαια δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση καθότι είναι για τις εσωτερικές πτήσεις.

ευχαριστω jj, θα το κοιταξω. :D

πριν μερικα χρονια ειχα κατσει σε ενα restaurant στου γρηγορη απεναντι και απο οτι θυμαμαι επιανα δωρεαν wifi (οχι του αεροδρομιου).

@imaginas

Δυστυχως θα φτασω αργα το βραδυ (12 και μετα) και δεν ξερω ποια μαγαζια θα ειναι ανοιχτα. Βασικα το θελω οσο βρισκομαι στον κεντρικο χωρο του αεροδρομιου, δηλ πριν παω στην πυλη, μετα δεν με πολυνοιαζει.

imaginas":1dqmth7i said:
Captain911":1dqmth7i said:

Λογικά αποσυνδέεσαι και δοκιμάζεις ξανά.Αν δε σε αφήσει,δοκίμασε να καθαρίσεις cookie,cache από τον browser σου.Δεν ξέρω όμως αν στις αίθουσες αναμονής πριν τον έλεγχο έχει σήμα.

Άμα ήταν τόσο απλά τα πράγματα, τότε γιατί να παρείχαν 60 λεπτά δωρεάν; Μετά την παρέλευση της ώρας, σε πετάει σε μία σελίδα (χωρίς να σου λέει πως δε μπορείς να συνδεθείς άλλο, διότι στον ΑΙΑ είναι και διπλωμάτες...) που μάλλον πρέπει να αγοράσεις επιπλέον χρόνο.

Εναλλακτικά θα πρέπει να αλλάξεις τη MAC του υπολογιστή σου.

Το δίκτυο του αεροδρομίου πάντως πιάνει σε διάφορα σημεία (και πριν τον έλεγχο). Να αναφέρω και εγώ πως υπάρχει δωρεάν wifi από το lounge της *Α. Πιάνει σίγουρα στο καφέ που είναι λίγο μετά που κατέβεις στα gates (B20-B30).

Ειχα ρωτησει πριν καιρο στο καταστημα με τις εφημεριδες/περιοδικα (μου διαφευγει το ονομα) για το αν πουλανε καποια καρτα για ιντερνετ (ειχα εξαντλησει τα 60) και μου απαντησαν αρνητικα.