LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτα σας νιαζουν η τα ακριβα εισητηρια των ΟΑ και Α3.Λογικο ειναι να σκεφτεται ετσι το κρατος.Σου λεει αφου μπορουν και χρυσοπληρονουν τις ελληνικες ΟΑ και Α3 για να πανε στη Θεσσαλονικη κλπ τοτε ναι εχουν.Χωρις βεβαια να λογαριαζει κανεις απο ολους αυτους που συντελουν στο αεροπορικο καρτελ οτι με πιο χαμηλες τιμες ταδιευει περισσοτερος κοσμος...
 
Jetflight,
τι σχέση έχουν η τιμολόγηση των ΟΑ και Α3 με τα καροτσάκια του ΑΙΑ;
:?: :?: :?:
 
Υπαρχει σχεση.Δεν μπορει καποιος να διαμαρτυρεται για 1 Ε στα καροτσακια του αςεροδρομιου η για το εισητηριο του προαστιακου τη στιγμη που ολοι ξερουμε οτι η μεγαλη ακριβεια ειναι στα αεροπορικα εισητηρια.Προσωπικα αυτο ειναι που ενδιαφερει εμενα και οχι εαν πληρωσω τον προαστιακο.Υπαρχει και λεοφωρειο και φυσικα τα πανακριβα ταξι!Τοσο οι ΟΑ οσο και η Α3 ειναι πανακριβες!και απορω πως κολλαμε στα καροτσακια με το 1 Ε οταν δινουμε για Θεσσαλονικη πολλες φορες ακομα και 140!Ε.Εξαλλου δεν υποχρεωνεται κανενας να παρει καροτσακι.Ας ηταν αυτα ακριβα και ας ηταν τα εισητηρια φτηνοτερα.
 
Αν δεν κάνω λάθος, θα καροτσάκια τα διαχειρίζεται ξεχωριστή ιδιωτική εταιρία porter services, η οποία είναι συμβεβλημένη με την εταιρία του Αεροδρομίου, έτσι δεν είναι; Λογικό είναι να μας τα "παίρνει" κατ' αυτόν τον τρόπο, αλλά και να τα παίρνει και για τη διαφήμιση που έχει πανω σε κάθε καροτσάκι. Δεν το επικροτώ και δεν το βρίσκω κομψό αλλά έχουμε φτάσει σε μία εποχή που θα πρέπει να πληρώνεις για κάθε υπηρεσία που σου προσφέρεται, ακόμα και για τα αυτονόητα.

Βαλίτσες με ροδάκια λοιπόν. Αρκετά τους πληρώσαμε.
 
Το ερώτημα ήταν και είναι, εαν το σπατόσημο πρέπει να περιλαμβάνει και τη δωρεάν εξυπηρέτηση με καροτσάκια, όπως γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια.
 
σταυρος":214ycywr said:
Το ερώτημα ήταν και είναι, εαν το σπατόσημο πρέπει να περιλαμβάνει και τη δωρεάν εξυπηρέτηση με καροτσάκια, όπως γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια.




Δε γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια, ούτε υπάρχει κανόνας και το ΑΙΑ να αποτελεί τη μοναδική εξαίρεση.
 
OA269":3720koyo said:
Ξέρω σας βγάζω απο τα νερά σας :rolleyes: αλλά έψαξα μα δεν βρήκα άλλο post so θέλω να ρωτήσω δεν υπάρχει άλλο σημείο εκτός απο τα McDonalds για να πας μ'ένα φίλο συν-spotter για καφέ (φραπέ κατα προτίμηση) στο LGAV ? Thanks

Ετσι είναι. Κι εγώ έχω πάει πολλές φορές με φίλους και δεν υπάρχει άλλο σημείο. Αν και εκεί καλά είναι. Είδαμε και ένα σχετικά μικρό αεροσκάφος να πετάει αντίθετα πάνω από το διάδρομο προσγείωσης, να κάνει κάτι σαν εναέρια αναστροφή και να προσγειώνεται. :D :shock:
 
καροτσακια και σπατοσημα

Απ`ότι ξέρω το σπατόσημο είναι έμμεσος φορος που πάει στο κράτος. Ο ΑΙΑ είναι ιδιωτική εταιρία και οχι κρατικος φορέας και οι υπηρεσίες που παρέχει κοστίζουν. Αρα δεν εχει σχεση το σπατόσημο με τα καροτσακια.
 
Διευκρινιστικα το σπατοσημο παει μεν στο κρατος αλλά υπάρχει σχετική συμφωνία στη συμβαση ωστε ενα γενναιο μερος αυτου να καταλήγει στην ΑΙΑ. Μάλιστα πριν καποσα χρόνια σχετικά στις αρχες σε μια προσπαθεια να συγκρατηθουν οι τιμες η ΑΙΑ πετυχε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό απο το αρχικως συμφωνηθεν
 
Top