LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Εδώ έχουμε γάλα και μακαρόνια ακριβότερα από το UK και δεν θα έχουμε ακριβότερα τέλη από τους φτηνιάρηδες ξένους; :mrgreen: Άλλωστε ο ΑΙΑ υποστηρίζει ότι τα υψηλά τέλη αντισταθμίζονται από την υψηλότερα ποιότητα των υπηρεσιών του! :lol:

ας μου πει κάποιος που ταξιδεύει συχνά σε μεγάλα ευρωπαϊκα αεροδρόμια-hubs πόσο υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες προσφερει το Ελ.Βελ που να δικαιολογεί τις χρεώσεις του?

Καταρχάς δεν νομίζω ότι ειναι και τόσο εύκολο να μεγαλώσουν τη χρονική διάρκεια της σύμβασης αφού δεν το επιτρέπει η Ε.Ε. Για παραπάνω από 3 χρόνια νομίζω πρέπει να γίνεται διαγωνισμός...Κάτι τέτοιο δεν ισχύει? Νομίζω είχε γίνει λόγος για το ίδιο θέμα ( αύξηση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης και δώρο την κατασκευή του νοτίου κλάδου της Υμηττού) από την Αττική Οδό Α.Ε και........

Οσον αφορά την τελευταία ερώτηση..προσωπικά θεωρώ το Βενιζέλος αρκετά βολικό για σουπερ μάρκετ..εε για αεροδρόμιο..το τσεκ ιν είναι γρήγορο, δεν χάνεσαι...τώρα αν αυτό αξίζει 30 ευρώ δεν το γνωρίζω. Πάντως απ όσα αεροδρόμια έχω παει στην ευρώπη το τοπο8ετώ στην 6 θέση μετά απο Μόναχο, Στοκχόλμη, Κοπενχάγη και Άμστερνταμ και Βαρκελώνη. Αναρωτιέμαι πόσο είναι το τέλος του επιβάτη για τα παραπάνω :?:

Το Ελ.Βεν. είναι μια χαρά! Απλά είναι πανάκριβο... Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που του βρίσκω εγώ!
Καθαρό, σύγχρονο, σε χώρο με προοπτικές επέκτασης, κλπ κλπ. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές...
Η ακρίβειά του δεν είναι μόνο οι φόροι, αλλά είναι και τα κάθε είδους φαγάδικα. Που αν εξαιρέσεις τις υποχρεωτικές, απ' το κράτος τιμές(πχ 0,5€ νερό, 1,5€ μικρός φραπές, 1,5€ τοστ...) όλα τα άλλα είναι ακριβά.
Έχεις δεί πολλά σουπερμάρκετ με μάρμαρα, μουσεία και αγάλματα?

flightnumber":3pvx70rt said:
.......... αν εξαιρέσεις τις υποχρεωτικές, απ' το κράτος τιμές(πχ 0,5€ νερό, 1,5€ μικρός φραπές, 1,5€ τοστ...) όλα τα άλλα είναι ακριβά.

To Συμβούλιο της επικρατείας έκρινε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ την υποχρεωτική διατίμηση βασικών ειδών και πλέον θα πωλούνται ελεύθερα !!!!!

Υ.Γ : Ζούμε σε κράτος δικαίου .......
Η αλλιώς οι δικαστικοί μετά μάλιστα τον πακτωλό χρημάτων που εκδίκασαν στους εαυτούς τους :rant: :rant: :rant: (και θα πληρώνουμε όλοι μας για χρόνια για να τα πάρουν σε 3 δόσεις.... ) θεωρούν ότι όλοι όσοι ζουν σε αυτό τον τόπο έχουν τις ίδιες απολαβές με αυτούς !!!!!!!!!!!!! :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Με απλά λόγια το ήδη ακριβό αεροδρόμιο θα γίνει πολύ πιο ακριβό.............. :evil:

Οι τιμές στα McDonald's είναι μια χαρά και με καλή θέα

-

Οι τιμές στα McDonalds μια χαρά είναι :D , τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που θες να φας κιόλας; :doubt:

Το μεγαλυτερο γερμανικο περιοδικο " Der Spiegel " του οποιου ειμαι αναγνωστης παρα πολλα χρονια παντα ειχε μια διαθεση να μας " μαυρισει " σαν κρατος. Στην εκδοση του 4/2008 δημοσιευει μια επιστολη γερμανου αναγνωστη που αυτοαποκαλειται "πολυταξιδιωτης" που κατατασσει το LGAV δευτερο χειροτερο στην Ευρωπη μετα το Heathrow και πριν την Frankfurt απο αποψη ανεσης.

Δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στο LGAV (κυρίως λόγω του ατελείωτου γκρι και της παντελούς έλλειψης χρώματος), αλλά όχι και δεύτερο χειρότερο στην Ευρώπη!!! :wall:
Τι να πούμε δηλαδή και για MXP ή άλλα "κουτιά τύπου ΙΚΕΑ με μια-δυο ευθείες παραδίπλα για να προσγειώνονται αεροπλάνα".

TIRLIX":166c2f36 said:
Το μεγαλυτερο γερμανικο περιοδικο " Der Spiegel " του οποιου ειμαι αναγνωστης παρα πολλα χρονια παντα ειχε μια διαθεση να μας " μαυρισει " σαν κρατος. Στην εκδοση του 4/2008 δημοσιευει μια επιστολη γερμανου αναγνωστη που αυτοαποκαλειται "πολυταξιδιωτης" που κατατασσει το LGAV δευτερο χειροτερο στην Ευρωπη μετα το Heathrow και πριν την Frankfurt απο αποψη ανεσης.
Επειδή είμαι και εγώ αναγνώστης του Spiegel (και μάλιστα fan του περιοδικού) θέλω να πω πως δεν νομίζω να έχει λόγο να “μαυρίζει” την Ελλάδα, απλά είναι πολύ αντικειμενικό και γράφει μεγάλες αλήθειες (όχι μόνο σε θέματα που αφορούν την Ελλάδα). Και ως γνωστόν οι αλήθειες πολλές φορές πονάνε! Επίσης όλοι αυτοί οι πολυταξιδιώτες και ειδικά οι γερμανοί, έχουν πολύ υψηλά στανταρ και διαφορετικά κριτήρια από εμάς στις αξιολογήσεις τους! Και είναι φυσικό. Άλλα προσέχει αυτός που πετάει δυο φορές την εβδομάδα first class και άλλα όλοι οι υπόλοιποι που πετάμε Χριστούγεννα και Πάσχα (που λέει ο λόγος!)
Φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί το οτι το Ελ. Βενιζέλος είναι ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο με πολλές ανέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε κανένα κόσμημα της αρχιτεκτονικής είναι, ούτε οικονομικό, ούτε μεγάλος κόμβος, ούτε και οι υπάλληλοί του είναι οι ευγενικότεροι και χαρούμενοι σε αυτόν τον πλανήτη!