LGHI/JKH Chios "Omiros"

Πρίν λίγο απογειώθηκε το ATR της Astra για Θεσσαλονίκη,πρέπει να ήταν πρώτη του φορά στην Χίο.Γνωρίζει κανείς άν θα είναι και στην αυριανή πτήση να το προλάβω για ένα βιντεακί :cool:
 
Γνωρίζει κανείς για πτήσεις charter με την Sky Express απο Χίο για Μύκονο σε συνεργασία με την Τούρκικη ακτοπλοική erturk :shock:

Αν δείτε στο site τους διαφημίζουν την μετάβαση με πλοίο στην Χίο(απο Cesme)και ακολούθως πτήση με Sky για το νησί των ανέμων για Ιούλιο-Αύγουστο με τιμή 189ευρώ :wall: 'Αν πάτε μάλιστα να κλείσετε το αεροπορικό για Χίο-Μύκονο εμφανίζεται το ATR42 screenshot :arrow:
 

Attachments

  • chiosmyk.jpg
    chiosmyk.jpg
    88,5 KB · Προβολές: 2.168
Καλοκαιρινή κονόμα για τη SEH, καλά κάνουν. Θα ρωτούσα γιατί δεν το προγραμμάτισαν ως απευθείας τσάρτερ ADB-JMK αλλά μάλλον ήταν ιδέα της ακτοπλοϊκής οπότε λογικόν...
 
Συμφωνώ απόλυτα για το ADB-JMK όπως επίσης θα ήταν πιό λογικό να βάλει η ίδια η ακτοπλοική το ταχύπλοο της,Cesme-Μύκονο.Γενικά δέν βρίσκω νόημα σε όλο αυτό το συνδυαστικό δρομολόγιο όταν υπάρχουν τρόποι να γίνει απευθείας η σύνδεση και με λιγότερο κόστος για τους επιβάτες.

'Ετσι όπως θέλουν να το κάνουν είναι λές και θέλουν να βοηθήσουν την Sky Express ή της έχουν κάποια υποχρέωση :mrgreen: :?
 
Ξεχάσαμε κάτι βασικό που μάλλον οδήγησε σε αυτή τη λύση για τη Μύκονο. Στη Χίο, όπως και σε 5 ακόμη νησιά, λειτουργούν υπηρεσίες χορήγησης visa για τουριστικούς λόγους, κάτι που προφανώς καταπολεμά τη γραφειοκρατία που θα αντιμετώπιζε ένα ADB-JMK.

Έχω βαρεθεί να το γράφω, τα απέναντι παράλια όπως και 2-3 ακόμη μεγάλα αστικά κέντρα είναι χρυσορυχεία. Υπάρχει ακόμη πολύ γραφειοκρατία και περιορισμοί ωστόσο αν κάποια απ' τις αεροπορικές μας αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά νομίζω θα βρει τρόπο να τα παρακάμψει...
 
'Εχεις δίκιο για την βίζα,το πέρασμα απο το τελωνείο της Χίου τους εξασφαλίζει την παραμονή στην χώρα μας για περισσότερο απο 2-3 μέρες νομίζω.

Τώρα παραμένει το ερώτημα πώς θα έρχεται/φεύγει άδειο το ATR της Sky για να κάνει την εσωτερική πτήση :rolleyes: Μήπως θα συνδυαστεί με κάποιο άλλο δρομολόγιο όπως έκανε και η Astra για τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Χίο-Αθήνα-Χίο-Θεσσαλονίκη;

Θα συμφωνήσω βεβαίως και με την τελευταία σου παράγραφο αλλά θεωρώ πως μέχρι να 'ξυπνήσουμε' θα μας έχουν προλάβει οι Τούρκοι.
 
Dreamliner-X":18l7fxd5 said:
Γνωρίζει κανείς για πτήσεις charter με την Sky Express απο Χίο για Μύκονο σε συνεργασία με την Τούρκικη ακτοπλοική erturk :shock:

Τελικά γίνεται κανονικά το δρομολόγιο κάθε Πέμπτη(12.15) και Κυριακή(15.00) άλλα όπως διάβαζα στα τοπικα ΜΜΕ δέν έχει και ιδιαίτερη επιτυχία :twisted:

Σήμερα λοιπόν το Aταράκι της Sky σε 1 , 2 , 3 πόζες απο το αεροδρόμιο μας καθώς και βίντεο απο την απογείωση :great:

ΥΓ.Δώρο γεύση απο Ολυμπιακή 2 μέρες πρίν,με πραπρά μόνο του αλλά και με παρέα :)
 
Top