LGHI/JKH Chios "Omiros"

Γνωρίζει μήπως κάποιος πόσο είναι ο φόρος αεροδρομίου της Χίου σε ένα επιβατικό εισιτήριο;
 
Περίπου 12,30 ευρώ. Γιατί;
 
Γιατί στο aegean pass η τιμή της προσφοράς δεν περιλαμβάνει τους φόρους αεροδρομίου και ήθελα να δω πόσοι είναι για τη Χίο. Μπορούσα να βρω μόνο για τα αεροδρόμια της fraport τις τιμές. Ευχαριστώ πολύ.
 
Ελπίζω να βρήκες κάτι που να σε συμφέρει. Αν πάρεις το pass, κανε ένα review να δούμε και εμείς ;)
Ναι τα εκτός Fraport που δεν ειναι άγονες γραμμές ειναι τόσα. Δεν εχει αλλάξει κάτι εδώ και χρόνια.
 
Επιτελους θελω να πιστευω οτι μπαινει στο τελικο σταδιο το αεροδρομιο ντροπη στο νησι μας, Απο χθες ηδη τοποθετουνται προσωρινοι οικισκοι που θα χρησιμευσουν για χωρους αφιξεων-αναχωρησεων επιβατων. Επισης αναφερονται οτι μετα το καλοκαιρι του 2023 θα κλεισει το αεροδρομιο για να γινει επεκταση και επισκευη του υπαρχοντος διαδρομου προς την βορεια πλευρα.Συνολικα αναφερουν το αεροδρομιο θα κλεισει για 60 ημερες κατα διαστηματα.

 
εεε. ναι, τώρα που προχωράνε τα σχέδια ιδιωτικοποίησης και των υπολοίπων αεροδρομίων, ειπαν να τα "προικοδοτήσουν" λίγο...να μην τα πάρει στο χάλι μάυρο ο "επενδυτής".. Ετσι ειχε γίνει και με τα Χανιά !! Φτιάχτηκε το νέο κτίριο και μετά απο 1 μήνα δοθηκε στη Fraport !
 
Για τέτοιο σκέδιο το πολιτικό σύστημα είναι απλά ανίκανο, παρ ότι αρκούντως πονηρό (διαχρονικά). :thx:
Τώρα αν το κοτέτσι είναι δημόσιο ή ιδιωτικό είναι μια κουβέντα για το καφενείο. Έτσι κι αλλιώς για κοτέτσι θα μιλάμε.
Αν ήθελαν να είναι σοβαροί για μια ιδιωτικοποίηση (μερική ή ολική), θα μπορούσαν να είχαν πάει μια βόλτα στο Σαν Φρανσίσκο, να δούν καμιά LeighFisher για παράδειγμα. Ακόμα και για ανεβάσουν την αξία του περιουσιακού στοιχείου.
Ο σκοπός είναι να κοροϊδεύεις τους ιθαγενείς και να κάνεις την δουλειά σου. Αν κάποιος κοιτώντας τον Σπίρτζη, τον Κ. Αχχχ. Καραμανλή, τον πάλαι ποτέ σύντροφο Χρυσοχοΐδη και σια, έχει ελπίδα ότι μπορούν και τους ενδιαφέρει να κάνουν σωστή δουλειά, ας κοιτάξει λίγο καλύτερα. :mrgreen:
** Υστερόγραφο: Χρήστο, μην κλαις, δεν πέθανε η Μαρία :laola:
 
Η Χιος ξαναμπαινει εστω και με μια πτηση για φετος στον χαρτη των πτησεων τσαρτερ απο το εξωτερικο μετα απο 3,5 χρονια .Πρωτη πτηση 6 Ιουνιου απο Πραγα ,εταιρεια πιθανολογω smartwings με 737-700.Βαση του χρονοδιαγραμματος η επεκταση που θα γινει με τα καλυτερα σεναρια το πρωτο τριμηνο του 2024. Αναμενουμε
 
Top