LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μην ξεχνάτε ότι σε απόσταση μιας ώρας και κάτι από τα IOA υπάρχει και το αεροδρόμιο PVK. Ποιο σύγχρονο και με καλύτερες εγκαταστάσεις. Η μικρή (σχετικά) απόσταση αυτή καθιστά αρκετά δύσκολη την ουσιαστική αναβάθμιση του αεροδρομίου ΙΟΑ σε όλους τους τομείς.

Η κλασική καραμέλα της Περιφέρειας Ηπείρου. Δες ναύλα στη Φραπόρτ και δες ναύλα στα Γιάννενα.

Απο χτες το βραδυ ακούγονταν οτι η πτήση θα γινει κανονικά περίμενα ομως την σημερινή ημερα για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία, και η πληροφορία επιβεβαιώθηκε.
Ολες αυτες τις εβδομαδες απο την τελευταία δημοσίευση εδω στο φόρουμ έγιναν αρκετά πράγματα. Η Danish air transport έστειλε ενα τελεσίγραφο που προειδοποιούσε για ακύρωση πτήσεων αν δεν βρούνε λυση για τα καύσιμα και οι εταιρείες καυσίμων, η ΥΠΑ και τα αρμοδια υπουργεία και οι τοπικοί φορείς είχαν δημιουργήσει ενα σκηνικό μπερδεματος και τσακωμού με τελική εκβαση προχτές νε την αεροπορική εταιρεία να στέλνει ένα ακόμα τελεσίγραφο που προειδοποιούσε παλι για τα καύσιμα. Οι τοπικοι φορείς να έχουν φτάσει σε σημείο να μην ξέρουν τι να κάνουν που δεν περνούν ουσιαστική απάντηση επίλυσης του προβλήματος απο τις συνεχείς επιστολές που έστελναν ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης. Στο μεταξύ υπήρχαν πολλες ασυνεννοησίες μεταξυ ΥΠΑ,Υπουργείου και εταιριών ανεφοδιασμού. Τελικά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε οτι η πτήσεις θα γίνουν κανονικά ανευ κόστους και καυσίμων και σήμερα επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Δημάρχου οτι ολα θα γίνουν κανονικά και έπεται και συνέχεια απο νέους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.

:arrow: http://epirusgate.blogspot.gr/2017/05/a ... cebook&m=1

Δε θέλω να σας ανησυχήσω, αλλά τόσο η Primo Tours, όσο και η Apollo Rejser, φαίνεται πως θα πωλούν τα πακέτα διακοπών για Πάργα και Σύβοτα, με πτήσεις από και προς Άκτιο.

Εγω πάλι βλέπω πως η Apollo πουλαει εισιτήρια απο Ιωάννινα προς Σύβοτα και Αγίους Σαράντα.

Αγαπητέ Αρη, μπορείς να μας ενημερώσεις, τι τύπο θα χρησιμοποιεί η DAT;

Airbus A320 εχει ομως πολλές υποεκδοσεις όπως- 231, -233 κλπ. Δηλαδή δεν αλλαζει κάτι παρα μόνο η κινητήρες στο A320-231 έχει
IAE V2500-A1.

Δεν είναι πάντως και δύσκολο να το βρείτε και μόνοι σας, πανεύκολο ειναι και το είχαμε αναφέρει και στα πρωτα πρώτα ποστ για τον τυπο που θα χρησιμοποιεί η εταιρεία στα Γιάννενα.

Ασε τις υποεκδόσεις και πήγαινε αναψε καμιά λαμπάδα μπας και έρθει η υπερέκδοση MD!

Χαχαχαχαχα εχεις δίκιο.

Αλλα αφου τα προγραμμάτισαν έτσι με 320 τι να κάνουμε τώρα, μακάρι αλλά δεν το νομίζω.

Και επειδή το μελεταγαμε το MD αυτην την στιγμή πετάει για την Flybe και είναι πάνω απο το Otranto και πάει μαλλον σε καποιον Ελληνικό προορισμό,έτσι επειδή το μελεταγαμε το λεω.

Λοιπόν τα λέμε σε μια βδομάδα όπου θα εχω τα βίντεο, φωτογραφίες κλπ απο την πρώτη πτήση.