LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σας ζητω εκ μερους μου συγνωμη αν εκανα καποιο λαθος και αν προσβαλα καποιον.

Δεν κάνατε κάποιο λάθος αγαπητέ, ούτε προσβλήθηκε κανείς, τις απόψεις μας λέμε! Απλά πιστεύω ότι είναι υπερβολή να θεωρούμε ντροπή ή τεράστια έλλειψη να μην υπάρχουν καύσιμα, από τη στιγμή που -κατά τη γνώμη μου- δεν υπάρχει αρκετή κίνηση για να δικαιολογεί την παρουσία βυτίου. :great:

Κρίμα που δεν είναι και τα Γιάννενα μέσα στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων, θα είχε ανέβει επίπεδο το αεροδρόμιο. Σωστά είπε ο jj_lgkr, δεν είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν υπάρχει ζήτηση και αεροσκάφη να χρησιμοποιήσουν τα αναφερόμενα καύσιμα, είναι σαν ένα βενζινάδικο έξω από ένα χωριό που έχει στην διάθεση του καύσιμα για ολόκληρη πόλη.

Μιας και το θυμιθηκα τα εργα προχωρουν στο αεροδρομιο ή παγωσαν. Παντως σας ευχαριστω για τις διευκρινησεις σας.

giorgosk":2cg8b3xc said:
Πάντως οι πιλότοι,δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την...
εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και από την φιλοξενία που τους παρέχουν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Μα αυτό είναι αυτονόητο. Αυτή δεν είναι η δουλειά των υπαλλήλων αυτών ;;

Τις ημέρες εκείνες που γράφτηκε το άρθρο και το παραπάνω σχόλιο οι υπάλληλοι της ΥΠΑ ήταν σε άδεια... Φοβερή φιλοξενία εκ του μακρόθεν! :banana:

Κύριε mimithem ειναι σαφές οτι οι εν λόγω υπάλληλοι δεν φιλοξενούν κανένα απλως αυτοί πληρώνουν την διαμονή, την σίτιση τους και οτιδήποτε άλλο στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Και μην φανταστεις οτι στο αεροδρόμιο μας δουλεύουν πολλοί, ένας στον πυργο ,ένας μηχανικός ,μια γραμματέας και ο αερολιμεναρχης. Αν δουλευεις στο αεροδρόμιο θα ξέρεις. Να δω οταν γίνει διεθνές πόσοι υπάλληλοι θα απασχολούνται.

Άλλο εννοώ εγώ! Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους ΕΕΚ και Τ/Η. Στους αερολιμενικούς υπαλλήλους αναφέρομαι. Εν πάση περιπτώσει, όλα καλά. :)

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες ελληνικες και ξενες αεροπορικές εταιρίες εκαναν τακτικές και τσάρτερ πτήσεις στα Ιωάννινα; Ενδιαφέρομαι να μάθω. :D

Μια ξένη που έχω δει, ήταν η csa με τα 737 classic η οποία έκανε πτήσεις τσάρτερ για τουριστικά πρακτορεία.

https://www.airliners.gr/gallery/display ... ?pid=24496 και αυτή την εικόνα από την obermeyer http://www.obermeyer.gr/ioanninaairport.html#. Τα σχέδια δεν έχουν καμιά σχέση,η πρώτη δείχνει την κατασκευή του αεροδρομίου εντελώς τροποποιημένη από την δεύτερη που είναι και το αρχικό σχέδιο. Η ερώτηση μου είναι γιατί το αεροδρόμιο τροποποιήθηκε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι σε άλλη θέση; Ποιος άλλαξε τα σχέδια αλλά και από που είναι αυτά τα σχεδία; :wall: :rant:

Και ένα ευχάριστο. Παραθέτω αυτήν την φωτογραφία για τον εξής λόγο: https://www.airliners.gr/gallery/display ... ?pid=24540. Όπως θα δείτε στην οροφή του πύργου είναι ένα άτομο στην πραγματικότητα είναι δυο. Ο δεύτερος δεν φαίνεται. Προφανώς ''κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε'' για να έπιασαν δουλειά τα συνεργεία. :banana: