LGIO/IOA Ioannina traffic

Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Στα Γιάννενα έχουμε 3 θέσεις στο παλιό πάρκινγκ και στο καινούριο 5-7 θέσεις πρακτικά χωράνε πάρα πολλά αεροσκάφη. Και μια διόρθωση στα Γιάννενα έχουμε 2 πτήσεις καθημερινά η μια εκ των οποίων φεύγει από το Βενιζέλος μαζί με την δική σας στις 8:50
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Βασιλιάς τα Γιάννενα. Η Κέρκυρα μας χάρισε αεροπλάνα σήμερα. στις 20:05 προσγειώθηκε το vp-cch a318 και λίγο αργότερα προσγειώθηκε ένα embraer legasy 600 μάλλον από Κέρκυρα το νηολόγιο δεν πρόλαβα να το δω παρόλο που πήγα στο παράθυρο.
φώτο από το airbus έχω βγάλει αλλά θα της ανεβάσω σύντομα. Πάντως είναι πολύ παράξενο που έρχονται τόσα vip jets.Δεν ξέρω πάντως αν έχει υλοποιηθεί καμιά συμφωνία μεταξύ ΥΠΑ-αεροδρομίου Κέρκυρας και Ιωαννίνων για να κατεβαίνουν στα Γιάννενα αντί αυτό της Θεσσαλονίκης τα αεροπλάνα όταν η Κέρκυρα είναι γεμάτη από αεροπλάνα; :banana: :banana: :banana: :banana:
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Eλα και το 318-112cj elite: https://www.airliners.gr/gallery/display ... ?pid=24494. :banana: :banana: :thx: :thx: :thx: Τελικά και με το 318 και embraer 135 ήρθαν συνολικά 30 επιχειρηματίες στα Γιάννενα. Και αν με ρωτήσετε από που το κατάλαβα επειδή εκεί που κάθομαι περάσαν ταξί προερχόμενα από το αεροδρόμιο με κουστουμαρισμένα άτομα.
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

aris320":2wvefm50 said:
Πάντως είναι πολύ παράξενο που έρχονται τόσα vip jets.Δεν ξέρω πάντως αν έχει υλοποιηθεί καμιά συμφωνία μεταξύ ΥΠΑ-αεροδρομίου Κέρκυρας και Ιωαννίνων για να κατεβαίνουν στα Γιάννενα αντί αυτό της Θεσσαλονίκης τα αεροπλάνα όταν η Κέρκυρα είναι γεμάτη από αεροπλάνα; :banana: :banana: :banana: :banana:

Δεν είναι παράξενο. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος, είναι φυσικό να κατεβαίνουν για στάθμευση. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συμφωνία μεταξύ των αεροδρομίων.

Όπως και στην Κέρκυρα, έτσι και στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης για μακρά παραμονή, μιας και στην Θεσσαλονίκη έχουν βάση αρκετές εταιρείες οπότε τα αεροσκάφη σταθμεύουν εκεί τη νύχτα (Aegean, Astra, Ellinair).
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Να κάνω μια παρένθεση πως στην Θεσσαλονίκη κάθονται αρκετές μέρες τα τζετς, ιδικά κάποια που έχουν στο κάθετο σταθερό το σήμα της Qatar. Συνήθως τα βάζουν προς το υποστεγο κοντά στον 28
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Σήμερα το πρωί προσγειώθηκε για άγνωστο προς εμένα λόγο στο αεροδρόμιο μας το dornier 328-110 της welcome air από innsbruck και έπειτα από την παρέλευση 1 ώρας απογειώθηκε για το νησί του Ιπποκράτη την Κω. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μου επιλύσει την απορία.
 
Φαίνεται να είναι αεροδιακομιδή και στα Γιάννενα και συνέχισε Κω να παρει κι άλλο ασθενή. Ούτως ή άλλως αυτό το α/φ όποτε έρχεται είναι γι' αυτόν το λόγο.
 
Μου φαίνεται πως η welcome air είναι εταιρεια tsarter και η συντηρηση γίνεται με συνεργασια της Tyrol air ambulance. Απο Γιάννενα πήγε Κω μετα Katowice και τέλος Warsaw.
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Χαμός στα Γιάννενα απο εχτες το βραδυ. Θυελλώδεις άνεμοι που ξεπερνούν τα 8 και τα 9 μποφόρ κατα διαστήματα προκαλεσαν μάλλον ακύρωση της πρωινης πτήσης.
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Ασε την προγραμματισμένη και πήγαινε να δεις το DC-3 που ειναι κατω
 
Top