LGIO/IOA Ioannina traffic

Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

ποιο dc3; θα κάτσει πολλές μέρες; ποιας εταιρείας είναι; και αν μπορείς τράβα φώτο γιατί έχω δουλειά και δεν μπορώ να πάω. από που ήρθε;
 
Σχετικα με την άφιξη αυτου του DC3: Πρωτον δεν είναι DC3 είναι BASLER BT 67.Δεύτερον ανήκει στην καναδική CGG AVIATION. Τρίτον μάλλον ήρθε για την περιφημη εξόρυξη υδρογοναθράκων στα Γιάννενα μιας και στον διαγωνισμό που είχε γίνει εκτός απο ελληνική εταιρία εμπλεκόταν και καναδική εταιρεια πετρελαίου. Τέταρτον τράβηξαν αρκετές φωτογραφιες. Αυτά τα ολίγα. :banana: :great: :thx:
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Νηολόγιο C-GGSU. Θα μείνει πολλές μερες. Ορμα!

ΥΓ Έχω καλο τηλεφακό, αλλα Γιάννενα απο Αθηνα δεν έχω καταφέρει να φωτπγραφησω :)
 
Φίλε, θέλω να μου πεις από που ήρθε. Φώτο έχω τραβήξει αρκετές αλλά είναι θολές λόγω του αέρα γιατί κούναγε το κινητό.
 
Από Ottawa μέσω Goose Bay και Reykjavik.
 
Γίνομαι βαρετός με την συνεχεία τον ερωτήσεων αλλά θέλω να μάθω ποια μέρα έφυγε από Οttawa και τι ώρα ήρθε στα Γιάννενα. Αλήθεια όμως εσείς από που τις μαθαίνεται όλες αυτές τις πληροφορίες.
 
όπως μπορείς να διαπιστώσεις λίγο παραπάνω είχα γράψει τον λόγο για τον οποίο ήρθε.
 
aris320":x83b973b said:
Τρίτον μάλλον ήρθε για την περιφημη εξόρυξη υδρογοναθράκων στα Γιάννενα μιας και στον διαγωνισμό που είχε γίνει εκτός απο ελληνική εταιρία εμπλεκόταν και καναδική εταιρεια πετρελαίου
Όπως μπορείς να διαπιστώσεις ακριβώς παραπάνω δεν ήσουν σίγουρος για το λόγο. Επίσης εμπλέκεται Ελληνική εταιρία και τώρα απλά συνεργαζόμενη με την Καναδική ήρθε το αεροσκάφος τους μιας και εξειδικεύονται στον τομέα των αεροβαρυτικών ερευνών.
Αυτά λοιπόν με το λινκ που παρέθεσα χωρίς υποθέσεις και μάλλον, σιγουρεύονται, διευκρινίζονται και δίνονται και 2-3 στοιχεία επιπλέον.
 
Top