LGMK/JMK Mikonos

Φετος εχει πολλούς επισκεπτες απο Μ.Α. και ΗΑΕ..Εκτός απο το Α320 της ΜΕΑ ξερουμε ποια αλλα αραβικα τσαρτερ ερχονται; RJ?Jazeera?
 
Έρχεται η RJ κάθε Πέμπτη μεσημερι με το JY-AYI(Royal Wings).
 
Μπορεί να σκάει και η WLB...
 
ΟΑ701,εχεις δίκιο,χθες το απόγευμα ειχε 2 πτήσεις από Βηρυτό για λογαριασμό της..RJ με α/φος της WLB (το OO-HAJ αν δεν απατώμαι)...Όπως και Α-319 της Atlasjet και Αταρι72 της Borajet από SAW...Εχουμε και επισκεπτες από Κατάρ,Κουβέιτ (και Ντουμπαϊνούς) επίσης αλλά δεν γνωρίζω αν ερχονται με ιδιωτικα ή με κάποιο άλλο τσάρτερ..Επίσης δίπλα στο Α-319 της Αtlas ήταν ενα με σημαια Σ.Αραβίας αλλά δεν ειδα καλά τι ήταν.Ιδιωτικό Ε-190/195? (αυτά κατά τις 530-6 μμ)..
 
Ξέρει κανείς να μου πει τι τσαρτεριές στέλνουν οι Ρωσοι σε JMK?και μέρες..Nordstar,Nordwind,S7,Aeroflot etc?..Ρωτάω γιατί λέμε για κύματα ρώσων τουριστών στην Ελλάδα αλλά δεν εχω ακούσει για Μύκονο..Και Σαντορίνη μόνο Nordstar ξέρω ότι πάει...Εκτός αν εχoυν αναλάβει οι Α3,Α2,Bluebird..
 
Μύκονοοοοοοοος!
Ρήγμα προκλήθηκε στο διάδρομο του Α/Δ του πάμπλουτου νησιού.Έχουν διακοπεί οι πτήσεις από και πρός το νησί ενώ συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.
Δεν παραθέτω σύνδεσμο,αναζητήστε την είδηση.
(Κατά τα άλλα,κάποιοι δεν επιθυμούν να αλλάξει οτιδήποτε στην χώρα αυτή).
 
Ξανάνοιξε με μετατοπισμένο το κατώφλι του 16 κατά 100 περίπου μέτρα. Και βέβαια έχουν μαζευτεί πλέον καμιά 15αριά αφίξεις που υπερβαίνουν το capacity και τρώνε καθυστέρηση μέχρι 100-150 min...
 
To 2014... :thx:
 
Top