LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGSA/CHQ Chania Ioannis Daskalogiannis

Angel Aviation":38ughjaf said:
2. Σταματημένο είδα ένα άλλο αεροπλάνο, το οποίο είχε μαύρο πτερύγιο πίσω, και δίπλα στο Avro μου φάνηκε αρκετά μεγαλύτερο για να είναι ένα Α320, Β737 αλλά από την άλλη δεν νομίζω να ήταν τίποτε πολύ μεγαλύτερο.
Ανέβηκα σήμερα με ΟΑ535 και το είδα. Νομίζω είναι 767, η ουρά είναι βαμμένη μπλε σαν να προσπάθησαν να σβήσουν το σήμα κάποια εταιρίας. Μπροστά γράφει RYAN νηολόγιο δεν μπόρεσα να δω
γιατί περάσαμε μακριά αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν μεγάλο και όχι πενταψήφιο, πιθανόν να είναι Αμερικανικό ή Ρωσικό

Μάλλον κάτι σαν και αυτό. Τα γνωστά military charters για υπαλλήλους της βάσης.

Thanx, Αυτό ή τέλως πάντων τέτοιο ήταν. Έπρεπε να φανταστώ οτι ήταν 767, καθότι δύσκολα θα το λέγε κανείς για 777!
Όπως και να χει λύθηκε η απορία μου, thanx again. Και καλώς τα παιδιά με το Τσαρτεράκι... :)

Και άλλη μια ερώτηση, συγχωρέστε με αν καταντήσω βαρετός, απλά ξεκινάει η σεζόν, και τα charterakia αρχίζουν να μας επισκέπτονται, και έχω την εξής ερώτηση. Βλέπω πχ οτι Helsinki- Chania υπάρχει μια TuiNordic, μια MyTravel Airways A/S (αποτι διαβάζω thomas cook πλεον), η γνωστή finnair που θα ξεκινήσει αργότερα νομίζω, και η Air Finland (Που μου βγάζει τον Ιούλιο μόνο 3 πτήσεις).
Ερώτηση, Tuinordic kai Mytravel δεν μπορώ να κλείσω από κάπου μάλλον ε; αφορά μόνο πακέτα; η το γεγονός οτι δεν μπορώ να κλείσω από κάπου σημαίνει οτι δεν έχουν ανοιχτεί θέσεις δηλαδή το αεροπλάνο είναι γεμάτο;

Επίσης είδα κάπου μια PF 215 Helsinki Chania. Με αναζήτηση PF palestinian Airline (!!) τι ξέρουμε για αυτή τη πτήση; ανεφοδιασμός; οχι τπτ άλλο αλλά η PF σύμφωνα με το σαιτ τους έχει φοκκερ 50 και B727, το οποιο θα ήθελα να πετύχω αν είναι τακτική η πτήση.

Όταν το αυτονόητο είναι είδηση...

Και στα Χανιά, το τμήμα πληροφοριών του α/δ λειτουργεί με μέριμνα της τοπικής νομαρχίας. Μάλιστα, το τμήμα ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις την περασμένη εβδομάδα. Ακόμη ένα εύγε στο ΥΜΕ...
:arrow: http://www.kirikas.net/news/content/view/3703/1/lang,/

Ποδηλατώντας και πάλι στην περιοχή του αεροδρομίου είδα ενα Q400 να πλησιάζει προς προσγείωση. Να ήταν πριν κανα 45 λεπτο δηλαδή κατά της 5. Μέχρι να φτάσω σπίτι το είδα άλλες 4 φορές να προσπαθεί. Δεν μπορώ να πω οτι φυσάει πολύ σε σχέση με άλλες φορές. Από τα δρομολόγια δεν μπορώ να πώ οτι ταιριάζει χρονικά κάποιο.
Μήπως δεν ήταν ΟΑ; αλλά τι άλλο να είναι. Για τον τύπο είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ήταν το Q400, πόσο να το μπερδέψεις με avro.
Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες;

Μήπως γινόταν training;

Πληροφορίες για τα εδώ και καιρό αναγγελθέντα έργα στο Ιωάννης Δασκαλογιάννης.Δυστυχώς δεν αναφέρεται τίποτα για χρονοδιάγραμμα έναρξης εργασιών..

http://www.neatv.gr/index.php?option=co ... mid=101url