LGSM/SMI Samos "Aristarchos"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGSM/SMI Samos Aristarchos

Μηπως γνωριζει κανεις, που εχει βρεθει εκει αν υπαρχει συνδεση του αεροδρομιου με το Καρλοβασι με ΚΤΕΛ, γιατι κατι ακουσα για 40ευρω σε ταξι κ μου πεσαν τα μαλλια...!
 
Re: LGSM/SMI Samos Aristarchos

Αεροδρομιο- Καρλοβασι δεν νομιζω να υπαρχουν δρομολογια... Απο μια αναζητηση που εκανα στο ιντερνετ βρηκα καποιο θερινο προγραμμα του 2010 που εδινε 5 δρομολογια ημερησιως απο Αεροδρομιο προς Σαμο (πρωτευουσα) οποτε φανταζομαι οτι θα υπαρχουν και καποια δρομολογια στο χειμερινο προγραμμα σιγουρα Αεροδρομιο- Σαμο κι απο κει ανταποκριση για Καρλοβασι με μεγαλυτερη συχνοτητα αφου θεωρειτε συμπρωτευουσα. Παρε ενα τηλ στο ΚΤΕΛ να μαθεις πιο σιγουρα! ΚΤΕΛ ΣΑΜΟΥ: 22730.27.270 και 22730.27.262
 
Re: LGSM/SMI Samos Aristarchos

Ναι το internet ουτε εμενα με βοηθησε πολυ γι' αυτο ειπα να ρωτησω μηπως εχει καποιος εμπειρια! Σ ευχαριστω παντως!
 
Re: LGSM/SMI Samos Aristarchos

Δημήτρη αρχικά να σου πω οτι μάλλον ισχύει το ποσό που σου είπαν για το ταξί!! Απο εκεί και πέρα...
Πάρε ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί στα ΚΤΕΛ Σάμου,να δεις αν υπάρχει λεωφορείο από αεροδρόμιο για Βαθύ...(Βαθύ και Σάμος είναι το ίδιο!)
Οπότε πας εκεί και μετά πέρνεις το λεωφορείο για Καρλόβασι...
Αν δεν έχει λεωφορείο Αεροδρόμιο-Βαθύ,στείλε ξανά ένα μύνημα εδώ και θα βρούμε εναλλάκτικες!
 
Re: LGSM/SMI Samos Aristarchos

Τηλεφώνησα στο ΚΤΕΛ και μου είπαν πως υπάρχει δρομολόγιο (το τελευταίο της ημέρας) για Βαθύ, και από κει έχει ο Θεος. Οπότε όποιος επισκέπτεται τη Σάμο, ας κάνει ένα τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ, να ενημερώνεται για τα δρομολόγια των λεωφορείων ( και κυρίως να γλιτώσει το 40αρικο του ταξι) . :great: :great:
 
Οπως διάβασα σε ειδησιογραφικό portal ολοκληρώθηκε η αλλαγή των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή έργων επέκτασης στο αεροδρόμιο της Σάμου και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες που περιλαμβάνουν την τοποθέτηση 2 υπόγειων δεξαμενών καυσίμων χωρητικότητας 100 κυβ. μέτρων, οικίσκο και υπόστεγο στάθμευσης του οχήματος ανεφοδιασμού καθώς και κτίριο διαμονής του προσωπικού αεροπυροσβεσής που επιχειρεί από εκει τα καλοκαίρια.
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011: η εξυπηρετηση οπως και το προσωπικο της AEGEAN περνανε στην OLYMPIC HANDLING....
 
ΙΟΥΛΙΟΣ 2011: Η GOLDAIR μπαινει στο αεροδρομιο της Σαμου με πρωτο πελατη την SAS!!!!




ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011: τρεχει διαγωνισμος ποιος χαντλερ θα παρει την εξυπηρετηση της OLYMPIC AIR!!!! :shock:



αυτη τη στιγμη στο αεροδρομιο λειτουργουν και οι 3 ελληνικες εταιρειες χαντλινγκ!!!!!!!! :oops:
 
Χρειάζομαι τα φώτα σας!

φτάνω στο Πυθαγόρειο στο λιμάνι στις 15.10 (ανεκαλύμνου - αναρωτιέμαι αν θα φτάσει στην ώρα του βέβαια...), και η πτήση που θέλω να πάρω έχει ώρα αναχώρησης 16.10 (astra ελπίζω να μη φύγει στην ώρα της...), και αναρωτιέμαι θα προλάβω;

πώς συνδέεται το λιμάνι (Πυθαγόρειο) με το αεροδρόμιο; με ταξί υποθέτω
 
Με ταξί θα πας, είναι το πολύ 10 λεπτά. Νομίζω δεν υπάρχει λεωφορείο, αλλά και να υπήρχε δε θα το συνιστούσα με τόσο στενά χρονικά περιθώρια. Τώρα για το καράβι, τι να σου πω, αν φτάσει στην ώρα του και κατεβείς σχεδόν αμέσως ok, αλλά αν έχει 10-15 λεπτά καθυστέρηση και τυχόν αργήσεις να βγεις, θα είσαι οριακά στην ώρα σου, ειδικά αν πρέπει να παραδώσεις αποσκευή και αν σκεφτείς ότι η επιβίβαση ξεκινά μισή ώρα πριν την αναχώρηση.
 
Top