LH code sharing. Φημες για παυση!

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

CONFIG2

Business-Class-Member
Περιοχή
30W
Φημες που οργιαζουν τον τελευται καιρο, αναφερουν οτι η LH αναγκαζεται να σταματισει το code shearing με την ελληνικη εταιρια, λογω του οτι δεν ειναι ευχαριστημενη με την αποδοση της εταιριας.
Επειδη αυτο ειναι σοβαροτατο, και για τις δυο εταιριες (ΟΑ-Α3), καλο θα ηταν οποιος γνωριζει κατι σχετικο, να το γραψει.

Προσωπικα εχω πολλους φιλους που ειναι χειριστες στην Aegean Airlines S.A. και δεν εχω ακουσει τπτ. Παντως θα ειναι κριμα να συμβει κατι τετοιο...

επειδη τυγχανει να γνωριζω και εγω ατομα απο την εταιρια σας διαβεβαιω οτι δεν εχει ακουστει τιποτα τετοιο. και μαλιστα η πτηση 3375 της LH που εκτελειται απο την aegean ειναι καθε μερα γεματη...

επειδη τυγχανει να γνωριζω και εγω ατομα απο την εταιρια σας διαβεβαιω οτι δεν εχει ακουστει τιποτα τετοιο. και μαλιστα η πτηση 3375 της LH που εκτελειται απο την aegean ειναι καθε μερα γεματη...

Απεναντίας, η 3375 είναι η μόνη στην οποία μπορείς να ελπίζεις ότι θα πετύχεις φθηνό ναύλο καθότι κανείς δεν προτιμάει να πετάξει τα χαράματα... Εκτός από εκείνους που θέλουν ανταπόκριση μέσω Μονάχου, αλλά και πάλι υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.

Το άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι η Α3 1806 (LH 3374) εμφανίζεται στην Α3 ως και τις 22 Ιανουαρίου closed σε όλα τα class of service... Μήπως αυτό σημαίνει ότι η LH προτιμάει να την πουλάει μόνη της; Λέω εγώ τώρα...

Το ότι η LH είναι πιθανώς δυσαρεστημένη το έχω ακούσει κι εγώ, όπως συμβαίνει άλλωστε και με την SAS που μπήκε στην αγορά της Γερμανίας με OW ναύλους, κάτι που απεχθάνεται μετά βδελυγμίας η LH... (βλέπε και Α3). Τέλος, σε πρόσφατη συνομιλία μου με LH για κράτηση που αφορούσε code share flight με Α3, η υπάλληλος με παρέπεμψε με όχι πολύ κομψό τρόπο στην Α3 (επί λέξει: την εταιρία που εισέπραξε τα χρήματα... αυτό από μόνο του βέβαια δε λέει τίποτα, αλλά ο τόνος της έλεγε πολλά).

Αυτά τα ολίγα, τα συμπεράσματα δικά σας... Και βέβαια ο χρόνος θα δείξει

αθτο μπορει να ειναι φήμες παιδια

το οτι η υπαλληλοσ σε ειπε τετοιο πραγμα ειναι πολυ υποκειμενικο του υπαλληλου πιστευω ....ολοι οι υπαλληλοι λιγο πολυ προτιμουν καποιεσ εταιρειες και καποιες οχι ...και συμπεριφεροντε αναλογα .
σχετικα δηλαδη με το παραδειγμα τησ υπαλληλου το βλεπω σαν τυχαιο γεγονος

οσο για το code share προσωπικα δεν βλεπω λογω να το κοψουν

οι γερμανοι ειναι απο τουσ προτουσ τουριστεσ στην ελλαδα . οι οποιοι δεν πηγαινουν μονο αθηνα αλλα σε ολοι την ελλαδα ....οποτε με καποιο τροπο πρεπει να εξυπηρετηθουν σωστα

πιστευω οτι πιο πολυ την συμφερει την lh παρα να εχει παραπονα

τεσπα ...ο χρονος θα δειξει ...

@IATA/TASOS

Το οτι η C/S συμφωνία "συμφέρει" την LH, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει παράπονα...άλλωστε είχε από την αρχή και σε πολλά σημεία.
Φιλικά,
The Superber 8)

H αντιμετώπιση της LH απέναντι στην Αιγαίου φάνηκε εξαρχής υποτιμιτική αφού μόνο λόγω μεγέθους για την LH ήταν άλλη μια συνεργασία ενώ για την Α3 ήταν λόγος διαφήμισης και αναγνώρισης! Σχετικά με τους τουρίστες που λέτε πάντως νομίζω πως έρχονται με τσάρτερ! Τέλος, έκλεισα εισιτήριο SKG - MUC -LAX για τα μέσα Ιανουαρίου με LH κωδικό και μου πιστωσαν τα μίλια στο Miles & Bonus οπότε δεν νομίζω πως διακόπτουν συνεργασία προς το παρόν!

Μα αν διακοπεί οποιαδήποτε συνεργασία αυτο δε θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.
(Υποθέτω) θα υπάρξει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση μέχρι την υλοποίηση της απόφασης.

@diontheo:
Δε νομίζω ότι, αν είναι να διακόψουν τη συνεργασία, θα τους πειράξει να προσθέσουν σε κάποιον ή κάποιους τα μίλια από εισητήριο το οποίο έχει ήδη εκδοθεί και ας μην υφίσταται πλέον συνεργασία την ημερομηνία ταξιδιού.

Σιγα μην προειδοποιησουν, κι'ολας! Μια και εξω θα ειναι.

συνηγορεί περί του αντιθέτου η πρόσφατη διαφήμηση για τις ενέα καθημερινές συνδέσεις Αθήνας-Μόναχου/Φρανκφούρτης με code share όλα τα δρομολόγια σύν τις συνδέσεις Θεσσαλονίκης/Γερμανία.

μήπως, λέω μήπως μοιάζουμε με τις χήρες που πριν πεθάνει (και χωρίς καν να πρόκειται!) ο ...μακαρίτης έχουμε βγάλει τις πλερέζες????