LH code sharing. Φημες για παυση!

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
H LH είναι αεροπορική εταιρεία,αγαπητοί,παρά τα σφάλματά της!

george_a":1gw0hhaq said:
συνηγορεί περί του αντιθέτου η πρόσφατη διαφήμηση για τις ενέα καθημερινές συνδέσεις Αθήνας-Μόναχου/Φρανκφούρτης με code share όλα τα δρομολόγια σύν τις συνδέσεις Θεσσαλονίκης/Γερμανία.

μήπως, λέω μήπως μοιάζουμε με τις χήρες που πριν πεθάνει (και χωρίς καν να πρόκειται!) ο ...μακαρίτης έχουμε βγάλει τις πλερέζες????
Δεν θελω να γινω μαντυς κακων...αλλα ασε να δουμε....!
πιστευω οτι το "κεφαλαιο LH" μαλλον κλεινει...οσονουπω,

CONFIG2 τελικώς απλώς το πιστεύετε ή έχετε ακούσει φήμες;
Ρωτάω γιατί σε αυτό το φόρουμ δίαφοι αρέσκονται στο να διαδίδουν φήμες για την Αιγαίου, από το ότι ξεκινάει υπερατλαντικά μέχρι το ότι σταματάει τη συνεργασία με τη LH...
Πάντως εγώ <b>πιστεύω</b> πως σύντομα (<5 χρόνια) το σήμα της Star Alliance θα κοσμεί τον στόλο της Αιγαίου...
Πάντως, για να πω και κάτι ουσιατικό, το codeshare έχει βολέψει πολλούς συμπατριώτες μας, πχ. πάρα πολλοί Σαλονικείς έρχονται στην Αμερική με αυτό τον τρόπο και κερδίζουν χρόνο, άνεση, ευκολία και μίλια. Αλλά ποια Αμερική, νάναι καλά η Ολυμπιακή και στις Βρυξέλλες ακόμη με αυτό τον τρόπο έρχονται. Οπότε ελπίζω αυτή η συνεργασία είναι αρκετά σημαντική για την εξυπηρέτηση της Θεσσαλονίκης και εύχομαι να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.

tupolev":3dbjg53p said:
από το ότι ξεκινάει υπερατλαντικά

Καλα δεν το εμαθες? 5 orders A330 2 option. Βεβαια η Boeing τους εχει πλησιασει με ενα πολυ καλο πακετο 787... Πρωτα δρομολογια JFΚ DFW LAX ATL....

moderators το ξερω.... σβηστε το αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω...

Ωραια ειπα τις βλακειες μου σοβαρα τωρα πανω στο θεμα πιστευω προσωπικα οτι η Α3 προσφερει ποιοτηκες μεταφορες και δεν βρισκω κανενα απολυτως λογο να γινει αυτο. Τωρα βεβαια αν η Α3 εχει καποιες απαιτησεις απο την DLH και δεν τα βρουν και χαλασει ο γαμος αλλο αυτο...

Συγγνώμη που επεμβαίνω στη φημολογία, αλλά αν (ΑΝ λέω) χαλάσει ο γάμος, πιθανότατα δε θα γίνει γιατί η Α3 έχει...ανεκπλήρωτες (:shock:) απαιτήσεις από τη LH.

Μακαρι να μην γινει απολυτως τιποτα απο αυτα που ακουγονται. Θα πρεπει κανεις να ειναι κακοπιστος, οταν λεει οτι η Α3 "δεν ειναι καλη εταιρια".
Ειναι προς οφελος του κοινου, να υπαρχουν καλες εταιριες που προσφερουν εργο. Τωρα, αν η ΟΑ εφτασε σε αυτο το σημειο, φταινε αλλοι, και ειναι ενα κεφαλαιο που δυσκολα κλεινει.
Φημες θα υπαρχουν παντα για ολους . Οπως οτι "κλεινει η ΑΟ" κλπ. Για το θεμα του code sharing o xρονος θα δειξει, αν οι φημες αυτες εχουν η οχι βαση. Προσωπικα θα ηθελα οι φημες αυτες να ΜΗΝ εχουν βαση, και να μην πραγματοποιηθει αυτο που διαδιδεται.

Εγώ πάλι συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες ότι μια πιθανή παύση της συνεργασίας είναι απίθανη! και ότι θα παραμείνει στη σφαίρα των φημών!
Καθώς συμφέρει και τα 2 μέρη...
Οφ Τόπικ
@admins: Μόνο σε μένα βγάζει τα μάτια ο τίτλος του θέματος??? CODE SH(e)ARING ???

flightnumber":1el97ibc said:
@admins: Μόνο σε μένα βγάζει τα μάτια ο τίτλος του θέματος??? CODE SH(e)ARING ???
Το έχω εντοπίσει και εγώ, αλλά, λέω, γιατί να γίνω δυσάρεστος χωρίς λόγο?

Τουλάχιστον για το επόμενο καλοκαίρι το code share συνεχίζεται. Οι πτήσεις έχουν περαστεί στα συστήματα κρατήσεων.

Σήμερα πάντως κοίταζα κάποια εισιτήρια για Νοέμβριο ΑΤΗ-FRA και δεν είδα τα code shearing LH sto site της Α3.
Σε μια πιο εμπεριστατωμένη αναζήτηση αμέσως μετά διαπίστωσα ότι τόσο η Α3 όσο και η LH δεν εμφανίζουν τα code shearing για δρομολόγια μετά το τέλος Οκτωβρίου σε κανένα προορισμό μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.
Τηλεφώνησα στην Αegeanair και μου είπαν ότι θα μπουν σε κανένα μήνα.
Δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι αυτό…
Απλώς το αναφέρω στο forum προς ενημέρωση!!!