Λίμνη Κόμο

akantif

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
31/07/2007
Μηνύματα
23
Likes
0
Παιδιά καλημέρα. Βρήκα πολύ φτηνά εισητήρια για το Μιλάνο (για τον Ιούνιο) και σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία για ένα σύντομο ταξιδάκι ξεκούρασης. Βρήκα ότι πολύ κοντά στο Μιλάνο είναι η λίμνη Κόμο η οποία είναι γνωστός προορισμός για ήσυχες διακοπές. Επειδή πολλοί από εσάς φαίνεται να έχουν κάνει πολλά ταξίδια θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μέρος. Είναι ωραίο ρομαντικό μέρος για ταξιδάκι έκπληξη με την κοπέλα? Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή. Είναι για ειδική περίπτωση το ταξίδι αυτό...

Ευχαριστώ όλους!
 
Φίλε akantif , εαν προχωρήσεις 30' πιο πάνω , φτάνεις στο Λουγκάνο..Κατ εμε όπου το επισκέφτηκα τέλη Νοέμβρη, είναι όλα τα λεφτά...Καμία σχέση με το Κόμο σε ομορφιά-θέα στην λίμνη ,καθαριότητα πόλης και ανθρώπους που χαίρονται να σε εξυπηρετούν...Ψάχτο λίγο για εκεί..Το Κόμο δέν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο...Σαν πόλη της φάμπρικας...Μουντή πόλη...Στην Διαθεσή σου για κάθε παραπάνω πληροφορία..
 
KOSTAX σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το ψάξω...
 
Γεια σας και πάλι. Βρήκα αυτό το παλιό θέμα που είχα ανοίξει. Τότε έψαχνα ένα ρομαντικό ταξίδι για πρόταση γάμου στην κοπέλα μου. Τελικά δεν έγινε το ταξίδι, περιορίστικα στην Αθήνα, σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Τελικά όλα πήγαν καλά, οπότε τώρα.... ψάχνω μέρος για μήνα του μέλιτος (Ιούλιος ή Αύγουστος 2010). Επειδή πολλοί από εσάς έχετε κάνει πολλά, μακρινά ή κοντινά ταξίδια, θα εκτιμούσα αν είχατε κάποια καλή ιδέα... Ευχαριστώ και πάλι!!!
 
Δεχτηκε ?

Την πατησες φουκαρα μου


:banana: :banana:
 
Kαι γω παντρεύομαι το Μάιο και ήδη έκλεισα κάτι ωραιότατα εισιτηριάκια με QATAR για Σευχέλλες. Εκεί να πάτε, το έψαξα πάρα πολύ και είναι ένα απο τα ιδανικά μέρη για γαμήλιο ταξίδι.

Συγχαρητήρια!
 
Σωστός, για Σευχέλλες! Πάντως υπάρχουν άπειρα πανέμορφα μέρη, το πού θα πάτε έχει περισσότερο να κάνει με εσάς, με την έννοια ότι εμένα θα μου άρεσε να πάω πχ. στην Νορβηγία ή στη Φινλανδία για πιο... τζάκι καταστάσεις (καλά, όχι τον αύγουστο, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ :D) ενώ οι περισσότεροι θα με έλεγαν τρελλό και θα μου πρότειναν να πάω καλύτερα σε κάτι πιο... έξω καρδιά.

ps. δηλαδή με λίγα λόγια εσείς μας λέτε ότι αξίζει να παντρευτούμε ε;;; :mrgreen:
ps 2. όπου και να πάτε, θα σου προτείνω να μην χρησιμοποιήσεις επ'ουδενί την πρόταση "μα κάτσε λίγο, σε μια ώρα έρχεται το (τάδε περίεργο αεροσκάφος), μια φωτογραφία να το πάρω και φύγαμε!!" :mrgreen: :mrgreen:
ps 3. Congrats :)
 
menelaos":1x4p8wos said:
ps. δηλαδή με λίγα λόγια εσείς μας λέτε ότι αξίζει να παντρευτούμε ε;;;
Μωρε βρες τη καλη κοπελα και πηγαινε και μεχρι τη Σκιαθο (που παρεπιπτοντως ειναι τελειο νησι το καλοκαιρακι)....! :rolleyes:
Αν εχεις τη καταλληλη οπου και αν πας θα περασεις τελεια! :great:
 
Top