Liveries

• Thread starter Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
GP707":jeuuoqcy said:
.... ακομα κι αν αυτα βαφονται σε full OA c/s, οπως στα 732 (Ν501AV & N505AV), τα ............... YS-11

George μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Τα YS-11 είχαν ονόματα!

SX-BBG ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ | ISLE OF CEPHALLONIA
SX-BBH ΝΗΣΟΣ ΙΘΑΚΗ | ISLE OF ITHACA
SX-BBI ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ | ISLE OF SAMOTHRAKI
SX-BBK ΝΗΣΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ISLE OF ZAKYNTHOS
SX-BBL ΝΗΣΟΣ ΔΗΛΟΣ | ISLE OF DELOS
SX-BBP ISLE OF ANDROS | ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ
SX-BBQ ISLE OF KALYMNOS | ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ
SX-BBR ISLE OF MILOS | ΝΗΣΟΣ ΜΗΛΟΣ

Νομίζω πως τα έχεις και στην βάση δεδομένων με τα νηολόγια.

GP707":2ggjml15 said:
ειναι πολιτικη της ΟΑ να μην βαζει ονομασιες σε νοικιασμενα αεροσκαφη ακομα κι αν αυτα βαφονται σε full OA c/s, οπως...
Εννοουσα τα νοικιασμενα YS-11! :wink: . SX-BBJ & SX-BBM

milou":2ggjml15 said:
Απορία:Αφού τα βάφουν που τα βάφουν με τα χρώματα της εταιρείας γιατί δεν δίνουν και ονόματα;Και γιατί να υπάρχουν εξαιρέσεις και να μην είναι όλα;
χμμμ :roll: καλη ερωτηση! :D

Καταλαβαίνω αν η ενοικίαση γίνεται για μικρό χρονικό διάστημα, όπως ένα καλοκαίρι μόνο. Αλλά αν είναι να γίνει για 5+ χρόνια (Κρήτη & 717), τότε να γίνει και για τα 737-400 που είναι επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

@ GP "..., YS-11"

ααα ναι στα 2 νοικιασμένα δεν έχω δει ονόματα ... τουλάχιστον από την πλευρά της φωτό ... αν παιζόταν κάτι από την άλλη πλευρά η οποία δεν φαίνεται στις φώτο δεν ξέρω :D

nai ontos sto SX-BMC einai vameno olo to tail blue mazi ne to dorsal fin opou sta ala B737 einai white!!!!!!!!!
nice pantos m'aresei!!!!!!!!!! :D :wink:

alex2":9cjjkuu6 said:
auti i paralagi hromatismou ypirkse kai palia stin OA

To SX-BLA eihe palia kati paromio (me gri tin kilia)

http://www.airliners.net/open.file/177487/M/

Το SX-BLA ήτανε πρώην σκάφος της Continental.. Στο HDD του notebook μου (που είναι ακόμα off duty) το έχω με November reg και ΟΑ livery κάπου στην Αμερική την περίοδο της παράδοσης! Μετά πήρε το κανονικό livery

xristos":29m8s0w9 said:
Μετά το ξε-βάψιμο του SX-BKH, ήρθε το βάψιμο του πρώην λευκού SX-BMC (ex-Macedonian)! :roll: :roll:

[Προσέξτε τις διαφορές στο κάθετο σταθερό!]

Μετά το ΒΚΗ τώρα και το ΒΚΙ έχει το λευκό χρωματισμό.
Το είδα σήμερα στο LGAV, φωτό δεν κατάφερα να βγάλω ήταν στο gate του.