Liveries

  • Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μακάρι να πέταγε έτσι η ΟΑ? Τόσο ακριβό είναι το χρώμα πια??
Τί να πει κι AeroMexico... :D
 
Μήπως τώρα που η νέα διοίκηση στρέφεται στις μακροχρόνιες μισθώσεις, έφτσαε η ώρα οι ΟΑ να επαναφέρουν τα χρώματά τους στο στόλο; :thx: Όχι τίποτε άλλο, ωστόσο δείχνει να γίνεται προσπάθεια να μπουν κάποια πράγματα στη σειρά και μια ωραία εικόνα είναι σίγουρα και μια καλή αρχή! :great:
 
αυτη τη στιγμη πας αεροδρομιο και μετρας liveries!! στην ΟΑ παιζουν πλεον ολες οι παραλλαγες! ετσι μου'ρχεται να κανω γκαλοπ για το χειροτερο!
 
Από το topic "LGAT Memories"

GP707":k0mvxcg6 said:
http://www.airpics.gr/photo/1513 Μια εικόνα, χίλιες αναμνήσεις. Δύο 737-200 της ΟΑ με τα rainbow χρώματα, αναμένουν τους επιβάτες τους, στο Δυτικό...

Δεν είχα προσέξει ότι στο Rainbow Livery της ΟΑ οι ουρίτσες από τα γράμματα του logo “βλέπουν” προς τα εμπρός (όπως είναι το logo της εταιρείας) και όχι προς τα πίσω (δηλαδή τη φορά του αεροπλάνου) όπως ήταν (http://www.airpics.gr/photo/1093) αλλά και είναι μέχρι και σήμερα. (http://www.airpics.gr/photo/1465)
 
Πάντως αυτό συνέβη και όταν τα χρώματα των Α300-Β4 άλλαξαν στα "κανονικά" χρώματα της ΟΑ π.χ. SX-BEI. Σε κάποια έμειναν οι σημαίες και τα λογότυπα των rainbow και απλά βάφτηκε η γνωστή τριπλή μπλε γραμμή. Παράλληλα οι "ουρές" στο λογότυπο δεν ακολουθούσαν τη "ροή" του αεροσκάφους όπως στα τωρινά χρώματα.
 
Re: Olympic A300-600R

OFF TOPIC
Μπροστά από το Α300-600 διακρίνω ένα 734 νομίζω. Έτσι όπως το βλέπω περνάει απλά συντήρηση ή του ρίχνουν και ένα βάψιμο; Διακρίνω έλλειψη χρώματος στη γραμμή των παραθύρων. Ξέρουμε ποιο ήταν και, αν όντως βάφεται, πρόκειται για επαναφορά σε προηγούμενο livery;
 
Re: Olympic A300-600R

Είναι το SX-BKG και του έχει γίνει αποχρωματισμός για να περάσει απο ακτίνες σχετικά με την αντοχή και την κατάσταση του μετάλου της ατράκτου. Φυσιολογικά η μπλε cheatline θα ξαναβαφτεί.

Τέλος off topic! :3:
 
Re: Olympic A300-600R

Δεν ισχύει απαραίτητα. Και τα SX-BKE, SX-BKN πέρασαν από αντίστοιχο check πριν μερικούς μήνες, και ξαναβάφτηκαν με το full livery της ΟΑ. ;)
Όπως είχα ξαναγράψει παλιότερα:
Το συγκεκρίμενο "νέο livery" δεν είναι προϊόν κάποιας απόφασης για ανανέωση της εικόνας της εταιρείας. Είναι απλώς μια λύση για να βγαίνουν γρηγορότερα τα αεροσκάφη από το hangar, μιας και υπάρχει μια σχετική έλλειψη προσωπικού στη τεχνική βάση.

(Μεταφέρθηκαν τα τελευταία posts στο κατάλληλο topic)
 
Το παραπάνω είναι και σωστό και λάθος. Το livery αυτό (ο Θεός να το κάνει livery) θα φοριέται στα 734 μετά το C-Check. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν όσοι μηχανικοί ρώτησα για το θέμα. Τώρα, για την ΟΑ μιλάμε... οπότε ποιός ξέρει.
 
Top