Liveries

• Thread starter Thread starter dash
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλύτερα Α320. Τώρα που λέγεται σε άλλο topic ότι η ολυμπιακή θα πάρει 25.

To ολόλευκο livery της Ολυμπιακής είναι τέλειο!Το φαντάζομαι και στα Α340...
By the way,μπορείτε να μου πείτε κάποια ιστοσελίδα για σχεδιασμό liveries;;;

Βασιζόμενοι στο σχέδιο που δείξατε παραπάνω παιδες... θα μπορούσε να γινει πρωτοτυπία και στα χρώματα των κύκλων, να μπουν κυκλικά(σαν ροδελες πάνω στην άτρακτο) όπως εχει η Transavia το νεο Livery. (Φυσικά θα διατηρηθούν και στην ουρά...). Αν εχει κανεις τα προγράμματα και το χρόνο ας το δοκιμάσει να το σχεδιάσει έτσι....

dab4coins":3kadn88c said:
To ολόλευκο livery της Ολυμπιακής είναι τέλειο!Το φαντάζομαι και στα Α340...
By the way,μπορείτε να μου πείτε κάποια ιστοσελίδα για σχεδιασμό liveries;;;

Και εγώ το είχα φανταστεί

gallery/image_page.php?id=9893

αλλά τελικά δε μου φάνηκε και τόσο καλή ιδέα! :)

Έχεις δίκιο.. :?
Τα liveries που ταιριάζουν στα μικρά αεροσκάφη συνήθως δεν έχουν το ίδιο "σουξέ" στα wide-body..
Θα ήταν πολύ καλύτερο βέβαια αν το λογότυπο "olympic" αναγραφόταν σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος γεμίζοντας έτσι την άτρακτο..
(Λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα,εδώ η εταιρία είναι υπό διάλυση κι εμείς συζητάμε αν είναι προτιμότερο το τιρκουάζ ή το λουλακί για τις ταπετσαρίες..) :( :( :(

Εμενα παντως το ολολευκο σε μεγαλυτερο απο ΑΤ7 μου θυμιζει τα νοικιασμενα οποτε καλυτερα να μη το δουμε και σε Α340!

Το αγαπημενο μου παντως ειναι αυτο εδω:
http://farm1.static.flickr.com/121/3686 ... 26.jpg?v=0

Το οποιο μιας και τα εχουν κανει πλεον σαλατα, και μια βλεπεις ολολευκο, μια με μπλε ουρα, μια με το κανονικο livery, θα μπορουσαν να το επαναφερουν!

Re:

μπραβο plekkas!!!!! παραθεσε αυτη σου τη γνωμη στο αστιστοιχο ποστ για το νεο λογοτυπο της ολυμπακης να το δουνε και αλλοι. αυτο θα πει μοντερνο λιβερι και ομορφο.ειμαι σιγουρος και αλλοι θα συμφβνησουν. και παλι μπραβο.
plekkas":3h4mjtc2 said:
Doste mou ti gnomi sas...

album_page.php?pic_id=7938

To exo vali kai stous allous tipous tis OA 340,300,717,ATR42,72

Emena mou fenete cool