Livery Olympic Air

fotis":ony48i2r said:
bari":ony48i2r said:
...ο κοσμος εδω ειναι συναισθηματικα δεμενος με σηματα και χρωματα...
Εγώ πάλι που είμαι συναισθηματικά δεμένος ΜΟΝΟ με την ασφάλεια και την τσέπη μου και όχι με σήματα και χρώματα, είμαι πεζός;

καθολου, αλλα προφανως εδω σχολιαζουμε το νεο livery, οχι θεματα ασφαλειας
 
...Έχω την εντύπωση ότι στα 130 posts και τις 9 σελίδες αυτού του topic επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Οι 9 στους 10 λένε το ίδιο πράγμα με διαφορετική σύνταξη. Δεν νομίζετε ότι έχει πια καλυφθεί το θέμα πλήρως;
 
από MerNion την 06 Σεπ 2009 - 12:58

Επόμενο A319 που βάφτηκε και ετοιμάζεται για Ελλάδα το SX-OAN (c/n 1727 ex D-APAC):
http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... annon.html
Ακολουθεί το SX-OAO (c/n 1880 ex D-APAD) σε λίγες ημέρες.
Bάση αυτού το livery στα Α319 διορθόθηκε. Οι κύκλοι έγιναν πιο μεγάλοι. Οπότε λογικά θα τα αλλάξουν σε όλα σιγά σιγά. (Σημάδι ότι διαβάζουν αυτά που γράφουμε.. :great: )
 
Το πρόσεξα και εγώ όταν μου στείλαν την φωτογραφία αλλά μέχρι να τα δω όλα να αλλάζουν, θα πιστεύω οτι απλά σε αυτό τους βγήκε λίγο μεγαλύτερο..

(το λινκ που εβαλες δεν δουλευει.. κανε αν θες edit και διόρθωσέ το. http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... annon.html (δεξι κλικ, copy link location/copy shortcut και μετά paste εδώ)
 
Kαι να προσθεσω οτι στο λινκ που εδωσε ο Κωστας λεει οτι αλλαξε η διαμορφωση του αεροσκαφους που ηταν για business ταξιδια και ειχε και εξτρα δεξαμενες καυσιμων, σε νορμαλ στανταρντς. Οποτε νομιζω οτι απαντηθηκε και η ερωτηση ενος μελους για το εαν θα κρατησουν τα αεροσκαφη αυτα το configuration που ειχαν με την PrivatAir.. Και ναι τους κυκλους τους μεγαλωσαν, αλλα ειναι ακομα φουσκωμενοι... Δεν εχει την ελαφροτητα του "γνησιου" το οποιο φαινεται οτι υιοθετησαν.. :?

Και κατι που δε νομιζω να αναφερθηκε αλλα πιστευω οτι αξιζει να λεχθει, ειναι το γεγονος οτι σε ολα τα Α3χχ το OLYMPIC ειναι στο κεντρο του αεροσκαφους και οχι μπροστα. Οπως στην πρωτη Ολυμπιακη.. Ναις.. Βερι ναις ;)
 
την προηγουμενη κυριακη ειχα την ευκαιρια να δω σταυθμευμενα 2 Α320 με τα νεα χρωματα της ΟΑ στο Schoenefeld. οι κυκλοι ηταν οντως μεγαλυτεροι και το livery δειχνει μια χαρα ομορφο και συναμα κλασσικο. μοναδικη παρατηρηση μου πλεον ειναι οτι οι πρασινοι κυκλοι δε φαινονται και καθολου απο αποσταση και ειδικα βραδυνες ωρες
 
Στην φωτό του τελευταίου A319 στα νέα χρώματα της Olympic Air βλέπω ότι πλέον οι μεγαλύτεροι κύκλοι στο πίσω ουραίο τμήμα είναι πλέον standard ότι θα είναι μεγάλοι ώστε να καλύπτουν όλη την μπλέ επιφάνεια, κάτι που μου αρέσει πολύ αλλά τι θα γίνει με τα άλλα αεροσκάφοι των οποίον οι κύκλοι σε διαστάσεις είναι μικρότεροι?! Ακόμα δεν άρχισαν καί θα έχουν διαφορές στα χρώματα των αεροσκαφών τους? Να μια παράδοση που παίρνουν από την παλαία Olympic Airlines ;)
 
Πάντως αν διαβάζουν τα posts και "διορθώνονται", ελπίζω να τσεκάρουν και το livery στα dash.
Αν το συγκρίνει κανείς με τα Α320/319 παρατηρεί τις ακόλουθες διαφορές:
- Η ουρά είναι όλη μπλέ (δεν έχει την άσπρη γραμμή των Α320/319)
- Οι κινητήρες είναι άσπροι!
- Το olympic είναι στην αρχή ελαφρώς πακετωμένο και όχι στη μέση (θα μπορούσε να μπεί κάτω από τα παράθυρα).
Γνωρίζει κανείς γιατί βάφτηκαν έτσι διαφορετικά?
Άμα είχα άνεση στο photoshop θα το σκάλιζα για να βλέπαμε πως θα ήταν σαν τα Α320/319. Αν το παλεύει κανείς ας το κάνει.
Όπως και να έχει είναι σίγουρα ευχάριστη εξέλιξη αν τους μεγαλώνουν τους κύκλους!
 
Tι γινεται με τα Livery της Olympic Air?? Ποια Α319 και ποια Α320 έχουν τους κύκλους μεγάλους και ποια πιο μικρούς??
 
Σώθηκες... :twisted:
 
Top