Λίγη Βοήθεια σχετικά με την κράτησή μου...

  • Thread starter Thread starter eliasg17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
προβλημα πτησης

Γεια σας εχω κλεισει εισιτηρια για αγγλια απο την ετζιαν αλλα τελικα εχω συμβει κατι πολυ σοβαρο (προβλημα υγειας) και δεν θα μπορεσω να παω.. Το εισιτηριο μου γραφει πανω τα στοιχεια μου.. θελω να το δωσω σε μια φιλη μου να παει αντι εμου. Γινεται? Τι πρεπει να κανω?
 
Αλλαγή ονόματος δεν γίνεται ούτε μεταβίβαση. Πρέπει να πάρεις στην εταιρία και να το ακυρώσεις ή να το κρατήσεις ανοικτό για ένα χρόνο.
 
Δεν βρηκα αλλο σχετικο θεμα και γι αυτο γραφω εδω.
Να ρωτησω παιδια εχω αγορασει ενα εισητηριο απο ηρακλειο για παρισι στις 1 ιουλι με ανταποκριση την αθηνα,
θα ηθελα ομως να παω αθηνα για ενα συγκεκριμενο λογο μια μερα νωριτερα...θα μποσουσα να αλλαξω το πρωτο σκελος του ταξιδιου δηλαδη(HER-ATH)
και να κανω το δευτερο κανονικα?
 
Τηλεφωνησε στην αεροπορικη που το εχεις κλεισει να μαθεις τι επιβαρυνσεις θα εχεις...
Το πιθανοτερο που θα σου προτεινουν επειδη θεωρειτε ενιαιο εισητηριο με τελικο προορισμο το Παρισι, ειναι να ανακυρωθει ολο το σκελος του πηγαινε και να κλεισεις 2 καινουρια χωριστα HER- ATH και ATH-CDG!
Οικονομκικα ομως δεν θα σε συμφερει...
 
Νομίζω πως γίνεται αν είναι το πολύ μέχρι 24ωρες η διαφορά του ποόε είναι το εισητήριο με το πότε θεσ τελικά να πετάξεις.
 
Παρε τηλεφωνο και δες το. Υπαρχουν ναυλοι που επιτρεπουν δωρεαν stopover. Αν το επιτρεπουν και ειναι παραπανω απο 24 ωρες οι διαφορα των πτησεων, τοτε πρεπει να πληρωσεις εναν φορο 12EUR (GR-TAX), ακομα και αν επιτρεπει το stopover. Παντα ομως παιρνουμε την εταιρια και δε ρωταμε μονο στο φορουμ...!
 
Τους εστειλα mail αλλα μεχρι να μου απαντησουν,εχω παρει μια γευση για το τι θα ακουσω ,απο σας...
 
Μπορούσες να στείλεις και επιστολή με τα ΕΛΤΑ!!!!
 
Ναι ...και θα επερνα απαντηση με το που γυρνουσα απο το ταξιδι... :lol:
 
Ενώ τώρα..........
 
Top