aakunz
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- GRL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGKC
Όταν τον προηγούμενο Σεπτέμβρη πέταξα για Πεκίνο μέσω Μόσχας, η Αεροφλότ τσέκαρε τη βαλίτσα μου μέχρι το Πεκίνο και εμένα τον ίδιο μέχρι τη Μόσχα. Όταν έφτασα στη Μόσχα, έπρεπε να ξαναπεράσω τσεκ-ιν, αλλά αυτή τη φορά μόνο για εμένα. Δεν παρέλαβα βαλίτσα, απλά κατευθύνθηκα στο τσεκ ιν των τράνζιτ επιβατών΄και πήρα κάρτα επιβίβασης για την επόμενη πτήση. Την ίδια τακτική εφαρμόζει και η ΗΥ στην Τασκένδη.
Ενδεχομένως λοιπόν, για τεχνικούς/διαδικαστικούς λόγους η ΟΑ να τσέκαρε τον επιβάτη μέχρι την Αθήνα αλλά την αποσκευή του μέχρι τον τελικό προορισμό.
Και σε τελική ανάλυση: είμαι πολύ επιφυλακτικός με "δημοσιογράφους" επιπέδου Χαρδαβελο-νικολούλη... Δε θέλω να σας θυμήσω τι ακούμε και τι διαβάζουμε καθημερινά από ημιμαθείς-θρασύτατους-επικίνδυνους δημοσιογράφους που πιστεύουν ότι έχουν άποψη για τα πάντα, ακόμα και για τα αεροπορικά θέματα.
Ενδεχομένως λοιπόν, για τεχνικούς/διαδικαστικούς λόγους η ΟΑ να τσέκαρε τον επιβάτη μέχρι την Αθήνα αλλά την αποσκευή του μέχρι τον τελικό προορισμό.
Και σε τελική ανάλυση: είμαι πολύ επιφυλακτικός με "δημοσιογράφους" επιπέδου Χαρδαβελο-νικολούλη... Δε θέλω να σας θυμήσω τι ακούμε και τι διαβάζουμε καθημερινά από ημιμαθείς-θρασύτατους-επικίνδυνους δημοσιογράφους που πιστεύουν ότι έχουν άποψη για τα πάντα, ακόμα και για τα αεροπορικά θέματα.