Loyalty programs survey

• Thread starter Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

reyad

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Συγνωμη για το καινουργιο θεμα,αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας για την πτυχιακη μου.

Κανω ενα survey για τα loyalty programs και θα το εκτιμουσα αν αφιερωνατε 5 λεπτα να το συμπληρωσετε.

Ευχαριστω πολυ!

https://www.surveymonkey.com/s/BMJTJ3P

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους για την ανταποκριση,η βοηθεια σας ηταν πραγματικα πολυτιμη. :)

Πρώτα απ' όλα χαιρετίσματα στις πολυαγαπημένες Βρυξέλλες. Επίσης καλό θα ήταν να παρέθετες τ' αποτελέσματα ή όσα σου επιτρέπονται να παραθέσεις, γιατί όντως έχει ενδιαφέρον η έρευνα.

Καλή επιτυχία reyad!

Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Μας το οφείλεις ..
Και μπράβο μου άρεσε, ήταν και αρκετά ενδιαφέρον.

Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση,αλλα ο συνδυασμος δουλειας και πτυχιακης δεν επιτρεπει και πολλα.

Ευχαριστω για τα καλα λογια(να δουμε βεβαια τι θα πουνε και οι Αγγλοι που θα βαθμολογησουν :banana: ), η ερευνα εχει σχεδον ολοκληρωθει,μιας και η πτυχιακη πρεπει να παραδωθει την Πεμπτη.Την εχω ομως ακομα ανοιχτη,γιατι η αναλυση των αποτελεσματων θα γινει απο Κυριακη,οποτε οτι αλλες απαντησεις μαζεψω μεχρι τοτε καλο θα ειναι,αν και χαρη στην πολυ σημαντικη βοηθεια σας(ελαβα πανω απο 40 απαντησεις απο μελη του φορουμ),εχω ηδη συμπληρωσει τον απαραιτητο αριθμο.Και παλι σας ευχαριστω.

Την Πεμπτη που θα παραδωσω και θα εχω τον χρονο,θα κανω φυσικα upload τα αποτελεσματα,μαζι με charts για καποιες απο τις απαντησεις.

Παρεπιπτοντως,υπαρχει καποιο site το οποιο να αναφερει αριθμους για loyalty programs αεροπορικων?Αριθμο μελων,ποσοστα ενεργων μελων κλπ.

Υ.Γ. Flying doc,οι Βρυξελλες πανε να με τρελανουν, βροχη και κρυο τον Ιουλιο και τωρα που φθινοπωριαζει ηλιο και ζεστη(για τα δεδομενα της πολης βεβαια!)