Lufthansa

Επίσης, εγκρίθηκε σήμερα απ΄την ΕΕ η εξαγορά της Austrian Airlines απο την Lufthansa.

Επιπλέον, υπήρξαν δεσμεύσεις της LH για συγκεκριμένα δρομολόγια (VIE-FRA, VIE-MUC κ.α.) ώστε να συνεχίσει να υφίσταται ανταγωνισμός...

Περισσότερα:
:arrow: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=315103&cid=15
 
Η Lufthansa επιδιωκει κοινη συνεργασια με την JetBlue (codeshare) σε καποια δρομολογια, οπως απο Φρανκφουρτη για Πιτσμπεργκ η Νεα Ορλεανη, και τωρα περιμενει απλα το πρασινο φως απο την αρμοδια ρυθμιστικη επιτροπη. Να θυμισω οτι η Lufthansa κατεχει μεριδιο της JetBlue.

Την βλεπω να κανει καμμια τραμπα και ανοιγμα προς τα εκει σε ανυποπτο χρονο και να μας χαζεψει ολους... (UShansa :mrgreen: )
 
150 ατομα προκειται να απολυσει στην Austrian Airlines η Lufthansa, την σχετικη αιτηση την κατεθεσε ηδη στην σχετικη υπηρεσια. Μεχρι τα μεσα του 2010 θα περικοπουν 1000 θεσεις, ωστε να μεινουν 6500 προσωπικο. Το γνησιο κειμενο ειναι στα γερμανικα, η πληρης μεταφραση ειναι εδω.

Με βαση τα σχεδια για το διαστημα 2010-2015 προβλεπεται παγωμα μισθων και αδεια ανευ αποδοχων, με σκοπο την μειωση κατα 5% των εξοδων.

Τελικα οι Γερμανοι εχουν μπει με πολυ αγριες διαθεσεις.. Η οικονομια στον αεροπορικο τομεα ειναι ακομα σε μεταβατικο σταδιο και πιστευω οτι οι δυσκολοι καιροι δεν εχουν περασει, παρα την σχετικη ανακαμψη. Αληθεια, αν το μοντελο της Λουφτχανσα γινοταν εδω στην Ελλαδα, τι πανικος θα ξεσπουσε? Γιατι ο Ελληνας ξερει τα δικαιωματα του αλλα ξεχναει τις υποχρεωσεις του. Και ας μιλαμε για φιλοτιμο... Money rulez


-EDIT-

sorry et mea culpa chief
 
Miles and More

Εκανα μια πτηση με Brussels Airlines στις 13 Αυγουστου και τα μιλια στην Miles and More καρτα μου ακομα δεν εχουν προστεθει.
ΑΠο οτι ειδα στο site του προγραμματος πρεπει να στειλω με ταχυδρομειο τις καρτες επιβιβασης και μια αιτηση για να μπουν τα μιλια. Υπαρχει αλλος τροπος για milage request ή ειναι κοινο το οτι αργουν τοσο?
 
Για Brussels πρέπει να στείλεις την αίτηση. Εμένα μου τα χρεώνουν 2-3 μέρες μετά χωρίς καθυστέρησή, κρίμα που δεν έχουν online request.
 
Αργά η γρήγορα μετά την πρόσφατη συγγένεια τους θα γίνει και αυτό
 
Re: Miles and More

morpheus78":308f3aur said:
πρεπει να στειλω με ταχυδρομειο τις καρτες επιβιβασης και μια αιτηση για να μπουν τα μιλια. Υπαρχει αλλος τροπος για milage request ή ειναι κοινο το οτι αργουν τοσο?

Αυτά που θα έστελνες με το ταχυδρομείο, μπορείς να τα στείλεις με fax στο 0049-5241-8060200
 
Για να μην ανοιξω νεο topic νομιζω οτι η πληροφορια ταιριαζει εδω μιας και μιλαμε για την Lufthansa.
Ιντερνετ και τηλεφωνια απο το 2010.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
 
Νομίζω έχει καθυστερήσει αρκετά το διαδύκτιο στις πτήσεις. Αυτή θα είναι υπηρεσία μόνο για την Business; Σοβαρά σκέφτονται να χρεώνουν 10Ε την ώρα σε κάποιον που έχει πληρώσει εισητήριο 4000Ε;

Είμαι πάντως σίγουρος ότι πολλές εταιρείες θα είναι πολύ χαρούμενες να έχουν τα στελέχη τους online ακόμα κ στον αέρα..
 
Top