ΜΑLEV attack...

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
gonzo":22z4svpt said:
Οι ultra λοκο αποφεύγουν την Αθήνα(LGAV) με κάθε ευκαιρία..

Και καλά κάνουν! Με την κίνηση που έχει το BUD-ΑΤH σε συνδυασμό με τα taxes που έχει η ATH δεν συμφέρει ούτε καν σαν προσπάθεια τέτοιο δρομολόγιο. Άλλωστε το είχε δοκιμάσει η Wizzair πριν κάποια χρονια αλλα μετά από λίγο καιρό το απέσυρε.

Ξέρει κανεις τι θα απογίνουν τα 738 k τα q400 της Μalev?

imaginas":2vr79s96 said:
Έχω αγοράσει εισιτήριο για 30/3 για τη Βουδαπέστη,τι γινεται σε αυτή την περίπτωση;

,

Κοίτα κάτι συμπτώσεις. Θα ήμουν κι εγώ μαζί με κάποια άλλα μέλη του φόρουμ σε αυτήν την πτήση, αλλά "δυστυχώς επτωχεύσαμεν". Το αστείο είναι ότι ήταν το πρώτο εισιτήριο που αγόρασα από το internet, από το 2006, γιατί τα έβγαζα όλα μέσω της εταιρείας μου. Αν το είχα βγάλει και αυτό με τον ίδιο τρόπο, τώρα θα το είχα τακτοποιήσει το θέμα...

Την υγειά μας να έχουμε και όλα γίνονται. Θα μου λείψουν τα 110 ευρώ, αλλά δε νομίζω αξίζει να στεναχωρηθώ, αν δεν τα πάρω. Τι να πουν κι άλλοι επιβάτες, που έδωσαν πoλλαπλάσια και -κυρίως- τι να πουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι handlers στη Βουδαπέστη και οι συνάδελφοι στα γραφεία της Malev...

Τα λεφτά θα τα πάρουμε.Το πότε θα τα πάρουμε είναι άγνωστο.Εμένα δε μου περισσεύουν και δε θα τα αφήσω έτσι.

Φίλε imaginas

Σε περίπτωση που το εισιτηήριο σου είναι ασφαλισμένο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις τα χρηματά σου.

Σε αντίθετη περίπτωση πολυ φοβάμε πως όχι.....

Είδωμεν .....

Υ.Γ

Αν κάποιο μέλος είχε στο παρελθόν κάποια ανάλογη περίπτωση ενδιαφέρον θα είχε η γνώμη του.

Τι εννοείς να είναι ασφαλισμένο;

Όποιοι έχουν εκδόσει εισιτήρια με χρήση πιστωτικής παίρνουν τα χρήματα πίσω από την τράπεζα. Τούς καλύπτει σχετική ασφάλεια που επιβαρύνει τις συναλλαγές, αυτό είναι σίγουρο. Όταν πτ'ωχευσε η Skyeurope είχα εκδώσει εισιτήρια με κάρτες της Εμπορικής και Marfin και πήρα όλα τα χρήματα πίσω αφού έστειλα στις τράπεζες τα σχετικά documents.

Μακάρι να είναι έτσι.Θα πάω τη Δευτέρα στην τράπεζα να δω.Θα στείλω κι ένα αίτημα στην MALEV όπως μου είπαν από το γραφείο τους εδώ.Να δούμε τι θα γίνει.

Σωστά φίλε pictures

Απο τα ταξιδιωτικά γραφεία όμως ; Από τα κεντρικά γραφεία της ΜΑ αν το έχει πάρει κάποιος cash ;

Σε αυτήν την περίπτωση αν είναι ασφαλισμένο είσαι οκ αλλίως καλή τύχη..

Δεν χρειαζεται να πας στην τραπεζα . Θα εκτυπώσεις την κεντρική σελίδα της MALEV και τις κρατήσεις . Αυτά τα στέλνεις με fax στο τμήμα αμφισβήτησης συναλλαγών . Περιμένεις 40-60 ημέρες ανάλογα με την τράπεζα. Τώρα όμως επειδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις η διαδικασία είναι πιο απλή , οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα τα έχουν υπ'όψιν τους όλα.

Θυμάμαι στην περίπτωση της Skyeurope όποιοι είχαν πληρώσει χωρις κάρτα δεν πήραν πίσω τίποτα.
Σε αυτήν την περίπτωση όμως μιλάμε για μια κρατική εταιρία μέλος της ΙΑΤΑ. Πιστεύω πως και αυτοί που έχουν πληρώσει μέσω πρακτορείων θα πρέπει να αποζημιωθούν από το σύστημα που διαχειρίζεται τα εισιτήρια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.