MAster σε αεροπορικά θέματα??

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
georgina":1k9ns71o said:
.. είναι απλώς απαραίτητο για να δουλέψεις σε διοικητική θέση στον αεροπορικό χώρο...

Όταν λες διοικητική θέση τι εννοείς. Γιατί σίγουρα είναι παντελώς άχρηστο σε θέση management σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία. Ίσως να εννοείς σε τουριστικό γραφειο..

Ανάλογα με την αρμοδιότητα της θέσης, οι αεροπορικές εταιρίες απαιτούν κάποια πτυχία ΙΑΤΑ. Εννοείται όχι απαραίτητα όλες.. Τα τουριστικά γραφεία είναι άλλη υπόθεση..

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για μεταπτυχιακό στην διοίκηση αεροπορικών επιχειρήσεων θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Cranfield.

αν σου είναι εύκολο στείλε μου πληροφορίες με πμ. Ευχαριστώ πολύ..

Alexander

To Cranfield prosferei MSc Air Transport Management. Kathe xrono pianei peripou 33 atoma gia auto to course. Einai ligaki diskolo alla katholou adinato.

Tin idia skepsi tin eixa kanei kai ego, oti itan adinato na mpo mesa, otan eixa kanei apply gia na kano to master mou ekei. Pisteua oti den tha me kalousan kan gia interview epidi nomiza oti tha anazitousan kosmo pou na eixe kai tralala tin empiria stis aerometafores... Kai an me pianan, kai teliona, tha evriska douleia stin patrida mou? (kypros)...

Omos kamia fora kai ta pio trella oneira ginonte alithina

Teliosa tis spoudes mou sto Cranfield to 2003..., kai tora ergazomai stin xora mou se related field.

seek for ur dream me friend... an theleis pragmatika na kaneis kati, tote ola tha erthoun volika sto telos, kai as peraseis apo xillia miria kimmata

GhostSoul

'Αλλος ένας απόφοιτος του ΑΤΜ από Cranfield. Class of 2004/05.

Η διαφορά είναι ότι εγώ συνεχίζω την καριέρα μου στην Αγγλία. Όπως είπε και ο φίλος GhostSoul όλα γίνονται αν έχεις θέληση.

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για σχετικό μάστερ, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψη του κάποιο ranking σχολών aeronautical engineering.
Ευχαριστώ