Μαζέυετε τίποτα από τα αεροπλάνα;;;

• Thread starter Thread starter Jimis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Jimis

Business-Class-Member
Εγώ μαζέυω τα πάντα!!!

Δηλαδή τα πάντα;

Τι μαζεύεις για πες μας;

χαρτοπετσετες, αποτσιγαρα, κουβαδακια και ολα τα καλα... Αντε στον κουβα κι αυτό. :with:

Καθίσματα.

Μαζεύουμε κανά τηλέφωνο απο την κοπελίτσα που κάθεται δίπλα κ φοβάται τις αναταράξεις και εμείς επιμένουμε να της εξηγούμε οτι ολα είναι καλά και φυσιολογικά για να την χαλαρώσουμε....

Εγώ θα ήθελα να μαζέψω το landing light απ'τό nose gear να το βάλω γιά φωτιστικό στο σπίτι αλλά δέν μ'αφήνουν....

Γιά να σοβαρευτούμε τώρα:φαντάζομαι πως ο θεματοθέτης εννοεί άν παίρνη κανείς π.χ. τά safety cards,τά κουταλομαχαιροπήρουνα (σε περίπτωση που είναι μεταλλικά) ή κάτι τέτοιο.Με τον τρόπο που το έθεσε όμως,έτσι γενικόλογα,επόμενο είναι να μάς μπερδεύη..

Ως γνωστα πειραχτηρια αστειευτήκαμε με τον συμφορουμίτη. Για να σοβαρευτούμε λοιπόν, οι safety cards είναι κανόνας, τα σερβίτσια επίσης , ο 747 κυριολεκτεί και το ευχαριστώ για το special δωράκι που άφησε στο σπίτι μου (ξέρει αυτός)

Safety cards,υγρά μαντιλάκια,προσκέφαλα αν βγαίνουν,κουβερτούλες αν χωράνε στη τσαντά,και οτι άλλο μικροαντικείμενο προκείψει.

@747 Φέρε κανένα κάθισμα και σε μένα, θα του βάλω ροδάκια και θα το βάλω στο γραφείο. Η θα το μετατρέψω σε πολυθρόνα για να βλέπω ταινίες και trash TV.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.