Με 200 € από Λονδίνο στις ΗΠΑ r/t!!!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Στην σελίδα της LAN υπάρχουν για την ώρα πολύ καλές προσφορές για πτήσεις από LHR προς ΗΠΑ με επιστροφή.

Συγκεκριμένα από Οκτώβριο μέχρι τέλος του έτους υπάρχουν:

» LHR-LAX-LHR με BA από 190 €
» LHR-SFO-LHR με BA από 190 €
» LHR-NYC-LHR με BA από 198 €
» LHR-MIA-LHR με AA από 228 €
» LHR-DFW-LHR με AA/BA από 186 €

Για να βρείτε τις προσφορές πάτε στο http://www.lan.com (επιλογή χώρας: USA/Canada (English)) και μετά στο "Multi-City". Από εκεί επιλογή LHR και προορισμός κάποιος στις ΗΠΑ. H φτηνότερη booking class είναι η "Economy-O" για τις πτήσεις της ΒΑ και η "Economy-N" για πτήσεις της ΑΑ.

Και ένα "οικονομικό" εισιτήριο με OA προς LHR πιστεύω μπορεί να βρεθεί επίσης ;)

Have fun ;)

Πως γίνετε αυτό? Μέσο του website τις LAN βρίσκω πτήση από Ο'Hare για Heathrow return με $580, ενώ η ίδια πτήση είναι $1000+ μέσο τις expedia η τις Orbitz. Πως εξηγείται αυτό?

Δεν ξερω παιδια, εγω εβαλα απο Λονδινο προς Λος Αντζελες για 23 -30 δεκεμβρη νομιζω, 169 ευρω aller retour με φορους... Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε... χαχα

Απ΄ό,τι έχει γραφεί και σε άλλα σχετικά sites, φαίνεται πως το website της LAN δεν προσθέτει τον επίναυλο καυσίμου σε εισητήρια που πωλεί. Οπότε πολλές καλές ευκαιρίες!

Μήπως μπορεί κανείς να διαφωτίσει παραπάνω για το ζήτημα;

Θυμάμαι ότι πριν 2 χρόνια κάτι αντίστοιχο είχε σκάσει με το site της Wideroe
viewtopic.php?f=32&t=1012&st=0&sk=t&sd=a&start=135

Αντιγράφω το quote από το thread

Αν ο υπάλληλος στον ελεγχο εισιτηρίων γνωρίζει ποιος φόρος πρέπει να χρεώνεται σε κάθε σκέλος του ταξιδιού (πράγμα πολύ δύσκολο με το χαμό που γίνεται με τον επίναυλο) δεν είναι απίθανο να σας στείλει στο εκδοτήριο να πληρώσετε τους φόρους που υπολείπονται. Αν δεν το δεί, τότε η εταιρία που εκτέλεσε την πτήση θα χρεώσει αναλόγως τη Wideroe ή οποία μπορεί και να χρεώσει έκ των υστέρων την κάρτα σας με το ποσό αυτό (διαβάστε προσεκτικά τους όρους πριν πληρώσετε με την κάρτα)

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο;

Akis":1l72drka said:
» LHR-NYC-LHR με BA από 198 €
Να επισημάνω κι εγώ με τη σειρά μου ότι κάποια στιγμή (το Νοέμβριο νομίζω) ξεκινάει και πτήση LGW-JFK από την BA, και την βγάζει και αυτή το site της LAN, κάτι που μπορεί να βολέψει τους Θεσσαλονικείς που και οι 3 εταιρίες πετάνε για LGW

mak":1l72drka said:
Αντιγράφω το quote από το thread:
Αν ο υπάλληλος στον ελεγχο εισιτηρίων γνωρίζει ποιος φόρος πρέπει να χρεώνεται σε κάθε σκέλος του ταξιδιού (πράγμα πολύ δύσκολο με το χαμό που γίνεται με τον επίναυλο) δεν είναι απίθανο να σας στείλει στο εκδοτήριο να πληρώσετε τους φόρους που υπολείπονται. Αν δεν το δεί, τότε η εταιρία που εκτέλεσε την πτήση θα χρεώσει αναλόγως τη Wideroe ή οποία μπορεί και να χρεώσει έκ των υστέρων την κάρτα σας με το ποσό αυτό (διαβάστε προσεκτικά τους όρους πριν πληρώσετε με την κάρτα)

Φαντάζομαι ότι τέτοιοι όροι είναι πάντα παρόντες για να καλύπτονται οι εταιρίες από παν ενδεχόμενο, δεν θεωρώ όμως ότι θα τους εξασκούν και πάντα, προσωπικά γνωρίζω περίπτωση φίλου μου που εκμεταλλεύτηκε παρόμοιο κενό λίγων ημερών στο site της alitalia και πετάξε για NYC, δεν του ζήτησαν ποτέ τα 'σπασμένα'... Είναι και μέλος στο forum οπότε εαν διαβάσει αυτό το μήνυμα μπορεί να το επιβεβαιώσει ή και να με διορθώσει αν δεν το θυμάμαι πολύ καλά ...

Και επειδή παρα πολύ "διασκεδάζω" το κλίμα στο forum τον τελευταίο καιρό, θέλω κι εγώ να ξεκινήσω ένα ολόδικό μου ΟΑ flame μιας και συνηθως όλα τα "πιασάρικα" μου τα προλαβαίνουν άλλοι...
Akis":1l72drka said:
Και ένα "οικονομικό" εισιτήριο με OA προς LHR πιστεύω μπορεί να βρεθεί επίσης
Γιατί με ΟΑ ; Akis; δεν υπάρχουν άλλες επιλογές; Είναι αρμόζουσα μια τέτοια πρόταση απο τον moderator;

(humour φυσικά, απλώς θα ήθελα να καυτηριάσω προς όλους ότι έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με τα απανταχού flames στο forum μας)

Κι εγω εχω κοψει μερικα ταξιδια οπου υπηρχε καποιο λαθος στον ναυλο (error fare). Και τοτε απο την Wideroe αλλα και πριν ενα χρονο στην Lufthansa το ταξιδι μου προς Νεα Υορκη, οπου η εταιρια δεν υπολογισε τον επιναυλο (περ. 150 ευρω). Και στις δυο περιπτωσεις δεν ειχα καποιο προβλημα. Μια φιλη μου εκοψε πριν λιγο καιρο μεσα απο την σελιδα της lan, και η κρατηση της ειναι confirmed στο checkmytrip αλλα και στο ba.com.

@vassio :rant: :mrgreen:
(Απλα ειπα ΟΑ ως οικονομικη λυση και εταιρια που πεταει LHR. Οποιος θελει τωρα να παει STN ... ας παει :wink:)

vassio":1rqo6caq said:
Φαντάζομαι ότι τέτοιοι όροι είναι πάντα παρόντες για να καλύπτονται οι εταιρίες από παν ενδεχόμενο, δεν θεωρώ όμως ότι θα τους εξασκούν και πάντα, προσωπικά γνωρίζω περίπτωση φίλου μου που εκμεταλλεύτηκε παρόμοιο κενό λίγων ημερών στο site της alitalia και πετάξε για NYC, δεν του ζήτησαν ποτέ τα 'σπασμένα'... Είναι και μέλος στο forum οπότε εαν διαβάσει αυτό το μήνυμα μπορεί να το επιβεβαιώσει ή και να με διορθώσει αν δεν το θυμάμαι πολύ καλά ...

Για εμένα ο λόγος, όπου έκανα με την ΑΖ το SKG-MXP-JFK και πίσω με €440. Είχαν χρεωθεί οι φόροι μονο του ενός σκελους από το site , ενώ σε πρακτορείο που είχα ρωτησει για τα ίδια ακριβώς εισιτήρια τους εμφανιζόταν στο σύστημα τους με κοστος €580 αν θυμάμαι καλά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στις πτήσεις.

(Βέβαια τα €200 είναι κάπως.. εχμ.. εξόφθαλμα λίγα για να περάσουν εύκολα απαρατήρητα. Θα το τολμούσα πάντως αν ψαχνόμουν για ΗΠΑ το Φθινόπωρο. :mrgreen: )