Me poia etaireia den 8a taxideyate pote!!

• Thread starter Thread starter goldfish
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

goldfish

First-Class-Member
Περιοχή
who's asking?
Gia xara

Me poia aeroporikh etaireia h etaireies den 8a taksideyate pote,akoma kai an sas xarhzan to eishthrio?

Egw 8a apefeyga pash 8ysia tis:

-Egyptair
-PIA
-Korean Air

Ayta gia arxh

Ναι ε? Και γιατί δηλαδή??? Από άποψη ασφαλείας?

Ενδεικτικά η Egyptair έχει 772ER/332 η PIA 772ΕR (ολοκαίνουρια) και σύντομα θα λάβει 772LR η δε Korean (όπως και η Asiana) μια χαρά εταιρείες είναι!

Προσωπικά, δε θα με απασχολούσε καθόλου αν πέταγε σε οποιοδήποτε αεροπλάνο Korean/Asiana ή στα καινούρια από Pakistan/Egyptair

Avior":3nyqxb5a said:
η δε Korean (όπως και η Asiana) μια χαρά εταιρείες είναι!

Θές να τα βάλουμε κάτω και να μετρήσουμε τί έχει χάσει η ΚΕ τα τελευταία (όχι πολλά) 10 χρόνια? Είναι τυχαίο οτι οι State-VIP πτήσεις της χώρας γίνονται απο την Asiana??? Μπαααα... :wink:

Παρ'ολ'αυτά, εγώ δέν θα πετούσα με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ρώσσικο(έλα, το ξέρω οτι η SU έχει 777,δε μου λεει κάτι, και ΔΕΝ μιλάω μόνο για την SU),αφρικάνικο (εξαιρούνται ET,ΚQ και SA)και λατινοαμερικάνικο (πάλι εξαιρούνται μερικές).

from russia !

Poly kalo thema.Den tha petaga me tipote kai gia kanenan logo me otidipote telionei se ov kai ef .............(tupolef-antonov kai otidipote pou exei texnologia hlektrikhs skoupas.- :D

Δε ξέρω με ποιες εταιρείες δε θα πέταγα. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που θα προσπαθούσα να τις αποφύγω κυρίως αφρικανικές και μερικές ασιατικές. Γουστάρω πολύ και με παλιά An και Il να πετάξω, αλλά δε ξέρω αν θα το έκανα. Φόβος υπάρχει, αλλά από την άλλη είναι το κάτι διαφορετικό να είσαι επιβάτης σε ένα «αεροσκάφος-αντίκα».
Αvior":55ihreev said:
Ενδεικτικά η Egyptair έχει 772ER/332 η PIA 772ΕR (ολοκαίνουρια) και σύντομα θα λάβει 772LR η δε Korean (όπως και η Asiana) μια χαρά εταιρείες είναι!
Δε έχει μόνο σημασία η ηλικία των αεροσκαφών αλλά η συντήρησή τους.

Υ.Γ. Αυτό το θέμα γιατί είναι στο οφφ τόπικ??? Το μεταφέρω στο Hobby!

*Με THY γιατί όπως και ένας φίλος είπε,κάθε δολλάριο που δίνεις σε Τούρκους είναι μία σφαίρα εναντίον σου :lol: ...Και δεν μου αρέσουν και οι αεροπειρατίες .

Γενικά με οτιδήποτε θα πέταγα..αν είναι να γίνει θα γίνει..αλλά γιατί να χάσεις άλλη μία πτητική εμπειρία? πχ δεν θα πέταγα ποτέ στην Γαλλία domestic γιατί θα προτιμούσα το τραίνο ..αλλά θα γούσταρα να πετάξω με πχ IL 96 και ας ήταν και η τελευταία μου πτήση (Χτύπα ξύλο :lol: )

EL AL....kati filoi mou pou "anagkastikane" na taksidepsoun mou eksigisan ta martiria pou traviksane.......kai mono pou ta akousa trelathika :shock:

KGP":3l8w1urw said:
EL AL....kati filoi mou pou "anagkastikane" na taksidepsoun mou eksigisan ta martiria pou traviksane.......kai mono pou ta akousa trelathika :shock:

Συμφωνώ και επαυξάνω! Επίσης δε θα δοκίμαζα ποτέ Iberia, όχι για λόγους ασφαλείας αλλά για τη συνολική αντιμετώπιση που έχουν απέναντι στους πελάτες τους. Επίσης οι Lo-Co με εξαίρεση τη snowflake και τη Mærsk Air πάντοτε με απωθούσαν.

Το Σεπτέμβριο πάω στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Οι επιλογές είναι δύο: a)ΑΤΗ-IST-ATH με ΟΑ και μετά IST-BAK-IST με τη J2 (πετάει με 752)
β) ATH-IST-BAK-IST-ATH με ΤΗΥ.

Τι να πάρω ρε παιδιά;

Gia Baku fisika THY!
Ego den tha petousa me Rossikes eteries opos Gaz, Perm, KrasAir k.t.l.
Episeis den petao me eteries apo trito-kosmikes xores.

ποτε με ρωσικο αεροπλανο
ποτε με ρωσικη εταιρεια (ή εστω πρωην σοβιετικη)
ποτε με αφρικανικη εταιρεια (τυπου Γκαμπον, Ζαιρ, Κονγκο κλπ)
ποτε με εταιρεια Κεντρικης Αμερικης (Ελ Σαλβαδορ, Κοστα Ρικα κλπ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΣΚΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ CANON MOY ΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ!!!! :lol: