metro thessaloniki

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

alexander

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Jumpseat!
Website
axelphotography.tripod.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SWR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Me piavei vtropn otav skeftomai ti tpeva exei kavei n BOMBARDIER me tn SIEMENS gia to Movaxo.... :oops:

Kapws se auto to stul...

http://www.railway-technology.com/proje ... terior.jpg

Dev eivai to idio, alla to sxedio eivai kapws etsi.. apo mpros ews pisw movokomato... Mavouli sas lew... 8a psa3w gia pio polu input...

kala re stefo pio megales fwto den vrikes??
kane tes mikrografia kai anevase tes sto forum giati oli mera na katevazw me ta 36kbps pou exw den tha katevei

:oops: pe su, tis exw kateu8eiav apo to site.... :roll:

Ase pou se autov tov PC dev exw programma gia epe3ergasia fwto... :oops: Alla stov allo, tov megalo... hmhmhm

kane deksi klik panw stin eikona, save as, vale to sto desktop tou pc sou, kane open me tin zwgrafiki twn windoof (!!) kai meta kane select all, piase tin akri tis fwto kai mikryne tin.
that'a all

asto to vrika stin selida-kormou tis fwto

Auta mou fainete einai ta palia sxedia .....Oxi pos uparxoun kai pio kainourgia me autous pou mas kuvernoun :evil:

Pantos re paidia ti lete??? xreiazete i thessaloniki kati tetoio???? ena tram den tha itan kalutero??? san auto tis athinas??? ap oso thumamai exete megalous dromou ekei pano

dtrach":cxwq3we0 said:
Auta mou fainete einai ta palia sxedia .....Oxi pos uparxoun kai pio kainourgia me autous pou mas kuvernoun :evil:

Pantos re paidia ti lete??? xreiazete i thessaloniki kati tetoio???? ena tram den tha itan kalutero??? san auto tis athinas??? ap oso thumamai exete megalous dromou ekei pano

dpomoi pou va xwpave to tram eiva polu ligoi... Kai ustepa..: av pouve va kavuve tpam, favtasou to kuklofopiako xaos pou 8a givei stnv poln.. Stnv Ellada 8a givei.. oxi stn gepmavia, opou to xaos eivai kala opgavwmevo.. :P

Ase.. Kalutepa Metpo, kai akoma kalutepa tipota, giati n 8essalovikn eivai gematn apxaia sto upedafos, opote apketa 8a xalasouve.. H pairvouve tnv apofasn kai kavouve eva metpo sta 250 metpa ba8os.. :P

eeeeeee what is this ? metro in thessaloniki ?

apapapapapa tha ginei tetoio pragma ? :roll: