Miami - Ουκρανία

• Thread starter Thread starter kevinsunray
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

kevinsunray

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπερα
Εχει πεταξει κανεις με την AEROSVIT σε μεγαλα ταξιδια? Γνωριζει κανεις αν ειναι Ειναι καλη εταιρια? Θα πεταξω απο MIAMI για Ρωσια μεσω Ουκρανιας με την AEROSVIT αλλα δεν ξερω πολλα... Επισης τα αεροπλανα ειναι μεγαλα?

PS: επισης υπαρχει ρευμα για laptop στα καθισματα? (εχω καλωδιο για τετοια λειτουργια)
PS: MIAMI παω με IBERIA και Αθηνα απο Ρωσια επιστρεφω με AEROFLOT

Η Aerosvit ειναι σχετικα καλη εταιρια που λειτουργη με δυτικα προτυπα αλλα Miami δεν πεταει, μονο Νεα Υορκη με Β767-300ΕR, Βεβαια ετσι που τα παραθετης ειναι λιγο μπερδεμενα το δρομολογιο που λες, πηγαινεις Ρωσσια μεσω Ουκρανιας με Aerosvit? Στο γυρισμο πετας μεσω Αθηνων? Οι Aeroflot και η Iberia που κωλανε? Παντως ρευμα για laptop μονο στην Business Class εαν εχουν στην Aerosvit!

Τώρα τού έκανες την καρδιά περιβόλι τού ανθρώπου... :D

Black hummor κανω δεν την γνωριζω την εταιρια και δεν ειμαι απο αυτους που κρινουν μια εταιρια απο ενα ατυχημα :wink: :lol:

Fevgo se liges ores gia Madriti kai apo kei allazo gia Miami. Aytes tis ptiseis me IBERIA.
meta sthn epistrofi pao meso Kennedy Airport nomizo me AEROSVIT Russia me endiameso stathmo Ukrania gia allagi aeroplanou.
Girizo me AEROFLOT apo Moscow gia Athina.
Tha sas po entiposeis molis giriso... i alitheia einai pos proti fora tha kano toso megali pthsh ...na do pos tha antexo:)
Kali mou ptisi loipon kai epomeni kiriaki ta nea mou;)

Kevin

Μήπως ήρθε η ώρα να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας? Προσωπικά θα με ενδιέφερε πολύ. :D

Άργησα αλλα έστω και αργά θα σας πω την εμπειρία μου:)
Ξεκίνησα να πάω Μιάμι πετώντας με Iberia μέσω Μαδρίτης.
Όλα μια χαρά μέχρι Miami. Βέβαια περίμενα το αεροπλάνο να είναι καινούργιο για μια μεγάλη πτήση αλλά ήταν ψιλοπαλιό.
H επιστροφή μου όμως ήταν περιπετιώδης.
Έπρεπε να πάω Μόσχα από Miami μέσω Νέας Υόρκης και Κίεβο.
Μπαίνω στο αεροπλάνο της American Airlines με προορισμό Νεα Υορκη. Κλείνουν τις πόρτες και κάνουν λίγο όπισθεν. Μετά από κανα 5λεπτο λέει ο κυβερνητης ότι θα έχουμε δυστυχως μια καθυστέρηση λόγω κίνησης στο αεροδρόμιο της Νέας Υορκής. Θα μας έβαζε μια ταινία μέχρι να πάρουν το Οκ για απογείωση. Εγώ φυσικά άρχισα να ανυσηχω μην χάσω την πτήση για Κιεβο γιατι υποτίθεται πως με το που έφτανα Νεα Υορκη μετά από 2 ώρες έφευγε η πτήση με Aerosvit.
Τελικά μετά απο 1 ωρα απογειωνομαστε. Λέω οκ θα προλάβω. Ξαφνικά μετά από 2 περίπου ώρες αρχίζει το αεροπλάνο να κάνει γυρους και λέει ο πιλότος ότι η Νεα Υορκη δεν μας αφήνει να προσγειωθουμε λόγω κίνησης και θα περιμένουμε μέχρι να δώσουν το οκ. τωρα γιατί 1 ώρα πριν την άφιξη στο αεροδρόμιο κάναμε γυρους δεν ξερω.
Για να μην σας πολυκουράζω προσγειωνόμαστε στις 7 ώρα το απόγευμα και η άλλη μου πτήση ήταν στις 8. Έπρεπε λοιπόν να πάω να περιμένω τις βαλίτσες και να πάρω μετά το λεωφορείο για το άλλο αεροδρόμιο (έχει 2 Νέα Υορκή) αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν.
Δύστυχως στο άλλο αεροδρόμιο φτάνω στις 8 ακριβως και τρεχοντας μπας και με περιμένουν βλέπω την Aerosvit κλειστή. Τρώω μια φρίκη και πάω στην American Airlines να δώ τι γίνεται. Με λίγα λόγια μου λένε ότι το αεροπλάνο έχει φύγει. Εγώ τους λέω ότι είναι δικό τους πρόβλημα που το έχασα λόγω της 3ωρης στο σύνολο καθυστέρησης της πτήσης Miami-New York. Μου λένε ότι υπάρχουν 2 λύσεις. 1 να μου πληρώσουν ξενοδοχείο για δύο μέρες μέχρι να ανοίξουν τα γραφεία τους η Aerosvit για να πάρω μια σφραγιδα και να μην πληρώσω λεφτα παραπάνω η αλλιώς να βγάλω καινούργιο με την μοναδική πτήση που είχε μείνει για Ευρώπη προς Λονδίνο με British Airways και απο κει μετα κατευθείαν για Μοσχα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να μείνω και πλήρωσα την πτήση και στο τσακ την πρόλαβα. Τουλάχιστον το αεροπλάνο ήταν χλίδα και τεράστιο. Καμμία σχέση με της Iberia.
Με το που έφτασα λονδίνο μετά από 4 ώρες έφευγα για Μοσχα. Η επιστροφή μου για Αθήνα ήταν την άλλη μέρα στις 8 το πρωί όπως είχε προγραματίστει χωρίς αλλαγή.
Φτάνω Μόσχα γύρω στις 8 το βράδυ και στις 10 έπρεπε να πάω σε ένα club όπου και θα έπαιζα. Πάω, παίζω σαν Zombie και μετά πάω κατευθείαν στο αεροδρόμιο αύπνος 2 μέρες σχεδον. Φτάνω στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα πουθενά!
Είχα πιεί και τα ποτάκια μου και είμαι σε κατάσταση τρέλας. Παώ να δώ τι συμβαίνει και στην Aeroflot μια τύπισσα ενώ της μίλαγα στα αγγλικά μου απαντουσε στα ρώσσικα οπότε και γω τα είχα πάρει στην κράνα ώστε έφτασε στο σημείο να μου κλείσει το παράθυρο! Μετά απο κανα 30λεπτο βρίσκω άκρη με έναν ρώσο αστυνομικό που ρωτάει εκ μέρους μου και μου λέει πως λόγω αλλαγής της ώρας αλλάξαν οι πτήσεις και θα έφευγα μετά απο 6 ώρες.
Τουλάχιστον επέστρεψα στην Ελλαδάρα μου :thx: την κυριακή και μετά απο κανά 2ημερο είχα ηρεμήσει! :mrgreen: αλλά
Την ίδια βδομάδα, παρασκευή πέταγα για Ρώμη με την κοπέλα μου για διακοπές. Το χα κανονίσει 1 μήνα πριν. έλα όμως που αφού είχα ηρεμήσει από το Miami back to Athens, ανέβασα 39 πυρετό! Τι να κάνω όμως. Παίρνω χάπια και πάω Ρώμη οπου από τις 3 μέρες που έκατσα τις 2 ήμουν άρρωστος. Τουλάχιστον την τελευταία μέρα την ευχαριστήθηκα. Στον γυρισμό είχα την χειρότερη απογείωση που έχω ζήσει με ένα κούνημα που όχι μόνο δεν κατάλαβα πότε έγινε αλλά νόμιζα ότι όλα τελέιωσαν. Αισθάνθηκα λές και ένας γίγαντας έριξε κλωτσιά στο αεροπλάνο και μετά το πήρε στα χέρια του και το κόυναγε με μανία.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου.
Απο τότε έχω κάνει και άλλες πτήσεις. Προσπαθώ να συνηθίσω και να αποβάλλω την φοβία μου (ότι θα πέσει το αεροπλάνο). Έχω τώρα να πάω στις 22 Μαρτίου στο Khabarovsk , Ρωσσία (απέναντι από Ιαπωνία) αλλά μάλλον δεν θα πάω γιατί η εσωτερική πτήση είναι με μια άγνωστη εταιρία και είναι και 7 ώρες από Μόσχα(βάλε και 4 από Αθήνα, 11 δηλαδή)! Εώς τότε θα παίζω το FSX και θα προσπαθώ να μάθω τα πάντα για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις μπας και είμαι πιο ήρεμος όταν πεταω! :P

Είναι πράγματι μια ιδιαίτερη εμπειρία αυτή που έζησες , δε νομίζεις ? Διάβασα το post με ιδιαίτερη δίψα. Παρολίγο θα ξαναβίωνα την ταινία με τον Tom Hanks -you know- lost in the airport. Δεν μας έγραψες όμως , αυτό που με ενδιαφέρει , με ποια εταιρεία έκανες το σκέλος Ρώμη-Αθήνα και αυτή την περίεργη απογείωση.
Καταλαβαίνω απόλυτα την φοβία σου, το χω πάθει και γω , μετά από άπειρες πτήσεις χωρίς κανένα φοβό , στάθηκε ικανό ένα μεγάλο κενό αέρος με Α300/600R (ΟΑ) σε μια απόλυτα φυσιολογική μεχρί το συμβάν πτήση, να με κάνει να αισθάνομαι φόβο από τότε και εξής , κάθε φορά που μπαίνω στο αεροπλάνο μέχρι και την απογείωση. Ήταν τόσο έντονο το συμβάν που ακόμη το νιώθω ,αν και πέρασε καιρός. Πρίν από αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβόντουσαν το αεροπλάνο. . .
Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται είναι για μένα όχι το fsx αλλά το gallery in flight στο μυαλό μας, των μοναδικών εικόνων που βλέπει κανείς από κει ψηλά.

Υ.γ. πες μου ότι παίζεις underground , να τρελαθώ??
Υ.γ, συνεχίζει να με εκπλήσει αυτό το φόρουμ , πού το κόλλησαν Μαιαμι-Ουκρανία??? :lol: