Mηχανικός αεροσκαφών

• Thread starter Thread starter z_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Korolev":3jkozh0m said:
z_pilot, για πες μας τα νέα σου. Πως τα πας μέχρι τώρα? Δυο μαθήματα εχεις ακομα?
Πάντως για τα μαθηματικά μην απογοητεύεσαι γιατί είναι πολλοί αυτοί που δεν γράψανε καλά που σημαίνει ότι οι βάσεις μπορεί να πέσουν. Επίσης προσπάθησε να σκίσεις στην φυσική γιατί έχει αρκετά μεγάλο συντελεστή ως μάθημα.

Καλή επιτυχία!
Ναι τελειώνω :D Έγραψα καλούτσικα έκθεση,πολύ καλά μαθηματικά γενικής,ας μη μιλήσω για κατεύθυνσης :roll: και ένα κατοστάρι ΑΟΔΕ.Ελπίζω για 90 μόρια και πάνω φυσική αλλά είναι και ανάλογα με τα θέματα που θα πέσουν :roll: Με πείραξε που δεν έγραψα μαθηματ κατευθ γιατί ήθελα να γράψω καλά όχι μόνο για τις εξετάσεις αλλά και για μένα επειδή μ'αρέσουν τα μαθηματικά.Μετά τους αεροναυπηγούς θα βάλω μαθηματικό.
Πάντως θα μου πάρει πολύ καιρό το να ξεπεράσω ότι έχασα την απόδειξη και 10 ολόκληρες μονάδες καθώς και των συνεπειών που προκάλεσε στη ψυχολογία μου για το θέμα 4 που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και ήθελε καθαρή σκέψη...

Αν σε αρεσουν μαθηματικα και οχι μονο τοτε ελα στην σεμφε :)

Αλλα σου ευχομαι να περασεις αεροναυπηγους!

Korolev":hdbjeg06 said:
Αν σε αρεσουν μαθηματικα και οχι μονο τοτε ελα στην σεμφε :)

Αλλα σου ευχομαι να περασεις αεροναυπηγους!
Βασικά μ'αρέσουν μόνο τα μαθηματικά.Η φυσική δε μ'αρέσει πολύ.Οπότε μάλλον θα είναι καλύτερα σκέτο μαθηματικό.:wink:

Καλησπέρα.Θέλω να ρωτήσω κάτι:Υπάρχει περίπτωση να μου επιτραπεί αν τηλεφωνήσω στην ΥΠΑ να ζητήσω να επισκεφτώ τον χώρο που στεγάζονται τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο (Μακεδονία) για να παρακολουθήσω τη δουλειά των μηχανικών αεροσκαφών και να δω αν όντως είναι όπως τα φαντάζομαι ή διαφορετικά?Θα ήθελα να συνομιλήσω με κάποιον εκεί και να παρακολουθήσω τη δουλειά τους.Πιστεύω αν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο θα με βοηθούσε πολύ να καταλάβω αν αυτό πραγματικά θέλω να ακολουθήσω ή όχι..

Ίσως είναι προτιμότερο να απευθυνθείς στην Ολυμπιακή, αυτοί είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

sv1xv":1v2scdcv said:
Ίσως είναι προτιμότερο να απευθυνθείς στην Ολυμπιακή, αυτοί είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι.
Γενικά στα γραφεία της Ολυμπιακής ή κάπου συγκεκριμένα?Υπάρχει κάποιο αρμόδιο γραφείο για τέτοια ζητήματα?

Λογικά θα πρέπει να απευθυνθείς στο κλιμάκιο της Ολυμπιακής στο αεροδρόμιο.

sv1xv":mqr667c7 said:
Λογικά θα πρέπει να απευθυνθείς στο κλιμάκιο της Ολυμπιακής στο αεροδρόμιο.
Το τηλ που μπορώ να το βρω?Θα προτιμούσα αν υπήρχει e-mail.Αν τους πάρω τηλ φοβάμαι μη με βρίσουν αν τους πω τι θέλω :roll:

Μηχανικός Αεροπλάνων

Παίδια πολύ καλό το forum σας πάρα πολύ ενδιαφέρον, είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν το τοπικ που άνοιξα είναι στο σωστό χώρο.. θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να ακολούθησει κάποιος μηχανικός αερόπλανων στην Αγγλία.. έχω ακούσει ότι η σχολή που θα επιλεγεί πρέπει να πληρή κάποιες προδιαγραφές για σε δεκτούν οι αεροπορικές εταίρειες η και η κυβέρνηση.. Επίσης ποια μαθήματα πρέπει να επιλεγούν στο σχολείο για να είναι συναφή για να σε δεκτούς στα πανεπιστήμια γι αυτό το κλάδο? οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοήθουσατε.. ευχαριστώ..Απο την εμπειρία σας είναι ένα έπαγγελμα με μέλλον η ένα επάγγελμα που δύσκολα θα βρεις δουλειά στην ελλάδα?

H E.A.B. σχεδιάζει (από τον Ιανουάριο) να αρχίσει μαθήματα που θα οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου Μηχανικού Αεροσκαφών (Β1) με πιστοποίηση 147. Καθώς και πτυχίου Μηχανικού Αεροσκαφών – Ηλεκτρονικών (Β2).
Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 400 διδακτικών ημερών. Μετά την επιτυχή εξέταση και απόκτηση του πτυχίου θα μπορεί να υπάρχει δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στις εγκαταστάσεις της Ε.Α.Β.
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Σχολής της Ε.Α.Β.