Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κοίταξες τα αντίστοιχα ταμπλώ πριν κάνεις την κράτηση;

Η OS (όπως και όλο το LH group (μαζί με τις SN/LX)) δίνουν 0 μίλια στους "φθηνούς" ναύλους.

Η SK προς το παρόν δίνει 100% accrual σε όλους τους ναύλους, οπότε συνιστάται για πίστωση μιλίων στο Μ&Β. Υπάρχουν αναφορές πως η SK σε κάποιες περιπτώσεις δίνει πιο πολλά μίλια στο Μ&Β, παρά στο οικείο της πρόγραμμα (Eurobonus)

jerry":yx2uv6b1 said:
....... Υπάρχουν αναφορές πως η SK σε κάποιες περιπτώσεις δίνει πιο πολλά μίλια στο Μ&Β, παρά στο οικείο της πρόγραμμα (Eurobonus)
Το επιβεβαιώνω και εγώ. Φθηνότερα ναύλα από Aegean και περισσότερα μίλια.

Οι φθηνοί ναύλοι των εταιρειών του LH Group συνήθως δίνουν κάτι ψιλά στο Miles & More μόνο.

Σας ευχαριστώ όλους! Απ'οτι είδα στους πίνακες, στο Miles & Bonus πιστώνονται 600 μίλια ενώ στο Miles & More, 750. :?

Αυτό το site σου λέει ακριβώς πόσα μίλια κερδίζεις με miles&bonus και ταυτόχρονα πόσα σε κάποιο άλλο πρόγραμμα .

Έκανα εξαργύρωση μιλίων για να πάρω ένα εισιτήριο MAD-ATH και μου έβγαλε "Ναύλος Χ".Αυτός ο ναύλος παίρνει μίλια ή επειδή είναι από εξαργύρωση δεν παίρνει τίποτα;

Όχι τα δωρεάν δε δίνουν μίλια

Ο Χ δεν παιρνει ειναι εξαργυρωση.

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις:
1) Ταξίδεψα με Turkish και εβαλα στο τσεκ ιν κανονικά τον αριθμό της aegean miles and bonus. Εχει περάσει μια βδομάδα και έχουν μπει μίλια. Ειναι λογική αυτή η μεγάλη αναμονή (στην Aegean την επομένη της πτήσης μου μπαίνουν).

2) Τα μίλια λήγουν? Αν κατάλαβα καλά τα "αναβάθμισης" σε πάνε σε άλλη βαθμίδα και πρέπει να εχεις κάποια σε συγκεκριμένες περιόδους για να δικαιολογούν silver/gold. Τα "εξαργύρωσης" λήγουν όμως?

Ευχαριστώ πολύ

1. Ναι, μπορεί να καθυστερήσει η πίστωση μιλίων όταν ταξιδεύεις με άλλη εταιρία και δίνει κάρτα άλλης. Εκτός αν ο συγκεκριμένος ναύλος δεν έδινε καθόλου μίλια.
2. Τα μίλια αναβάθμισης λήγουν 1 χρόνο μετά την πίστωσή τους. Τα μίλια εξαργύρωσης δεν λήγουν.