Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δυστυχώς όχι...

Τα κουπόνια θα ανανεωθούν στην επόμενη ανανέωση του silver status

Αγαπητέ mxnk, δυστυχώς σε εμένα δεν έγινε αυτό. Ενώ έγινε ανανέωση για το χρονικό διάστημα νέα κουπόνια δεν ήρθαν ποτέ.

Ανανέωση εννοείς όταν μάζεψες τα 8.000 για τη διατήρηση;

Καλημέρα
Έχω μια κράτηση Μαδρίτη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Έχω και ένα κουπόνι αναβάθμισης από economy σε business. Έχω χρησιμοποιήσει ήδη ένα κουπόνι αναβάθμισης για το κομμάτι Αθήνα - Μαδρίτη (πηγαίνοντας)

Κάλεσα σήμερα για να ρωτήσω αν μπορώ να αναβαθμίσω το κομμάτι Μαδρίτη - Αθήνα και μου είπαν ότι εδώ και μια βδομάδα έχει αλλάξει η διαδικασία και πρέπει να αναβαθμιστεί και το τμήμα Αθήνα Θεσσαλονίκη σε business με χρήση κουπονιού ή πληρωμής, και το ότι έχουν αποσταλλεί e-mail για αυτή την αλλαγή.

Ισχύει; Σας έχει έρθει κάποιο mail;

Εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα. (καθολου περιεργο για αλλη μια φορα)

Καμιά ενημέρωση δεν είχα και εγώ ...

Update

Ξανακάλεσα στην Aegean, τους ειπα ακριβώς τα ίδια που είπα το πρωί και χωρίς να αναφερθεί κάτι για 2 κουπόνια αναβάθμιση και των 2 πτήσεων, με έβαλαν σε λίστα αναμονής για αναβάθμιση σε business.

Ενημέρωση δεν πήρα ούτε εγώ, αλλά ακριβώς το ίδιο αναφέρθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα σε ένα γερμανόφωνο φόρουμ. Δηλ. ότι υπάρχει νέα ρύθμιση σύμφωνα με την οποία δεν είναι πλέον δυνατό να κάνεις αναβάθμιση μόνο σε ένα τμήμα. Και μάλιστα σε περίπτωση που στο ένα τμήμα δεν έχει ούτε καν business class.

Με παρόμοιο αποτέλεσμα (waiting list στο διεθνές τμήμα), αν κι εκεί προφανώς απάντησαν ότι είναι εξαίρεση καλή θέλησης να το κάνουν.
Μήπως υπήρχαν/ υπάρχουν ανάλογα σχέδια για τέτοια αλλαγή, και έγινε κάποια σύγχυση τί και από πότε θα ισχύει;

Αν δεν βλέπω νόημα σε τέτοια ρύθμιση. Σε πολλά δρομολόγια εσωτερικού δεν έχει ούτε καν business class. Δεν φταίει ο επιβάτης εάν δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση γιατί δεν υπάρχει business, γιατί λοιπόν να τον αποκλείσουν από τη αναβάθμιση και στο διεθνές τμήμα;

Νέο update.
Αναβαθμιστηκε το Αθήνα Θεσσαλονίκη :-) και μάλιστα μου άλλαξαν πτήση (ήταν να φύγω στις 22:00 και τώρα έγινε 19:20.
Το Μαδρίτη Αθήνα παραμένει economy και μου είπαν να περιμένω νεότερα μέχρι Κ 2 μέρες πριν την πτήση.

Με τις βαλιτσες δεν έχω βγάλει ακρη. ενώ μου είπαν ότι θεωρείται ολόκληρο το ταξίδι business στην εφαρμογή του κινητού δείχνει 2 βαλίτσες έως 23kg από Μαδρίτη Αθήνα και 0 από Αθήνα Θεσσαλονίκη