Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και για να εχουμε καλο ρωτημα, ποσα μιλια ειναι το SKG-MUC μεσω Ζυρίχης? Μιλαμε για return εισητηριο.

Το SKG-ZRH είναι περίπου 860 και το ZRH - MUC 140, άρα με επιστροφή θα πάρεις περίπου 2000 μίλια

Για booking class (L), όπως είναι το δικό σου,

SKG-ZRH: (862 miles) * 100% = 862
ZRH-MUC: (162 miles) (κάτω από το minimum άρα) = 500
MUC-ZRH:(162 miles) (κάτω από το minimum άρα) = 500
ZRH-SKG: (862 miles) * 100% = 862

Σύνολο: 2724 miles

Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στις πράξεις :)

Σωστά είχα ξεχάσει το minimum 500

Είπα να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με τα μίλια...Οπότε ας απευθυνθώ στους γκουρού! :mrgreen:

Έχω παλιά αποκόμματα και τα μίλια δεν έχουν περαστεί..Όταν λέω παλιά,εννοώ οτι τα έχω πάνω από χρόνο..Μπορώ να τα περάσω ή θεωρείτε οτι έληξαν;;

Τί είναι ακριβώς το "Σύνολο Μιλίων Αναβάθμισης" που μου εμφανίζει όταν βλέπω το λογαριασμό μου;;

Τα μίλια αναβάθμισης είναι αυτά που απαιτούνται για να αναβαθμιστείς σε Gold Member. Για τα μέλη που πήραν την Blue κάρτα με 8.000 χρειάζονται 24.000 για να αναβαθμιστούν. Για τα νεότερα μέλη που την πήραν με 4.000 μίλια χρειάζονται 20.000 μίλια αναβάθμισης.

Για το πόσο πριν μπορούν να σου περάσουν μίλια δεν το γνωρίζω. Η ΟΑ δέχεται μόνο 3 μηνών πίσω.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Τα μίλια αναβάθμισης είναι αυτά που απαιτούνται για να αναβαθμιστείς σε Gold Member

Στο λογαριασμό μου έχω 6500 μίλια. Μου λέει Σύνολο Μιλίων Αναβάθμισης 2400 μίλια. Μήπως πριν δεν το είπα σωστά και το Σύνολο Μιλίων Αναβάθμισηςείναι κάτι άλλο;; Γιατί δεν νομίζω να γίνω από τώρα Gold Member.

Κάτι ακόμα..Τα μίλια που μου λέει οτι θα λήξουν σε λίγο καιρό..Τα χάνω τελείως;; Aν ναι,πώς μπορώ να τα "σώσω";;

Eυχαριστώ και πάλι και sorry αν γίνομαι λίγο κουραστικός. :D

Έχεις 6500 μίλια που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εισητήρια κλπ. Ορισμένα από αυτά όμως μπορεί να είναι από διαγωνισμούς, bonus κλπ και δεν προσμετρόνται ως μίλια ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ. Για να αναβαθμιστείς σε Gold status πρέπει να μαζέψεις 20000 μιλια ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ακόμα και αν τα "κανονικά" μίλια σου είναι... εκατομύρια :D Με λίγα λόγια, όταν κάνεις ένα ταξίδι με saver κατηγορία ναύλου για εξωτερικό παίρνεις 500 μίλια για εξαργύρωση και 500 για αναβάθμιση. Είναι εντελώς ξεχωριστά. Μπορεί κάποια περίοδο να έχει bonus διπλάσια μίλια εξαργύρωσης (ή όπως τα λένε τέλος πάντων). Σε αυτή την περίπτωση θα πάρεις 1000 μίλια προς εξαργύρωση και 500 προς αναβάθμιση. Τα μίλια αναβάθμισης αν δεν κάνω λάθος, επίσης, είναι αυτά που λήγουν, ενώ τα άλλα όχι.

Ωραίος! Το έπιασα! :great:

Και ένα τελευταίο..Έχω μπλέ κάρτα..Πόσα μίλια πρέπει να συγκεντρώσω και μέσα σε πόσο χρόνο,για να μην χάσω τα μίλια αναβάθμισης;; (π.χ. 1000 μίλια σε ένα χρόνο;;)