Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προσπαθώ και εγώ να κάνω log in στο M&B account μου εδώ και 5 μέρες και δεν μπορώ...Πάλι αναβάθμιση κάνουν;
Άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

dont worry και μενα μια απο τα ιδια....

Κάνεις log in όμως; βλέπεις κανονικά τα μίλια σου;

Μολις κάνεις log in, πας δεξια στο πινακακι "O Λογαριασμός μου" και βλέπεις αναλυτικα τα μίλια σου !!!

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω log in. Μου βγάζει 'Μη έγκυρα στοιχεία μέλους'. Ζήτησα να μου σταλεί και νέο PIN στο mail μου (μπας και είχα κάνει λάθος με το παλιό) αλλά ούτε με το καινούργιο μπορώ να μπω. Μέχρι πριν 10 μέρες που είχα δοκιμάσει έμπαινα κανονικά. Ρωτάω για να ξέρω αν είμαι ο μόνος με το συγκεκριμένο πρόβλημα (αν και όπως είδα πιο πάνω και άλλος φίλος έχει το ίδιο θέμα) για να τους πάρω τηλέφωνο.

Συγνώμη παράλειψή μου, ναι μπορώ να κάνω κανονικά log in και να δω τα μίλια μου. Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο λογαριασμός σου και καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εταιρία. :?

Όλα OK τώρα...τους πήρα τηλέφωνο και το έφτιαξαν...ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.

Γνωρίζει κανείς αν τα delay letters έχουν περιορισμό στις θέσεις ανά πτήση;
Είμαστε μια παρέα 3 ατόμων και έχουμε delay letter από την ίδια πτήση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τα 3 στην ίδια να πάμε κάπου τώρα ή θα μας κάνουν νερά;
Έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία;

Helloo guys.. γρηγορη ερωτηση...μετα απο πόσες μέρες μπαίνουν τα μιλια στον λογαρισμο μου οταν ταξιδευουμε με αλλη αεροπορικη εταιρια απο την Aegean? για παραδειγμα την Swiss. :)