Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα μίλια σου θα πιστωθούν κανονικά απ όπου και να κλείσεις το εισιτήριο, μη το φοβάσαι καθόλου. (Απλά καλού κακού δώσε τον αριθμό και στο checkin).

Με τις κάρτες bonus, ότι και να πληρώσεις παίρνεις πόντους/μίλια. Ακόμη και με ΔΟΥ (το έκανε πριν λίγες εβδομάδες κι εγώ).

Με τις κάρτες bonus, ότι και να πληρώσεις παίρνεις πόντους/μίλια. Ακόμη και με ΔΟΥ (το έκανε πριν λίγες εβδομάδες κι εγώ).
καλησπέρα
Αν πάρω απο το viva 1 προς 4 τότε μια χαρά , όσο για την εφορία που λές να υποθέσω οτι θα πάρω τα bonus μόνο αν χτυπήσω την κάρτα οπώτε το ερώτημα είναι έχουν οι Δου μηχανάκι bonus , έχει κάποια διαδικασία, θα πάω και θα με κοιτάνε με μισό μάτι κτλ ?

και κάτι πολυ σημαντικό μιας που το θέσαμε το θέμα ,εγώ είμαι μισθωτος με 10.000 περίπου αν πληρώνω τις πάγιες εισφορές της επιχειρησης του πατέρα μου , θα έχω κάποιο πρόβλημα με την εφορία στο τέλος του χρόνου μη μπορώντας να αποδείξω οτι τις πληρωμές τις έκανα για λογαριασμου του πατέρα μου ?

4 μιλια για καθε ευρω παιρνεις μονο απο το site της Aegean οχι απο τριτους.

Επειδή εχω μπερδευτεί..Εχω καρτες και miles and more και miles and bonus, και οι 2 μπλε..Μεχουν αναβαθμίσει σε Silver Status στην Α3 αλλά κάρτα silver δεν υπάρχει..Δλδ τωρα είμαι silver μέλος της Star Alliance και στην Α3 και στην LH/OS etc..ή μόνο στην Α3? και αφού τα μίλια πιστώνονται στη μία πως εγινα silver της *Α? :with:

Όλα τα μπλέ μέλη του Miles & Bonus της Aegean θεωρούνται silver στη Star Alliance. Που μπερδεύτηκες;

black_sheep":3isj580a said:
Αν πάρω απο το viva 1 προς 4 τότε μια χαρά , όσο για την εφορία που λές να υποθέσω οτι θα πάρω τα bonus μόνο αν χτυπήσω την κάρτα οπώτε το ερώτημα είναι έχουν οι Δου μηχανάκι bonus , έχει κάποια διαδικασία, θα πάω και θα με κοιτάνε με μισό μάτι κτλ ?

Επειδή η συναλλαγή σου είναι με τη βίβα και όχι με την Aegean, θα πάρεις 1προς1 και όχι 1προς4.
Δεν έχει σημασία τι μηχανάκι έχει η ΔΟΥ, όποια τράπεζα και να χρησιμοποιεί θα πάρεις το 1προς1. (Μη ρωτήσεις αν έχουν μηχανάκι bonus, θα γελάσουν)

black_sheep":3isj580a said:
και κάτι πολυ σημαντικό μιας που το θέσαμε το θέμα ,εγώ είμαι μισθωτος με 10.000 περίπου αν πληρώνω τις πάγιες εισφορές της επιχειρησης του πατέρα μου , θα έχω κάποιο πρόβλημα με την εφορία στο τέλος του χρόνου μη μπορώντας να αποδείξω οτι τις πληρωμές τις έκανα για λογαριασμου του πατέρα μου ?

Μέχρι σήμερα δεν γίνεται τέτοιος έλεγχος εξ όσων γνωρίζω, αλλά τον διαφημίζουν πολύ τελευταία οπότε μάλλον θα ξεκινήσει.

Τα μηχανάκια POS στις ΔΟΥ καταργούνται στις 30/06/2013. Όσοι σχεδιάζετε να εξοφλήσετε τις οφειλές σας με την Aegean Miles&Bonus, έχετε διορία μέχρι εκείνη την ημερομηνία. Μόνο, προσέξτε, διότι οι κινήσεις των πιστωτικών καρτών -ίσως- χρησιμοποιηθούν ως τεκμήρια στο μέλλον και στο ηλίθιο κράτος που ζούμε, δεν είναι αυτονόητο ότι η εξόφληση χρεών προς το Δημόσιο με κάρτα, ΔΕΝ αποτελεί δαπάνη για αγορά καταναλωτικών αγαθών...

Σοβαρά;! Ένα καλό είχαν και στην εφορία και το καταργούν;! Μα τόσο καιρό δεν έλεγαν ότι οι μεγάλες συναλλαγές θα γίνονται μόνο με κάρτα; (Μαζεύοντας και μίλια!)

Ναι, θα τεθεί σε εφαρμογή μία απόφαση του ΥΠ.ΟΙΚ., βάσει της οποίας καταργούνται οι συναλλαγές μέσω ταμείων στις Δ.Ο.Υ. και ανατίθενται αποκλειστικά στις τράπεζες.

Ο ναύλος "S" σε διεθνείς πτήσεις της Lufthansa δίνει 500 μίλια στην Miles & Bonus.
Ο ναύλος "S" σε διεθνείς πτήσεις της Aegean δίνει 1000 μίλια στην Miles & Bonus.
Όταν έχει αγοραστεί εισιτήριο (S) με κωδικό A3 (390XXXXXXXXX) και η πτήση είναι της Lufthansa (MUC-ATH) πόσα μίλια παίρνει ο κάτοχος της Miles & Bonus;