Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάρε τηλέφωνο ίσως σε βοηθήσουν πιο γρήγορα

Για την ιστορία / στατιστικά πάντως, χθες το απόγευμα στο lounge της Α3 στην Θεσσαλονίκη είμασταν πάνω απο 35 άτομα, δύσκολα να υπήρχαν πάνω απο 5 θέσεις άδειες, και όλοι φύγαμε για Αθήνα, καθώς με την επιβίβασή μας δεν έμεινε κανείς πίσω. Στην ίδια πτήση, η business ήταν οι σειρές 1 & 2, άρα 8 θέσεις. Τώρα ίσως δικαιολογείται το "ξεσκαρτάρισμα" που θέλει να κάνει η εταιρεία με την ετήσια ανανέωση για κάθε κατηγορία μέλους.

Στην 541 ήσουν κι εσύ;
:)

'Οχι...και η 541 έτσι ήταν...;;;

Παιδια μια βοηθεια. Εχω πολλα ταξιδια με εταιριες star αλλα δεν μπορω να βρω στο miles and bonus πως να τα πιστωσω.μπορει να βοηθησει κανεις?ευχαριστω

Ακόμα δεν είναι δυνατή η πίστωση μιλιων από Star Alliance μέσω της ιστοσελίδας. Καλύτερα να δοκιμάσεις τηλεφωνικά

Ευχαριστω πολυ φιλε. οντως για τις αλλες εταιριες της σταρ αλαιαντς πρεπει να γινει τηλεφωνικα. κατι τελευταιο αμα γνωριζει κανεις. μπορω να βαλω μιλια απο ταξιδια της συντροφου μου και του παιδιου μου στον δικο μου λογαριασμο ή πρεπει υποχρεωτικα να κανουν οι ιδιοι και να τα παρουν? ευχαριστω!!

Αν έχεις χρυσή ή ασημένια κάρτα μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό together για 5 λογαριασμούς. Προϋπόθεση είναι να έχουν και οι άλλοι λογαριασμό και να περνάει ο καθε ένας τα μίλια του στο δικό του λογαριασμό.

Ξέρει κανείς αν λήγει το gold status ας πουμε στις 31/12/2015 και συγκεντρώσεις τα 12000 μίλια που χρειάζονται τον απρίλιο του 2015 τότε η ανανέωση του ενώς χρόνου γίνεται μέχρι τον επόμενο απρίλιο οπου και συμπλήρωσες τα 12000 απαιτούμενα μίλια ή μέχρι τις 31/12/2016?? και μετα εως πότε θα πρέπει να συγκεντρώσεις τα επόμενα 12000 μίλια που χρειάζονται? Λόγικά πρέπει να το πηγαίνουν σύμφωνα με την παλιά λογική του πότε πήρες τα μίλια και αυτά ισχύουν για ένα έτος.. και θα πρέπει την ημερομινία που λήγει η κάρτα να έχεις διαθέσημα 12000 μίλια. Το έχει ψάξει κανείς?

Την ίδια απορία είχα κι εγώ αλλά δε μπόρεσα να βρω απάντηση. Θα μάθουμε σύντομα.