Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έχουμε μήπως καμία φωτογραφία;
 
Η φωτογραφία προέρχεται από e-mail που έστειλε η εμπορική διεύθυνση της A3 στους συνεργάτες της.
 

Attachments

  • im1.jpg
    im1.jpg
    19,5 KB · Προβολές: 1.371
Απο το e-mail που μολις ελαβα: Σημαντική ενημέρωση για αντικατάσταση καρτών

Αγαπητό Μέλος Miles&Bonus,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 30 Ιουνίου 2010 ολοκληρώνεται η διαδικασία ένταξης της Aegean Airlines στο δίκτυο της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας παγκοσμίως με 27 συμβεβλημένους αερομεταφορείς. Η ένταξη της Aegean Airlines στη Star Alliance αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δέσμευσης της εταιρείας μας να παρέχει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, μετατρέποντας κάθε ταξίδι σας σε μία μοναδική εμπειρία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει της νέας εποχής στην οποία εισέρχεται η εταιρεία μας, το πρόγραμμα Miles&Bonus ανανεώνεται, αλλάζει «πρόσωπο» και προϊοντική ταυτότητα. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και εκτυπώστε τη νέα σας κάρτα που φέρει πια το λογότυπο της Star Alliance στην κάτω δεξιά γωνία της κάρτας, διακριτικό που θα διευκολύνει την αναγνώρισή σας από όλες τις αεροπορικές εταιρείες – μέλη της συμμαχίας. Παρακαλούμε, σημειώστε ότι από τις 30 Ιουνίου 2010, καλείστε να χρησιμοποιείτε τη νέα εκτυπωμένη κάρτα και να αποσύρετε την παλαιά, η οποία πλέον δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Μπείτε ηλεκτρονικά στον Miles&Bonus λογαριασμό σας (http://el.aegeanair.com/MilesAndBonus/home.aspx) εισάγοντας τον Αριθμό Λογαριασμού και Κωδικό Πρόσβασης στα ανάλογα πεδία.
Επιλέξτε «Εκτύπωση Κάρτας» από τη λίστα που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
Εκτυπώστε την κάρτα σας, πατώντας το κουμπί «Print».
Με την ένταξή μας στη Star Alliance επισφραγίζουμε μία δυναμική πορεία 11 ετών με επίκεντρο όλους εσάς, τους πελάτες και μέλη μας και συνεχίζουμε, σταθερά και με όραμα, τη συνεχή προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και προτίμησή σας.
Με εκτίμηση,

Ηλίας Μανδρούκας
eCommerce & Loyalty Manager
Aegean Airlines
 
Σήμερα είδα τις καινούργιες κάρτς που έλαβαν κάποιοι φίλοι. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το σηνατάκι star alliance. Οι χρυσές κάρτες στέλνοντε σε χάρτινο σκληρό κουτί τύπου κοσμηματοθήκης που μέσα περιλαμβάνει την χρυσή κάρτα με ανάγλυφα τα στοιχεία του κατόχου και τον αριθμό, μία κάρτα για την βαλίτσα με συρμάτινο δέσιμο και ένα βιβλιαράκι για το πρόγραμμα. Από το μέγεθος του ξουτιού περίμενα να έχει και άλλα καλούδια, αλλά άνθρακας.
 
red_fly9":srj3cm5t said:
Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και εκτυπώστε τη νέα σας κάρτα που φέρει πια το λογότυπο της Star Alliance στην κάτω δεξιά γωνία της κάρτας, διακριτικό που θα διευκολύνει την αναγνώρισή σας από όλες τις αεροπορικές εταιρείες – μέλη της συμμαχίας. Παρακαλούμε, σημειώστε ότι από τις 30 Ιουνίου 2010, καλείστε να χρησιμοποιείτε τη νέα εκτυπωμένη κάρτα και να αποσύρετε την παλαιά, η οποία πλέον δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Δεν διευκρινίζει όμως αν θα σταλλούν σε όλους οι κανονικές κάρτες. 'Έτσι όπως το διατυπώνει, σου δίνει την εντύπωση ότι θα μείνεις με την εκτυπωμένη κάρτα! :oops:
 
Επιπλέον δε, μάλλον έχουν μπλέξει λίγο τα μπούτια τους με την αλλαγή των καρτών τώρα, γιατί από τον Μάρτιο έχω ζητήσει να μου αντικαταστήσουν την παλιά μου κάρτα που χάθηκε όταν μου έκλεψαν το πορτοφόλι μου και δεν έχουν στείλει τίποτα απολύτως. Υπέθετα πως απλώς δεν έστελναν μια και θα έστελναν σε λίγο καιρό τις καινούριες, αλλά και πάλι τίποτα. Άντε να δούμε... Πάντως καμία σχέση, πολύ πιο όμορφες οι καινούριες και.... πολύ Μiles and More :mrgreen:
 
Στην ανακοίνωση που έχουν στο site λέει ότι θα αντικατασταθούν από αρχές Μαϊου όλες οι μπλε και οι χρυσές κάρτες. Προφανώς δεν προλαβαίνουν να τις στείλουν όλες και έστειλαν αυτό το e-mail.

http://el.aegeanair.com/milesandbonus/newsdetails.aspx?neo=757&codes=newsmnb

Δεν μας έχουν πει τι μίλια θα κερδίζουμε από πτήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της Star Allance.

Εγώ πάλι γιατί δε βλέπω την επιλογή για εκτύπωση της νέας κάρτας; :?
 
Βγήκε από χθες το πινακάκι εξαργύρωσης,αλλά ακόμη οι υπάλληλοι δεν έχουν ενημερωθεί για πολλά...
http://el.aegeanair.com/MilesAndBonus/C ... e=nolimits
Π.χ. τηλεφωνικώς μου είπαν ότι το πινακάκι αναφέρεται μόνο σε απ'ευθείας πτήσεις...Ομολογώ ότι πρωτοτυπούν! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν απ'ευθείας Ευρώπη--->Ωκεανία ή Βόρεια Αφρική---> Χαβάη ... :)
Υπομονή 1-2 μέρες!
 
Δεν διευκρινίζει όμως αν είναι one-way ή return στον πίνακα για τη Star Alliance. Υποθέτω πως είναι για return ticket.
 
Top