Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σε ευχαριστώ "jerry"!!!
Στις 11 Νοεμβρίου που άνοιξα νεο λογαριασμό του αδερφού μου, γιατι ειχε ληξει και του εκανα προσφατα & την μεταφορά, τα 1000 μίλια επιβράβευσης μπηκαν, δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κατι απο τότε...
 
Ναι, στις 24/11 ξεκίνησε το νέο miles+bonus (στις 11/11 δεν είχε ξεκινήσει).
 
Λίγο κουλουβάχατα τα έχει κανει η εφαρμογή τους..
Το πρωι υπήρχε θεμα γιατι στο ενα προγραμμα ήμουν Antonis, στο άλλο Antonios και δεν μπορούσε το προγραμμα να με αναγνωρίσει, αλλά τέλος πάντων αυτό λύθηκε με ένα τηλεφώνημα στο call center. Το πρόβλημα τωρα ειναι οτι -ως silver μέλος- προσπαθώ να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό Together. Τσεκάρω το κουτάκι αποδοχής όρων, πατάω "Δημιουργία" και βγάζει σφάλμα: ": ****Your email is empty,please enter your email and then try again.". Μα, στην σελίδα δημιουργίας δεν υπάρχει φόρμα / πεδίο για να συμπληρώσεις email αλλα και στην διαχείριση προσωπικών πληροφοριών το email μου ειναι κατοχυρωμένο και δυο φορές μάλιστα (με την επαλήθευση)!
Επίσης η εφαρμογή ανεύρεσης μιλίων απο πτήση δεν λειτουργεί (ούτε στο call center εχουν πρόσβαση απο οτι μου είπαν) και τουλάχιστον στην δική μου περιπτωση, που είχα ταξιδέψει την περασμένη Τριτη, με δηλωμένη κάρτα και στην κράτηση και στο check in, τα μίλια δεν περάστηκαν.
 
Βλέπει κανένας την επιλογή ανεύρεσης μιλίων από πτήση ή εγώ δεν βλέπω καλά;
 
Δεν είναι ενεργή ακόμα η ανεύρεση μιλίων από πτήση. Φυσιολογικά θα ενεργοποιηθεί μέσα στη βδομάδα.
 
Οκ το είδα κ αυτό.Μπήκα με τα δικά μου στοιχεία κ με έβγαλε σε λογαριασμό άλλου....χαχαχαχα
Επειδή δε μπορώ να πιάσω γραμμή.Αν κάνω εξαργύρωση την ημέρα που θέλω αλλά σε άλλη ώρα επειδή δεν έχει την ώρα που θέλω κ μετά κάνω αλλαγή θα πληρώσω μόνο το 20αρι?
 
@kostasbro: Ναι, έχεις penalty 20 ευρώ και το μεταφέρεις είτε σε άλλη ημερομηνία (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα), είτε μπορείς να το ακυρώσεις και να σου επιστραφούν τα μίλια.

Αυτό με τα ονόματα έχει συμβεί και σε άλλους!

Γενικά νομίζω πως πρόκειται για εκπληκτικό παράδειγμα αποτυχίας του τμήματος ΙΤ να μεταφέρει το πρόγραμμα επιτυχώς. Η ιστοσελίδα που βγήκε στον αέρα (αλήθεια έχει περάσει ή ακόμα την alpha φάση;) είχε πολύ μικρό μέρος της αναμενόμενης λειτουργικότητας και προχωράμε με αργούς ρυθμούς στην ένταξη των υπολοίπων λειτουργιών. Και μιλάμε για λειτουργίες που ήδη δούλευαν, ούτε καν για νέα features! Καταλαβαίνω το δύσκολο της μεταφοράς, αλλά ΟΚ, αφενός υπήρχε διαθέσιμος χρόνος, αφετέρου ας μην ανέβαινε η ιστοσελίδα μετά από 3 μέρες down μόνο.
 
Στην ακύρωση παίρνεις πίσω τα μισά μίλια ή είναι ιδέα μου?
 
Είναι ιδέα σου. Δες όροι προγράμματος, Κεφάλαιο 5, εξαργύρωση, παράγραφος 10:

Πολιτική Ακύρωσης Εισιτηρίων Εξαργύρωσης: Όταν η κράτηση / έκδοση έχει πραγματοποιηθεί και έχει ζητηθεί η ακύρωσή της έως και τριάντα (30) λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης, τα μίλια θα επιστρέφονται στο ακέραιο στο λογαριασμό του μέλους, ενώ για την ακύρωση το μέλος θα επιβαρύνεται με 20 Ευρώ ακυρωτικά ανά εισιτήριο.
 
Νομίζω οτι έγινε η πατάτα.Εκλεισα σε άλλη ώρα αλλά δε με αφήνει να κάνω αλλαγή τώρα
 
Top