Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τα award εισιτήρια αλλάζουν μόνο μέσω του τηλ. κέντρου
 
Κ σε χρεώνει κ 20 για την αλλαγή και τέλος για την εξυπηρέτηση...Αντε να πιάσεις γραμμή
 
τέλος εξυπηρέτησης δεν υπάρχει (μόνο τα 20 ευρώ της αλλαγής δηλαδή), διότι από τη στιγμή που δεν παρέχεται η δυνατότητα online δε θα μπορούσαν να το χρεώνουν.
 
Έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς μιλίων από το πρόγραμμα Travelair στο Miles+Bonus.
Μόλις ολοκλήρωσα την μεταφορά των μιλίων μου από την ΟΑ στην Α3. Τι καλά θα ήταν να μπορούσες να κάνεις το ίδιο και από το miles+more.
Η διαδικασία ξεκινά από
https://www.olympicair.com/en/Travelair/Dashboard
 
Προσοχή, όπως το βλέπω με το καινούργιο σύστημα η Α3 και στα Awards προσφέρει Economy Go light και Flex (και Business). Αν και δεν βρίσκω πουθενά τους όρους και τις τιμές για αλλαγές / ακυρώσεις των διάφορων κατηγοριών. Υποθέτω όμως ότι στα Go light θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί ή υψηλότερες χρεώσεις.

Και συνεχίζει αυτό το Segment oriented σύστημα. Έψαξα για Βρυξέλλες – Θεσσαλονίκη, και Τετάρτη καλοκαίρι όταν έχει απευθείας πτήση, θέλει πολύ λιγότερα μίλια από τις άλλες μέρες που πρέπει να πετάς BRU-ATH-SKG. Δηλαδή, πρώτο μας αναγκάζει να πετάμε μέσω Αθήνας (μη προσφέροντας απευθείας πτήσεις), και επιπλέον θέλει και σχεδόν διπλάσια μίλια :rant: Μένει βέβαια η δυνατότητα των Star Alliance Awards... Μόνο που δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική :wall:
 
Αν δεν κάνω λάθος, η χρέωση για αλλαγή σε award ticket είναι €20 ανεξάρτητα με το αν αυτό ήταν GoLight ή Flex.
 
Και πού είναι τότε η διαφορά GoLight – Flex Award, μόνο στη βαλίτσα; Ή και στη δυνατότητα ακύρωσης (που τη θεωρώ πιο σημαντική από τη δυνατότητα αλλαγής, αφού αλλαγή συχνά δεν γίνεται λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας Awards, εποχιακών δρομολόγιων κπλ.).
 
Λοιπόν για να μην την πατήσετε κ εσείς όπως κ εγώ.Εβγαλα με μίλια εισητηρία με τη προοπτική οτι θα πάρω να αλλάξω την ώρα επειδή δε με βόλευε.Οπως γράφει κ στους όρους αλλά δε διευκρινίζει πληρώνεις 20ευρώ αλλά θα πρέπει να υπάρχει κ αντίστοιχο εισητήριο από μίλια.Στους όρους λέει αλλαγή με 20 ευρώ απο το τηλ κέντρο.Η κοπέλα μου είπε οτι κάνω λάθος κ της διάβασα τους όρους.Μου είπε όντως δε το γραφεί εκεί αλλά κάπου το γράφει.
 
Σε αυτή την περίπτωση είσαι εσύ φάουλ, διότι δεν καταλαβαίνω γιατί θεώρησες πως θα κλείσεις ένα award εισιτήριο όποτε θες (π.χ. Σαντορίνη->Αθήνα, Τρίτη, Φεβρουάριο) και μετά θα το αλλάξεις για όποτε σε βολεύει (π.χ. Κυριακή βράδυ, Σαντορίνη->Αθήνα, Αύγουστο). Επειδή είναι τόσο καλοί και ευγενικοί ή επειδή οι όροι του προγράμματος ενδεχομένως να είναι ασαφείς (και σε αυτό αλλά και σε άλλη σημεία);
 
Μόνο ώρα ήθελα να αλλάξω...
 
Top