Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εσύ ο ίδιος έδωσες το λινκ με τουσ συγκεκριμένους όρους....Κ η κοπέλα περίμενε να το γράφει αλλά την πάτησε όταν το διάβασε κ η ίδια
 
Μα όταν αρχικά δεν μπορείς να κλείσεις μια πτήση ως Award, σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.... Αυτό λογικό είναι, και χωρίς να διαβάσω τους όρους.
 
Σε αυτά δεν υπάρχουν λογικά αλλιώς δε θα έπρεπε να υπάρχουν συνέχεια τουτάκια για να κάνεις τικ με τους όρους...
Ετσι να κάνουν ειδικά στα χανιά κ καλά θα πάνε
 
Εάν δεν σου φαίνεται λογικό, γράφεται και στους όρους

4.Η εξαργύρωση Μιλίων με Εισιτήρια υπόκειται στη διαθεσιμότητα των θέσεων. Η Aegean δύναται να περιορίσει ή να αποκλείσει τη διαθεσιμότητα των ανταλλάξιμων με Μίλια θέσεων για συγκεκριμένη πτήση ή/και ανά περιόδους, ή/και ανά προορισμούς. Η γενική διαθεσιμότητα θέσεων προς πώληση δεν συνεπάγεται απαραίτητα δυνατότητα παροχής δωρεάν Εισιτηρίου που προκύπτει από εξαργύρωση Μιλίων σύμφωνα με το Πρόγραμμα.
 
Κεφάλαιο 5 εκεί που λέει εξαργύρωση μιλίων σε πτήση Aegean/Olympic παράγραφος 9.
 
Αυτό που λες εσυ κ έχεις δίκιο είναι άλλη παράγραφος. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα ακολουθεί κ τις άλλες; Κ τότε πια η λογική όταν διαλέγεις το εισητηριο να σου λέει απο πάνω για αλλαγή 20 ευρώ κ άλλες πληροφ του ναύλου
 
kostasbro,

Η Ulrike σου παρέθεσε στοιχεία, ότι η γενική διαθεσιμότητα δεν αποτελεί ένδειξη, ότι υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια για μία πτήση. Όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το αποδεχθείς, κάνε την καρδιά σου πέτρα και αποδέξου ότι λόγω αγνοίας έκανες ένα λάθος. Μην προσπαθείς να παρουσιάσεις τη νύχτα για μέρα.

Εξαργυρώσεις μιλίων Miles+Bonus, Star Alliance, εξαργυρώσεις πόντων προγράμματος Alpha Bank Bonus και free εισιτήρια από επιστολές goodwill policy (π.χ. καθυστερήσεις), γίνονται μόνο εφ' όσον υπάρχει διαθεσιμότητα στην κατηγορία "X" για την οικονομική, ενός availability display μιας πτήσης.
 
Η δυνατότητα για αναβάθμιση με κουπόνια σε business class είναι διαθέσιμη πλέον. Κάντε login στο miles+bonus account σας, βρείτε τα κουπόνια σας, και πάρτε ένα τηλέφωνο την aegean. Όλοι οι ναύλοι αναβαθμίζονται(αναβάθμισα P-class ATH-LHR). Ένα μεγάλο μπράβο στην aegean, γιατί τόσα χρόνια δεν έβλεπα κάποια επιπλέον παροχή στα gold members όπως κάνουν άλλα FF προγράμματα.
 
Είναι καλό πως όλοι οι ναύλοι αναβαθμίζονται (golight/flex) αλλά μόνον εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε award business (I-class).
 
jerry":o2lm5rkv said:
Είναι καλό πως όλοι οι ναύλοι αναβαθμίζονται (golight/flex) αλλά μόνον εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε award business (I-class).

Που - εκτός από την περιορισμένη δυνατότητα για Upgrade - μάλλον σημαίνει ότι με τα 1 ή 2 Ι ανά πτήση σύντομα σχεδόν δεν θα υπάρχουν πια διαθέσιμες Business Awards (επίσης Ι), ούτε για τα μέλη του Μ&Β, ούτε για τα μέλη άλλων προγραμμάτων Star Alliance…
 
Top