Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχει αλλάξει κάτι με τις αποσκευες στις αναβαθμίσεις που γίνονται με την χρήση των κουπονιών;
Σήμερα έκανα μια αναβάθμιση σε business απο ναυλονflex, και μου εμφανίζει 1 αποσκευση έως 32 κιλά, ενώ παλαιότερα μου έβγαζε 2 ως business και 1 ως gold.

Κανονικά ισχύει οτι για την business. Κάποιο θέμα έχει το σύστημα τους και πχ στο boarding pass σου εμφανίζει ακόμα flex ακομα και στο checkin σε counter. Μου το είχαν πει. Κάτι παρόμοιο θα συμβαινει και με τις βαλίτσες.

Τα μέλη gold miles & bonus πλέον μπορούν να έχουν συνοδό στο lounge άτομο που πετάει στην ίδια πτήση με το χρυσό μέλος, σύμφωνα με αλλαγή πολιτικής της Star Alliance.

Μου έκανε εντύπωση το ότι η A3 έλεγε στο boarding pass Terminal 1 για Αθήνα στο FCO και το lounge ήταν Terminal 3. Τελικά το lounge ήταν σχεδόν πάνω από το gate (A3). Εκτός και αν δεν το καταλαβα ότι έφτασα στο Terminal 3.

Τα terminal στο FCO υπάρχουν μόνο για να ξεχωρίζουν τα checkin. Τα gates μετά είναι περίπου όλα μαζί.

Όντως, αν το gate είναι D** τότε είναι κάτω από το lounge. Η A3 στην Ρώμη συνήθως χρησιμοποιεί φυσούνα στα D** και σπανίως με λεωφορείο από τα C** παραδίπλα.

Άλλα lounge Star Alliance στο terminal 2D (από όπου και πετάει η Aegean) εκτός από το Sheltair υπάρχουν;

Τα terminal στο FCO υπάρχουν μόνο για να ξεχωρίζουν τα checkin. Τα gates μετά είναι περίπου όλα μαζί.
Παντως απ τον έλεγχο του T1 μέχρι το star alliance και το gate ήταν πολύ λιγότερο από το να πας από το Τ1 στην έξοδο του Τ3 όταν φτάνεις. Πρέπει να περπατάς ένα 10λεπτο. Μια άλλη φορά με ITA σε άφηνε πολύ κοντά στην έξοδο του Τ3.

Άλλα lounge Star Alliance στο terminal 2D (από όπου και πετάει η Aegean) εκτός από το Sheltair υπάρχουν;
Δυστυχώς όχι γιατί δεν αξίζει και πολλά το συγκεκριμένο.

Στην Στουτγκάρδη υπάρχει lounge που να το χρησιμοποιεί η Aegean; Από όσο έψαξα της Lufthansa εμφανίζονται κλειστά.