Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Είχα ζητήσει αναβάθμιση, με έβαλαν σε αναμονή, τελικά επειδή περνούσαν οι μέρες ακύρωσα την αναμονή και αγόρασα κανονικά επιπλέον αποσκευή και θέση. Η ακύρωση της αναμονής έγινε μια εβδομάδα πριν την πτήση.
Κάνω check-in κανονικά ως economy και στην επιβίβαση χτύπησε το γνωστό καμπανάκι και με έστειλαν business.
Τονίζω το οτι δεν ήμουν καν στην λίστα αναμονής.
Μου επέστρεψαν όλα τα χρήματα που έδωσα για την αναβάθμιση του αρχικού εισιτηρίου σε αποσκευή και θέση.
 
Καλό! Ναι αν δεν χρεώσεις κάτι τελικά και συμβεί αυτό θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη!

Θυμήθηκα μια φορά για Κεφαλονιά (άσχετο με business) που μάλλον λόγω κόσμου στην επιστροφή το γύρισαν σε airbus και μου ζήτησαν στην πύλη να καθίσω έξοδο κινδύνου, που η συγκεκριμένη είχε άπειρο χώρο για τα πόδια. Βέβαια είχα ξοδέψει μιλια για front στο ATR αλλά οκ ήταν πολύ καλύτερη θέση μετά.
 
Το lounge Hall A του Μπορντό είναι free για Aegean business. Είχα διαβάσει ότι πληρώνεις 30 ευρώ. Επίσης είναι άδειο. Βέβαια δεν έχει παρά πολλά πράγματα. πχ κρασί.
Edit: έχει 3-4 ποτά
 
Last edited:
20220616_115347.jpg20220616_112426.jpg20220616_113252.jpg20220616_115742.jpg20220616_113256.jpg
Μερικές φώτος από το A Hall lounge του BOD. Και η αποβίβαση της Α3
 
Ποίος είναι ο διαχειριστής του lounge?
Φαντάζομαι το πήραν πακέτο με το ground handling στον σταθμό
 
Απ ότι είδα στο. Star alliance είναι contract. Ρώτησα αν έχουμε access με το boarding pass μπήκαμε. Ειχε max 2 άτομα
 
WoW, θα πάω τον Αύγουστο με Luxair η Airfrance, οπότε θα το δοκιμάσω λογικά
 
Καλησπέρα μετά από πολλά χρόνια! :)

Ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος: ταξιδεύω με κωδικό πτήσης LH (LH4357), fare J. Η πτήση είναι operated by Eurowings Discover. Δεδομένου ότι ο κωδικός πτήσης είναι LH, τα αντίστοιχα μίλια πιστώνονται ή όχι; Κανονικά η συγκεκριμένη πτήση με LH σε J δίνει περίπου 8,000 μίλια, αλλά δεν ξέρω αν το codeshare σημαίνει ότι δε θα περαστεί τίποτα.

Δυστυχώς το τηλεφωνικό κέντρο απάντησε "αν δεν είναι πτήση της LH δε θα περαστεί τίποτα μάλλον, αλλα θα δείτε μετά την πτήση" - όχι και πολύ βοηθητικό όταν θέλω να αποφασίσω αν είναι καλύτερα να πάρω LH ή QR...

Thank you!
 
Η πτήση είναι Eurowings Discover (prime carrier + operating carrier 4Υ133) που απλά η LH κοτσάρει τον κωδικό της. Που σημαίνει πως βάσει των κανόνων της *Α (που μετράει ο operating carrier) δεν θα περαστούν μίλια.
 
Καλησπέρα σας εάν κάνω προσφορά για αναβάθμιση για business class (υπηρεσία της Aegean) σε κάποια πτήση και εγκριθεί τότε θα πάρω τα μίλια της business ή του αρχικού ναύλου;
 
Top